Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Comparador de fons
 • Compara l'oferta actual de fons en el mercat amb els que t'oferim a Banc Sabadell.

Oferta de fons

Invertir en un producte financer o en un altre depèn de molts factors. Per exemple, de les expectatives de rendibilitat, de la necessitat de disponibilitat de la inversió, del nivell de risc que s’estigui disposat a assumir, del termini de la inversió o de la fiscalitat.


Avantatges dels fons d’inversió


 • Per rendibilitat. Tregui més partit als seus diners; les aportacions poden augmentar les probabilitats de rendibilitat. Si l’evolució dels mercats en què inverteix no és l’esperada, el fons pot tenir pèrdues. Per això, ha d’analitzar molt bé el risc de cada fons i decidir fins a quin punt assumeix que la seva inversió pugui valer menys en el moment del reemborsament que en el moment inicial de la inversió.

 • Per liquiditat. La gran majoria dels fons tenen liquiditat total i immediata sense penalització. Hi ha un horitzó temporal mínim recomanable en cada fons. Retirar els diners amb caràcter previ a aquest horitzó pot augmentar el risc de pèrdua de capital. Pot consultar l’horitzó temporal de tots els nostres fons en el document amb les dades fonamentals per a l’inversor (DFI), disponible a sabadellassetmanagement.com.

 • Per diversificació. L’àmplia varietat de fons permet poder triar la millor opció segons el risc i el temps d’inversió.

 • Per transparència. L’inversor té a disposició seva una àmplia varietat d’informes públics per seguir l’evolució dels fons: prospecte, informe anual, semestral, trimestral..., entre d’altres.

 • Per tranquil·litat. Els fons d’inversió estan subjectes a un marc regulatori específic, que proporciona transparència a l’inversor.

 • Per la seva fiscalitat. Només tributa quan fa el reemborsament de les participacions.


Vull que m’ho expliquin tot en persona.

Comenci a planificar el seu futur avui i reuneixi’s amb un gestor. Ell estudiarà les seves necessitats per elaborar el seu pla i vostè podrà començar a planificar el seu futur.

Avantatges fons d’inversió

Resta oferta de fons

Els fons estan registrats en la CNMV. Consulti’n el prospecte. El prospecte, el document amb les dades fonamentals per a l’inversor (DFI) i els informes periòdics són a disposició del públic a les oficines comercialitzadores, a sabadellassetmanagement.com. i en el registre de la CNMV. Societat gestora: Sabadell Asset Management, S.A., S.G.I.I.C., Sociedad Unipersonal. Registre de la CNMV núm. 58. Entitat dipositària: Banco de Sabadell, S.A. Registre de la CNMV núm. 32.
 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic


  Altres productes que poden ser del seu interès