Xarxes socials i webs d’interès

Enredant

A FI D’EXEMPLIFICAR LA REPERCUSSIÓ DEL WEB 2.0 EN EL MÓN PROFESSIONAL I EMPRESARIAL, EXPOSEM ALGUNS DELS RECURSOS MÉS INTERESSANTS QUE EN AQUEST ÀMBIT PODEM TROBAR PER LA XARXA. ES TRACTA DE RECURSOS DE GRAN UTILITAT QUE ENS PODEN AJUDAR EN EL NOSTRE DIA A DIA O EN ELS QUALS PODEM TROBAR PUNTS COMUNS QUE ENS PODEN SERVIR DE GUIA I APORTAR-NOS IDEES.

Typeform és la plataforma per recopilar dades d’una manera conversacional. Typeform es va fundar el 2012 a Barcelona i ha desenvolupat una aplicació web SaaS basada en el núvol que ha alterat el tradicional sector de recopilació de dades en línia. El programari de la companyia permet als clients crear i distribuir formularis dinàmics i optimitzats per a mòbils per poder recopilar dades per a una gran varietat d’usos empresarials. Typeform combina la fluïdesa de les converses reals amb la capacitat de recopilar dades de formularis web per aconseguir una experiència d’usuari més atractiva i natural.

Visitar web

Quipu és el programa de facturació en línia que soluciona les tasques administratives diàries. Han desenvolupat un sistema de reconeixement automàtic per llegir i processar factures, tiquets i altres despeses sense que l’usuari hagi de picar cap dada a mà, la qual cosa pot estalviar moltes hores de feina. L’usuari únicament ha de fer una foto amb el mòbil, enviar-la a Quipu i té la despesa processada i llesta al seu compte.

Visitar web

Què és Icovend? Una plataforma en què qualsevol persona, independentment dels seus coneixements en criptomonedes, pot comprar tokens a les ICO. Compra tokens oficials de qualsevol ICO o troba les ICO més rendibles. Pots comprar qualsevol token fent servir Paypal, euros, dòlars, bitcoins i Ethereums. Paypal pròximament.

Visitar web

Peptomyc és una companyia fruit de l’spin-off del Vall d’Hebron Institute of Oncology (VHIO) i de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA). Peptomyc vol proporcionar tractament a pacients malalts de càncer amb un nou tipus de teràpies peptídiques dirigides a l’oncogen Myc, una funció central de supervivència de les cèl·lules cancerígenes, i que evita fer malbé les cèl·lules normals.

Visitar web
Departament d'Estudis de Planificación Jurídica