JUNY 2016
 
Professsional BS

Actualitat Econòmica & Profesional
Claus de les declaracions de renda, patrimoni i societats 2015

Un any més, els contribuents de l’impost sobre la renda, patrimoni i societats han de donar compte a Hisenda de les seves obligacions fiscals respecte a aquests impostos. Les declaracions d’aquest exercici 2015, que hem de fer ara, cobren especial importància per l’entrada en vigor de la nova REFORMA FISCAL (Lleis 26/2014 i 27/2014, de 27 de novembre) que introdueix novetats i modificacions importants a l’IRPF i l’impost sobre societats, sense perjudici d’altres novetats pròpies aprovades per les comunitats autònomes. L’ajudem a conèixer les novetats principals i li oferim uns quants consells pràctics perquè tot li resulti més senzill. (...)

» Llegir més
Els períodes de prova, com afecten els contractes laborals?

Com ja sabem, les parts de la relació laboral, empresari i treballador, poden concertar un període de prova amb la finalitat que l’empresari conegui el perfil personal i professional del treballador. Quan s’inicia una relació laboral, treballadors i empresaris tenen molts dubtes en relació amb el període de prova: Quina durada té? Què passa en cas d’acomiadament durant el període de prova? Etc. (...)

» Llegir més

Els experts opinen.

Els despatxos d’advocats davant del repte del “papers zero”. Reflexions i comentaris

Eloy Rodríguez Esmerats
Advocat al bufet Rodríguez Conde


» Llegir més

Guies i ajudes
El que Hisenda controlarà el 2016: Pla de control tributari

Com cada any, s’ha publicat la Resolució, de 22 de febrer de 2016, de la Direcció General de l’Agència Estatal d’Administració Tributària, per la qual s’aproven les directrius generals del Pla anual de control tributari i duaner de 2016, en què s’ha manifestat la intensificació de la lluita contra l’economia submergida i la investigació de patrimonis i rendes a l’exterior. Entre altres mesures i actuacions, continuarà la investigació (...)

» Llegir més
Ajudes, subvencions i finançament

1. Ajudes corresponents a les accions de dinamització “Projectes Europa Excel•lència”, del Programa estatal de foment de la investigació científica i tècnica d’excel•lència, Subprograma estatal de generació de coneixement - Pla estatal d’investigació científica i tècnica 2013-2016

DESCRIPCIÓ: Les accions de dinamització “Projectes Europa Excel•lència” tenen com a objectiu (...)


» Llegir més

Col•lectius professionals
Sr. José María Quintanar

Entrevistem al senyor José María Quintanar, President de iusTime, xarxa europea d’assessories.


» Llegir més

Idees i consells per actuar De professió
Els professionals i els seus clients

David H. Maister, un dels gurus mundials amb més prestigi i coneixements sobre el món dels professionals (advocats, assessors, enginyers, metges, etc.), quan parla de les estratègies que haurien de seguir les firmes professionals, les vincula sempre als seus clients. Així, quan una firma vol créixer ha de començar per vendre’s, i tota venda implica convèncer el client que necessita uns serveis, i sobretot que hi ha un interès per la seva problemàtica particular. Per tant, per comercialitzar amb èxit els serveis professionals, Maister proposa, en primer lloc, que es pregunti als clients com se’ls pot oferir el millor servei (en la seva opinió, per descomptat).

» Llegir més
Un exemple de professionalitat. Sergio Matamala Polo i Eric Martínez Girón.



(Dreta) Sergio Matamala Polo.
Actor i codirector de la Sala Flyhard.

(Esquerra) Eric Martinez Girón.
Dramaturg.


» Llegir més

Respostes segures Agenda
1. IRPF/SOCIETATS. Societat civil professional. Odontologia. Atribució de rendes. L’entitat consultant és una societat civil professional que desenvolupa l’activitat professional d’odontologia, i que es regeix per la Llei 2/2007 de societats professionals (...)

» Llegir més


2. IVA. Exempcions. Prestació de serveis per un equip compost per psicòleg, fisioterapeuta, logopeda i psicomotricista. Prestació de serveis en atenció infantil primerenca en diverses àrees del sistema públic asturià de serveis socials. En concret, es tracta d’un servei que presta un equip multidisciplinari compost per psicòleg, fisioterapeuta, logopeda i psicomotricista que fan actuacions dirigides a la prevenció, (...)

» Llegir més


3. IRPF/IVA. Assessor jurídic. Deduïbilitat de les despeses de combustible i allotjament en l’IVA i IRPF. El consultant desenvolupa l’activitat econòmica d’assessor jurídic i ha estat contractat per a un període de quatre mesos per un ajuntament de la província de La Corunya. Atès que resideix a Madrid, es desplaça a La Corunya els diumenge per desenvolupar la seva activitat de dilluns a divendres i torna (...)

» Llegir més
JUNY

IFSEC 2016 Londres: Fira de seguretat mundial

Congrés SEC 2016 Barcelona: Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia de l'Obesitat Mòrbida i de les malalties metabòliques

IN(3D)USTRY

REALTY SPAIN Madrid 2016

JULIOL

World Congress of Dermatology WCD 2016 Las Vegas

Saló nàutic Cantàbria 2016

» Llegir més
Editorial
Benvolgut senyor, Benvolguda senyora,

Durant els mesos de juny i juliol, tots els contribuents, professionals i empresaris, tenen una cita important amb Hisenda: ens referim a la presentació de les declaracions de renda, patrimoni i societats de l’exercici 2015. Aquest any, a part de la complexitat d’altres campanyes, la declaració té una importància especial per l’entrada en (...)


» Llegir més

Enredant
Xarxes socials i webs d'interès

» Llegir més



Per a desconectar
Lectura recomanada

POLÍTICA ECONÓMICA

Els problemes econòmics actuals provoquen interpretacions diferents perquè estem immersos (...)

» Llegir més

ULTRAPRODUCTIVIDAD

Estàs fart de treballar tot el dia i tenir la sensació que, per molt que fas, no arribes a tot? (...)

» Llegir més

PREPARAR UN PLAN DE MARKETING

Tot projecte empresarial necessita un bon pla de màrqueting. La planificació és una de les funcions més importants (...)

» Llegir més


Resum de pel•lícula

EL OLIVO

L’Alma té 20 anys i treballa en una granja de pollastres en un poble de l’interior de Castelló. El seu avi, (...)

» Llegir més

CRUMBS

Candy, un drapaire d’aparença estranya, s’embarca en un viatge surrealista a través del paisatge etíop. Allà (...)

» Llegir més

MONSIEUR CHOCOLAT

Monsieur Chocolat retrata el paper que la fama, el diners fàcils, el joc, l’amistat i la discriminació van tenir a la vida (...)

» Llegir més

Trobi la seva oficina Accedeixi a BS Online Accedeixi a
BS Móvil
Truqui'ns al
902 383 666
També a:
Banco de Sabadell, S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d′aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d′aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d′inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l′usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d′Estudis de Planificació Jurídica www.planificacion-juridica.com © Banco de Sabadell, S.A. Tots els drets reservats.


La seva adreça de correu electrònic està incorporada, juntament amb les seves dades personals, a un fitxer titularitat de Banco de Sabadell, S.A. (avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante) per prestar-li el servei gratuït a què vostè està subscrit. Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l′adreça de correu electrònic on vol rebre aquest tipus d′informació pot enviar una carta per correu postal o passar per qualsevol de les oficines de Banco de Sabadell, S.A. o enviar un missatge a l′adreça de la newsletter newscolectivos@bancsabadell.com.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.

Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com