FEBRER 2014
 
Professsional BS

Actualitat Econòmica & Profesional
Principals novetats tributàries aprovades per al 2014

Com ja és habitual cada any, el legislador, a l'última part de l'any, aprova una sèrie de normes que contenen novetats tributàries que hem de tenir presents amb vista a l'exercici 2014. La principal novetat és el règim especial del criteri de caixa a l'IVA, inclòs a la nova Llei d'emprenedors. Permetrà a PIME i autònoms, a partir de lƇ de gener de 2014, ajornar el pagament de l'impost fins que es cobri la factura. Encara que (...)

» Llegir més
Novetats en matèria de pensions, cotització i Seguretat Social per al 2014

L'exercici 2014 està marcat per nombroses novetats en l'àmbit de la gestió laboral i de la Seguretat Social, entre les quals destaca l'esperada aprovació de la Llei 23/2013, reguladora del factor de sostenibilitat i de l'índex de revaloració del sistema de pensions de la Seguretat Social, que introdueix un nou mecanisme en les pensions de jubilació (el factor de sostenibilitat) i modifica l'índex de revaloració de les pensions, (...)

» Llegir més

Els experts opinen.

Reflexions al voltant de la Llei de reforma de la revaloració de les pensions

Daniel Miró
Advocat. Soci de BCN Consultors


» Llegir més

Guies i ajudes
Noves formes de constituir societats

La Llei 14/2013, de 27 de setembre, de suport als emprenedors i la seva internacionalització (més coneguda com a “Llei d'emprenedors”), introdueix novetats importants sobre les noves formes de constitució de societats que impliquen un canvi substancial respecte a les que hi ha actualment. Amb l'aprovació d'aquesta Llei desapareixen les anomenades “societats express”, i se substitueixen (...)

» Llegir més
Ajudes, subvencions i finançament

1. Ajudes a infraestructures i equipament cientificotècnic del Subprograma estatal d'infraestructures científiques i tècniques i equipament.
Finançament d'equips que se sol·licitin per a ús compartit de diversos investigadors i projectes (...)


» Llegir més

Col•lectius professionals
Sr. Pere Llorens i Lorente - President de la Confederació de Comerç de Catalunya

Entrevistem a Pere Llorens i Lorente, president de la Confederació de Comerç de Catalunya.


» Llegir més

Idees i consells per actuar De professió
La importància de conèixer les expectatives dels clients

Una oportunitat per a totes les empreses professionals (gabinets de metges, enginyeries, despatxos d'advocats, assessories…) és aprofitar la informació que aporten els clients per millorar els serveis. Malauradament, en la majoria d'ocasions aquesta informació procedent dels clients s'acaba desaprofitant o no s'aprofita en la mesura en què seria desitjable. Per exemple, no sempre es posseeix una base correcta de dades de clients que contingui les seves apreciacions o comentaris (alguns aparentment anodins, però potser en la realitat no tant). Si no s'estableixen mecanismes apropiats per plasmar aquesta informació o per transmetre-la entre els membres del despatx, possiblement s'acaba perdent. (...)

» Llegir més
Un exemple de professionalitat. Miguel Gago Caamaño.

Miguel Gago Caamaño.
Director de cinema novell.


» Llegir més



Un exemple de professionalitat. Guillaume de Bode.

Guillaume de Bode.
Director general a Espanya de BVA & DECHOW, s.l.


» Llegir més

Respostes segures Agenda
1. IVA. Exempció. Col·legi professional que imparteix classes de formació i reciclatge professional als seus associats (arquitectes). Un col·legi professional imparteix classes de formació i reciclatge professional als seus associats (arquitectes). (...)

» Llegir més


2. IAE. Tarifa. Activitat d'assessorament fiscal, comptable i laboral i la de comptabilitat i gestió de comunitats de propietarisEl consultant és una persona física que exerceix l'activitat d'assessorament fiscal, comptable i laboral i la de comptabilitat i gestió de comunitats de propietaris. Per a l'exercici d'aquestes activitats, el consultant manifesta que disposa d'un local comercial, instal·lacions, mitjans materials i dos treballadors assalariats. (...)

» Llegir més


3. IRPF. Operacions financeres. Rendiments del capital mobiliaris. Bo vinculat al comportament d'un índex borsari en un període determinat adquirit per herència.El consultant va adquirir per herència un bo vinculat al comportament d'un índex borsari en un període determinat. En el moment de l'adquisició mortis causa l'índex borsari de referència del bo cotitzava per sota del valor de referència inicial. (...)

» Llegir més
MARÇ

MIDO 2014 Milano: Fira d'Òptica, Itàlia

International Restaurant and Foodservice Show 2014 New York: Fira Internacional de Restaurants i Foodservice

Pittcon 2014 Chicago: Fira de Ciències de Laboratori, EUA

SMA 2014, Saragossa, Saló del Medi Ambient

World ATM Congress 2014 Madrid, CANSO: Gestió del trànsit aeri

ITB 2014 Berlin: Fira de turisme, Alemanya

EnergyLiveExpo 2014 Lisboa: Fira d'Energia, Mobilitat, Eficiència, Energia Renovable i Electricitat

EWEA 2014 Barcelona: Congrés d'Energia Eòlica EWEC

Medtrade Spring 2014 Las Vegas

Bio Europe Spring 2014 Torino

» Llegir més

Editorial
Distingit/ida senyor/ra,

Com ja és habitual cada any, el legislador, en l'últim període de l'any, aprova una sèrie de normes que contenen novetats significatives que hem de tenir presents amb vista a l'exercici 2014, centrant-nos sobretot en l'àmbit fiscal i laboral, el coneixement del qual ens pot oferir oportunitats de planificació en alguns casos. (...)


» Llegir més

Enredant
Xarxes socials i webs d'interès

» Llegir més



Per a desconectar
Lectura recomanada

Escuchar para vender

Només el client sap quines són les seves necessitats i què vol saber sobre el producte o servei que li estan oferint comprar (...)

» Llegir més

Lecciones de liderazgo. Las 10 estrategias de Shackleton en su gran expedición Antártica

Una de les històries més grans de supervivència de tots els temps i un dels exemples més extraordinaris del lideratge (...)

» Llegir més

Los 11 poderes del líder

Jorge Valdano parteix de la idea que qualsevol equip és “un estat d'ànim” i exposa quines són, des del seu punt de vista, (...)

» Llegir més


Resum de pel•lícula

Mandela: Del mito al hombre

Mandela: Del mite a l'home és la tan esperada adaptació al cinema de la història personal d'un dels líders més venerats del món, (...)

» Llegir més

El Lobo de Wall Street

El prestigiós cineasta Martin Scorsese porta a la gran pantalla la història basada en fets reals del corredor de borsa novaiorquès Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) (...)

» Llegir més

El Médico

Rob J. Cole, un nen orfe de nou anys, és adoptat per un barber que li ensenya l'ofici. Durant anys recorren Anglaterra muntant espectacles (...)

» Llegir més

Trobi la seva oficina Accedeixi a BS Online Accedeixi a
BS Móvil
Truqui'ns al
902 383 666
També a:
Banco de Sabadell, S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d′aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d′aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d′inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l′usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d′Estudis de Planificació Jurídica www.planificacion-juridica.com © Banco de Sabadell, S.A. Tots els drets reservats.


La seva adreça de correu electrònic està incorporada, juntament amb les seves dades personals, a un fitxer titularitat de Banco de Sabadell, S.A. (avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante) per prestar-li el servei gratuït a què vostè està subscrit. Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l′adreça de correu electrònic on vol rebre aquest tipus d′informació pot enviar una carta per correu postal o passar per qualsevol de les oficines de Banco de Sabadell, S.A. o enviar un missatge a l′adreça de la newsletter newscolectivos@bancsabadell.com.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.

Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com