OCTUBRE 2014
 
Professsional BS

Actualitat Econòmica & Profesional
Novetats per als autònoms amb la reforma fiscal de l'IRPF i societats que s'ha de tenir en compte en el tancament de l'exercici 2014

La reforma fiscal del Govern, actualment en tràmit parlamentari i que és previst que s'aprovi abans que finalitzi l'any, inclourà moltes novetats i canvis que afectaran fonamentalment l'IRPF i l'impost sobre societats, a més d'altres impostos, que convé analitzar abans del tancament d'aquest exercici 2014 per prendre decisions amb vista a l'any vinent. A continuació hem cregut convenient exposar-los els que afecten l'IRPF i que tenen una incidència directa per als empresaris i professionals (...)

» Llegir més
Les noves regles en la gestió i el control de les baixes per malaltia (incapacitat temporal)

En el BOE del dia 21 de juliol de 2014 s'ha publicat el Reial decret 625/2014, de 18 de juliol, pel qual es regulen determinats aspectes de la gestió i el control dels processos per incapacitat temporal en els primers 365 dies de la seva durada, disposició que substitueix i deroga les disposicions reglamentàries que regulaven aquests aspectes, amb l'objectiu d'establir una nova forma d'expedició dels comunicats mèdics de baixa, confirmació de la baixa i alta. Aquestes modificacions en la gestió i el control de les baixes per malaltia van entrar en vigor el passat dia 1 de setembre de 2014. (...)

» Llegir més

Els experts opinen.

Últimes reflexions sobre la reforma fiscal

José Miguel Mtez.-Carrasco Pignatelli
Advocat tributarista prof. titular universitat. Dret Financer i Tributari. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)


» Llegir més

Guies i ajudes
Principals alertes que han de tenir en compte els despatxos de professionals amb l'aprovació del nou Reglament de la Llei de prevenció del blanqueig de capitals (Reial decret 304/2014)

En el BOE del dia 6 de maig de 2014, s'ha publicat el Reial decret 304/2014, de 5 de maig, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 10/2010, de 28 d'abril, de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme. (...)

» Llegir més
Ajudes, subvencions i finançament

1. Subvencions del Programa d'Incentius al Vehicle Eficient (PIVE-6).
DESCRIPCIÓ: Adquisició de vehicles nous de la categoria M1 (vehicles de motor amb almenys quatre rodes dissenyades i fabricades per al transport de passatgers, que tinguin, a més del seient del conductor, vuit places com a màxim) o de la categoria N1 (vehicles amb una massa màxima que no superi les 3,5 tones, dissenyats i fabricats per al transport de mercaderies), matriculats (...)


» Llegir més

Col•lectius professionals
Sr. Juan Antonio García González

Entrevistem a Sr. Juan Antonio García González, Degà del Col·legi d'Economistes de Las Palmas.


» Llegir més

Idees i consells per actuar De professió
Com generar negoci o leads amb el seu web?

Avui en dia una de les eines més eficaces per generar leads (contactes potencials, o persona o empresa que té interès en el seu servei) i fer créixer el seu negoci és el web. Efectivament, quan busquem un producte o servei, automàticament entrem en el motor de cerca de Google. En principi, ens dirigim per comoditat cap als primers resultats de la llista. Una vegada identificada la resposta, amb un clic obrim la pàgina web i en descobrim el contingut. Aquest contingut ha de respondre a les nostres necessitats de manera clara i atractiva. Després, pot ser que una oferta especial o la possibilitat de rebre una newsletter ens atreguin i així decidim emplenar un formulari de contacte. Com a conseqüència, es genera llavors un lead per al proveïdor escollit (...)

» Llegir més
Un exemple de professionalitat. Oscar Belis.

Oscar Belis.
Diplomat en Magisteri d'Educació Física. Entrenador del futbol base del CE Europa (Barcelona).


» Llegir més


Un exemple de professionalitat. Josep Maria Gené.

Josep Maria Gené.
Llicenciat en Ciències Econòmiques. President i director esportiu d'AE Josep Maria Gené.


» Llegir més

Respostes segures Agenda
1. IVA. Règim especial de criteri de caixa. Data en què s'ha d'entendre efectuat el cobrament d'una factura pagada mitjançant gir bancari. El consultant està acollit al règim especial del criteri de caixa. (...)

» Llegir més


2. ITP i AJD. Dissolució de comunitat de propietaris. Els consultants són copropietaris d'una finca urbana adquirida per herència dels seus pares. Actualment han procedit a la divisió horitzontal de la finca i a la dissolució de la comunitat hereditària, i han adjudicat un habitatge a cada germà i un local al 50 per 100 en copropietat. (...)

» Llegir més


3. IAE. Nou despatx professional en un altre municipi. Cal donar-s'hi novament d'alta? Professional de l'advocacia que exerceix la seva activitat en un municipi del Principat d'Astúries i es planteja obrir un altre despatx professional en un municipi diferent. (...)

» Llegir més
NOVEMBRE

Pharma Expo Chicago 2014

WTM 2014 London, World Travel Market 2014: Fira de Turisme a Londres, Anglaterra

Vision 2014 Stuttgart: Exposició internacional de visió artificial i identificació, Alemanya

EMPACK 2014 Madrid: Saló de l'envàs, embalatge, packaging Espanya

LOGISTICS 2014 Madrid: Saló professional emmagatzematge, manutenció i logística

Expodentaria 2014 Porto: Fira i congrés dental, Portugal

MEDICA 2014 Dusseldorf: Fira internacional de medicina, Alemanya

Compamed 2014 Dusseldorf: Fira de tecnologia mèdica, Alemanya

BioCultura 2014 Madrid: Productes ecològics i consum responsable

Congrés ASETCIRC, Associació Espanyola de Tecnologia i Cirurgia d'Implants, Refractiva i Còrnia, Madrid 2014


» Llegir més
Editorial
Benvolgut senyor, Benvolguda senyora,

En la News d'aquest mes d'octubre, i tenint en compte que el Parlament aprovarà abans que finalitzi l'any 2014 la pròxima reforma fiscal prevista pel Govern, que inclou moltes novetats i canvis en l'IRPF, a més d'altres impostos com societats i IVA, hem cregut convenient exposar-los els que afecten l'IRPF i que tenen una incidència directa per als empresaris i professionals autònoms, a l'hora de (...)


» Llegir més

Enredant
Xarxes socials i webs d'interès

» Llegir més



Per a desconectar
Lectura recomanada

El empendedor digital

Poques persones es plantegen viure del que realment els agrada. Tanmateix, avui dia és possible (...)

» Llegir més

¡Quiero entender de economía! "La macroeconomía a tu alcance"

La crisi econòmica d'aquests últims anys ha situat la macroeconomia en primer pla. Termes com «política monetària», «prima de risc» (...)

» Llegir més

12 pasos para conciliar la vida profesional y personal

El propòsit d'aquest llibre, amb format de diari o llibre quadern, és ajudar a harmonitzar les diferents àrees d'interès (...)

» Llegir més


Resum de pel•lícula

Así en la Tierra como en el Infierno

En els quilòmetres i quilòmetres de tortuoses catacumbes que hi ha sota els carrers de París, un grup d'exploradors (...)

» Llegir més

La Gran Seducción

Els habitants de Tickel Coveu, un poblet costaner del Canadà es veuen obligats a viure de subsidis. El seu destí pot canviar (...)

» Llegir més

Cinema Paradiso

Salvatore, director de cinema d'èxit, torna al seu poble natal per assistir al funeral del seu vell amic Alfredo, que va ser el projeccionista (...)

» Llegir més

Trobi la seva oficina Accedeixi a BS Online Accedeixi a
BS Móvil
Truqui'ns al
902 383 666
També a:
Banco de Sabadell, S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d′aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d′aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d′inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l′usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d′Estudis de Planificació Jurídica www.planificacion-juridica.com © Banco de Sabadell, S.A. Tots els drets reservats.


La seva adreça de correu electrònic està incorporada, juntament amb les seves dades personals, a un fitxer titularitat de Banco de Sabadell, S.A. (avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante) per prestar-li el servei gratuït a què vostè està subscrit. Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l′adreça de correu electrònic on vol rebre aquest tipus d′informació pot enviar una carta per correu postal o passar per qualsevol de les oficines de Banco de Sabadell, S.A. o enviar un missatge a l′adreça de la newsletter newscolectivos@bancsabadell.com.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.

Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com