Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 323 000
  • Atenció online - xat
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Li pot interessar...
Calculi el seu IBAN

Calculi el seu IBAN  de manera immediata 

 

Compromís Empreses

Càrrecs directes SEPAEls nous instruments de pagament SEPA, càrrec directe esquema bàsic (CORE) i càrrec directe esquema empresarial (B2B), ofereixen a empreses i particulars un sistema de cobraments i pagaments exactament igual al d’Europa, de manera que es puguin gestionar amb la mateixa facilitat, seguretat i cost, tant dins de les nostrs fronteres com al mercat europeu. La modalitat empresarial permet reduir també de manera signficativa els terminis de devolució.

En aplicació del Reglament europeu 260/2012, es va establir com a data límit l’1 de febrer de 2014 per tal que els sistemes nacionals fossin reemplaçats pels instruments de cobrament europeus SEPA.

Per això, els instruments tradicionals – fitxers N19, N32 i N58 i també els rebuts en paper– es substitueixen pels càrrecs directes SEPA, vàlids per gestionar-los en qualsevol dels 34 estats adherits (els 28 estats de la UE, més Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Suïssa, Mònaco y San Marino)

Per als productes “nínxol” la data de migració es va prorrogar fins a l’1 de febrer de 2016. A Espanya es consideren productes nínxol els avançaments de crèdit (quadern 58) i els rebuts girats a través del quadern 32 i els rebuts en paper.

Conegui SEPA a fons:


Càrrecs directes SEPA esquema bàsic (CORE)

Càrrecs directes SEPA esquema empresarial (B2B)

Eines a disposició seva SEPA-CORE & SEPA-B2B

Característiques principals SEPA-CORE & SEPA-B2B