« TORNAR A LA PÀGINA PRINCIPAL

Si desitja rebre aquesta news, li agrairíem que complimentés aquest formulari.

(*) Camps obligatoris
Treballa: Sector:
Estic interessat en:
Sóc client de:
En registrar-se, vostè autoritza l'entitat BanSabadell Professional, S.A.U. per tal que les dades personals facilitades, necessàries per gestionar la seva sol•licitud i de les quals garanteix la veracitat, s'incorporin a un fitxer titularitat del banc perquè aquest les pugui tractar amb la finalitat d'enviar-li la revista electrònica adreçada a professionals, amb notícies i informació que li pugui interessar, incloses comunicacions comercials i l'oferta i promoció de béns i serveis.
Altres finalitats. Així mateix, vostè autoritza, llevat que s'hi oposi i deixi en blanc la casella 2 que consta al final d'aquesta clàusula, per tal que BanSabadell Professional, S.A.U i Banco de Sabadell, S.A. puguin tractar les dades personals amb la finalitat d'enviar comunicacions comercials per qualsevol mitjà, inclòs el fax, telèfon, correu electrònic o mitjà de comunicació equivalent, per a l'oferta, la promoció i la contractació de béns i serveis propis del banc. També autoritza BanSabadell Professional, S.A.U. i el banc a cedir les dades personals, per mitjà de comunicació o interconnexió, a les entitats que pertanyin al grup empresarial del qual el banc forma part en cada moment, així com les seves filials o participades, per al tractament de les dades personals amb les mateixes finalitats a les exposades abans.
Drets de la persona afectada. Vostè pot revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament i la cessió de les dades personals i també exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel•lació, adreçant-se per escrit a la unitat "Drets LOPD" de BanSabadell Professional, S.A.U., amb domicili social a la plaça de Catalunya, 1, 08201, Sabadell (Barcelona), a través de qualsevol de les seves oficines obertes al públic o de l'adreça electrònica newscolectivos@bancsabadell.com.