FEBRER 2012
 
Professsional BS

Actualitat Econòmica & Profesional
Mesures urgents en matèria tributària per corregir el dèficit públic

Les principals modificacions s'han centrat en un augment de la pressió fiscal en l'IRPF i l'IBI, encara que també s'han efectuat canvis que afecten l'impost sobre societats, retencions i ingressos a compte i l'IVA (...)

» Llegir més
Modificacions laborals per a l'any 2012

La falta d'aprovació dels pressupostos de l'Estat per a l'any 2012, que no estaran aprovats abans d'acabar el primer trimestre de l'any, ha provocat la pròrroga automàtica dels pressupostos per a l'any 2011, si bé, amb les especialitats que preveu el Reial decret llei 20/2011, de 30 de desembre. (...)

» Llegir més

Els experts opinen. Com afectarà als professionals i a les economies particulars la nova pujada de les retencions (treball, rendes del capital...)?

Els oferim l'opinió de dos professionals amb àmplia experiència en assessorament i planificació fiscal.
Jordi Majoral Marsal.
Advocat. Especialista en l'àmbit tributari.


» Llegir més
Rodrigo Cortés Elia.
Advocat. Especialista en l'àmbit tributari.


» Llegir més

Entrevista a Xavier Adsarà i Grau

Xavier Adsarà i Grau
Director de l'ONG “Nuestros pequeños Hermanos (NPH)” a Espanya


» Llegir més

Guies i ajudes
Activitats professionals versus protecció de dades (LOPD)

La Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), recull una sèrie de drets fonamentals dels ciutadans: el dret d'accés, el dret de rectificació, de cancel•lació i d'oposició de les seves dades. (...)

» Llegir més
Ajudes, subvencions i finançament

ICO Desenvolupament Empresarial 2012
Finançament, orientat a: Tram I. Noves empreses: autònoms i professionals que hagin iniciat la seva activitat fa menys de 5 anys; Tram II. Capitalització: empreses i entitats públiques i privades (...)


» Llegir més

Col•lectius professionals
CENTRE DE SUPORT PROFESSIONAL (CSP) de l'Il•lustre Col•legi d'Advocats de Barcelona (ICAB). Una iniciativa pionera a Espanya en la gestió i l'optimització d'espais per a professionals del sector jurídic

Per conèixer millor les característiques d'aquest projecte, entrevistem el seu gerent, el senyor Francesc Carbó

» Llegir més

Idees i consells per actuar De professió
El treball en xarxa (networking), una bona fórmula per ampliar la nostra proposta de serveis en temps de crisi

En aquests moments de crisi gairebé totes les firmes professionals (consultores, gabinets mèdics, assessories, advocats…) estan plantejant ampliar la seva proposta de serveis. La majoria de firmes opten per la fórmula del treball en xarxa o col•laborativa amb altres professionals o firmes especialitzades, ja que (...)

» Llegir més
Un exemple de professionalitat. Cristina Domínguez.

Cristina Domínguez.
Professora de secundària i counsellor de persones i organitzacions.


» Llegir més

Respostes segures Agenda
1. IRPF. Deducció. Obres de millora en l'habitatge Quant a la deducció de l'IRPF per obres de millora en l'habitatge, si és la comunitat de propietaris la que realitza el pagament total de les obres, cal fer la factura a la comunitat de propietaris pel total dels treballs i després cada veí, si hi té dret, ha d'aplicar la deducció en la part que li correspongui? (...)

» Llegir més


2. IRPF. Mutualitat de l'Advocacia. Pèrdues patrimonials. Compensació i integració de rendes El consultant, advocat en exercici, és mutualista de la Mutualitat de l'Advocacia, i no està afiliat a cap règim de la Seguretat Social. Es jubilarà l'any que ve, en què complirà 65 anys, percebent la totalitat del capital acumulat. Té pèrdues patrimonials acumulades de diversos anys procedents de la compravenda d'accions cotitzades en mercats oficials espanyols. Es pregunta la possibilitat de compensar aquestes pèrdues patrimonials amb la prestació única que percebi de la Mutualitat de l'Advocacia. (...)

» Llegir més


3. IVA. Base imposable. Serveis professionals. Bestretes En l'exercici de la seva activitat professional (realització d'avaluació de qualitat), el consultant incorre en despeses d'allotjament, desplaçament i manutenció que, segons manifesta, es paguen en nom i per compte del client i es realitzen segons el mandat del client. Es pregunta sobre l'aplicabilitat o no de l'IVA a aquests desemborsaments. (...)

» Llegir més
FEBRER

23-25 EXPODENTAL 2012: Saló Internacional d'Equips, Productes i Serveis Dentals

23-25 ExpoElearning 2012.

28-01 ECOFIRA 2012: fira internacional de solucions mediambientals

MARÇ

29-02 Egetica-Expoenergetica 2012 València: fira de les energies

29-02 Novabuild 2012: fira d'ecoconstrucció, rehabilitació i urbanisme sostenible

29-03 Congrés SAMEM 2012 Madri

02-04 Comerci@ 2012: fira de l'estoc (Albacete)

06-09 SMA 2012 Saragossa: saló del medi ambient

08-10 Congrés Internacional sobre Diagnòstic i Orientació 2012 (Jaén)

09-10 Vascular Inflammation, aging and Imaging 2012 Madrid: conferència sobre cardiologia


» Llegir més

Editorial
Distingit/ida senyor/ra,

Amb l'inici de l'any 2012, no es pot dubtar que l'actualitat econòmica i tributària torna a sortir a l'escenari. Moltes són les novetats que ens trobarem a més d'un nou govern, ja que les mesures per reduir el dèficit públic són el punt de partida per a un any que es presenta ple d'oportunitats. Per poder-lo/la anar informant, ens plau enviar-li News Professional Informa del mes de febrer, amb molts continguts d'actualitat i com sempre amb la nostra millor oferta de productes i serveis financers, juntament amb informació pràctica i de valor, reflexions i exemples que l'ajudin a créixer i a millorar en la seva activitat professional...


» Llegir més

Enredant
Xarxes socials i webs d'interès

» Llegir més





Per a desconectar
Margin Call, reacció en cadena

L'opera prima de J. C. Chandor, Margin Call és una producció independent amb aspecte de superproducció dels grans estudis i repartiment estel•lar (...)

» Llegir més

La Dama de Hierro

Basada en la vida de la primera ministra britànica Margaret Thatcher, anomenada la Dama de Ferro. La Dama de Hierro pot ser la primera pel•lícula de la història que es realitza amb la idea d'una doble beatificació (...)

» Llegir més

MÁS ALLÁ DEL CRASH

Tal com va vaticinar Santiago Niño-Becerra el 2006, l'any 2010 va esclatar una crisi global, postglobal en realitat, la pitjor que ha patit el planeta des de la Gran Depressió. (...)

» Llegir més

LOS DIEZ RETOS DE SILVIA

Los diez retos de Silvia és un llibre adreçat a empresaris, directius, professionals de recursos humans, i, en general, a tots els que s'enfronten a la responsabilitat de dirigir persones en les organitzacions actuals. (...)

» Llegir més
Trobi la seva oficina Accedeixi a BS Online Accedeixi a
BS Móvil
Truqui'ns al
902 383 666
També a:
BanSabadell Professional, S.A.U., Banco de Sabadell, S.A., Banco Guipuzcoano S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d'aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d'aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap de mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d'inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l'usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d'Estudis de Planificació Jurídica - Centre de Documentació www.planificacion-juridica.com © BanSabadell Professional S.A.U. 2010. Tots els drets reservats.


La seva adreça de correu electrònic està incorporada, juntament amb les seves dades personals, a un fitxer titularitat de BanSabadell Professional, S.A.U. (Pl. de Catalunya, 1, 08201, Sabadell (Barcelona)) per prestar-li el servei gratuït a què vostè està subscrit. Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l'adreça de correu electrònic on vol rebre aquest tipus d'informació pot enviar una carta per correu postal o passar per qualsevol de les oficines de Banco de Sabadell, S.A. o enviar un missatge a l'adreça de la newsletter newscolectivos@bancsabadell.com.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.

SabadellAtlántico, Banco Herrero i SabadellSolbank són marques registrades de Banco de Sabadell, S.A., av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980. NIF A-08000143.
BanSabadell Professional, SAU inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 35.256, foli 56, full B-8839, NIF A588939378, domicili social: Plaça Catalunya, nº 1, 08201 Sabadell.
Sota la marca SabadellGuipuzcoano actúa l'entitat Banco Guipuzcoano, S.A. – Av. de la Libertad, 21 (San Sebastián) –Ins.R.M.Guipuzkoa, Tom 1138, Foli 1, Full SS-2861 – CIF A20000733.

Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com