Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Descobreixi Click&Sell

Doni un impuls a les seves vendes amb les nostres solucions de pagament e-commerce.

Saber-ne més

Compte Expansió Negocis

Una completa oferta a la seva mida

1
/
6
Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.
Banco de Sabadell, S.A. es troba adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 euros per dipositant.

Cuenta Expansión Negocios

Compte Expansió Negocis és la solució que oferim a autònoms, comerços i empreses per donar una resposta completa a les necessitats que el dia a dia genera en la gestió d’un negoci com el seu.

A més a més, Compte Expansió Negocis li ofereix una àmplia oferta d’un gran valor afegit per ajudar-lo en la  gestió diària amb uns preus i uns avantatges preferents.

Comprovi-ho!

 • Compte Expansió Negocis: avantatges

  Perquè Compte Expansió Negocis concentra en una sola oferta els avantatges principals que oferim al seu negoci:

  • Compte remunerat sense cap comissió d’administració i manteniment
  • Transferències nacionals (en euros) via BS Online i ingrés de xecs* gratuïts
  • BS Online i BS Mòbil gratuïts
  • Oferta de TPV en unes condicions preferents
  • Fins a un 30% de descompte en assegurances Protecció Empreses, Comerços i Oficines
  • Fins a un 25% d’estalvi en les assegurances de Protecció Particulars amb Pla Compromís Segur
  • Servei d’assistència jurídica telefònica**
  • Targetes de dèbit i crèdit gratuïtes
  • Disposicions d’efectiu gratis en més de 32.000 caixers ServiRed
  • Pòlissa de crèdit en unes condicions preferents
  • Rènting, lísing i préstecs en unes condicions preferents
  • Oferta financera preferent per als seus empleats

  I, a més a més, si necessita unes solucions més personalitzades, disposem d’un equip d’especialistes que estudiaran les seves necessitats i li oferiran una resposta immediata.

  * Domiciliats en entitats de crèdit espanyoles.
  ** Una quota anual gratuïta el primer any. Cost anual a partir del segon any de 30 euros.

  Les excel·lents condicions esmentades del Compte Expansió Negocis es mantindran mentre es compleixi com a mínim un d’aquests requisits: un càrrec en concepte d’emissió de nòmina, un càrrec en concepte d’assegurances socials, un càrrec en concepte d’impostos o dos càrrecs en concepte de rebuts. Si al tercer mes no es compleixen aquestes condicions, automàticament el Compte Expansió Negocis passarà a ser un compte estàndard.
 • Canal Negoci exclusiu
  Els clients de Compte Expansió Negocis poden accedir a una oferta de productes i serveis en les millors condicions i reservada només per a ells.

  Aquestes ofertes provenen d’una selecció dels millors proveïdors i primeres marques, que li prestaran un servei exclusiu i l’ajudaran a economitzar recursos i temps: ofertes en motor, tecnologia, oci i llar. I sempre estan accessibles a Canal Negoci, per tal que vostè les pugui consultar o sol·licitar sigui on sigui.

  ARAG LEGAL SERVICES, S.L. és l’entitat encarregada del servei d’orientació jurídica telefònica i PEOPLE VALUE, S.L. és l’entitat encarregada del servei de descomptes i beneficis. Aquests serveis seran prestats d’acord amb les condicions que aquestes entitats tinguin establertes en cada moment, sense intervenció ni cap responsabilitat de Banco de Sabadell, S.A. El banc és aliè a qualsevol incidència i/o circumstància derivada o relacionada amb la prestació dels serveis, els quals, en tot cas, estan subjectes al fet que es mantinguin vigents els acords subscrits entre el banc i les entitats indicades. El servei d’orientació jurídica telefònica no abastarà les qüestions o possibles incidències de l’activitat del client que puguin afectar les seves relacions amb empreses del grup Banc Sabadell, filials o participades.