Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


SEPA – Efectuar i rebre pagaments a Europa
Sistema de cobraments i pagaments

Banc Sabadell li ofereix informació actualitzada i consells sobre SEPA per tal de migrar fitxers a la zona única de pagaments en euros SEPA.

Quins instruments de pagament espanyols se substitueixen per instruments de pagament SEPA?

El reglament (UE) número 260/2012 estableix aquestes dates com les dates en les quals els instruments de pagament nacionals han de ser substituïts per instruments de pagament SEPA:

1 de febrer de 2014:
  • Les transferències bancàries en fitxers amb formats N34 i N34.1 se substitueixen per transferències SEPA en format N34.14 TXT o XML ISO 20022. 
  • Les domiciliacions de rebuts per fitxer amb format N19 se substitueixen per càrrecs directes SEPA CORE en format N19.14 TXT o XML ISO 20022 o SEPA B2B en format N19.44 TXT o XML ISO 20022.
1 de febrer de 2016, productes nínxol:
  • Les bestretes de crèdits comercials mitjançant fitxers N58 se substitueixen per càrrecs directes SEPA CORE en format N19.14 TXT o XML ISO 20022 o SEPA B2B en format N19.44 TXT o XML ISO 20022.
  • Els rebuts comercials en format físic o paper i el descompte comercial en fitxers N32 se substitueixen per càrrecs directes SEPA CORE en format N19.14 TXT o XML ISO 20022 o SEPA B2B en format N19.44 TXT o XML ISO 20022.

Des l’1 de febrer de 2016 el format XML ISO 20022 és l’únic format vàlid per a l’emissió de fitxers de cobraments i pagaments SEPA.
 

Què he de fer per migrar fitxers a SEPA?

Si genera els arxius amb aplicacions pròpies...

1. Haurà d’adaptar el seu fitxer actual seguint les indicacions dels nous formats de fitxers SEPA.

2. Validar i enviar fitxers a través de la banca online de Banc Sabadell:
BS Online.

Si genera els fitxers a través d'aplicacions de Banc Sabadell, pot:

  • Descarregar l’aplicació de "Gestió de fitxers" i generar els fitxers SEPA a l’entorn de l’empresa, de manera que es pugui connectar aquesta eina amb el seu propi entorn. Descarregar BS Online - Gestió de fitxers
  • Migrar les dades d’aplicacions BS Online de Banc Sabadell des aquí a la nova aplicació compatible amb SEPA "BS Online – Gestió de fitxers".
  • Migrar les dades de CepNet de Caixa Penedès des aquí a la nova aplicació compatible amb SEPA "BS Online – Gestió de fitxers".
 
Si li cal més informació, pot consultar Consells per a la migració SEPA o anar a Càrrecs directes SEPA.
 
L’ajudem?
Estem a disposició seva per resoldre-li els dubtes.
 
 
Truqui’ns al 963 085 000.
Tots els dies, les 24 h.

Visiti’ns en una de les nostres oficines.
Si ho prefereix, ens posarem en
contacte amb vostè.

Facebook
Twitter
Google
Contacti’ns
i l’atendrem.