JUNY 2015
 
Professsional BS

Actualitat Econòmica & Profesional
Problemàtica fiscal en les retribucions percebudes per socis professionals de societats

D'acord amb la modificació de l'article 27.1 de la Llei 35/2006, de l'IRPF (LIRPF), mitjançant la llei 26/2014, de reforma fiscal, i amb efectes des de l´1/1/2015, els rendiments procedents d'una entitat en el capital de la qual participi el contribuent i que siguin derivats de la realització d'activitats incloses en la secció segona de les tarifes de l'IAE (activitats professionals de caràcter general) es qualificaran de rendiments (...)

» Llegir més
Noves mesures laborals: bonificació per als autònoms per conciliació familiar i tarifa reduïda de cotització per la contractació indefinida

El Reial decret llei 1/2015, de 27 de febrer, de mecanisme de segona oportunitat, reducció de càrrega financera i altres mesures d'ordre social, conté una sèrie de mesures en l'àmbit de l'ocupació i la seguretat social que el Govern va anunciar en el debat de l'estat de la nació i que es refereixen al foment de l'ocupació indefinida, l'ocupació (...)

» Llegir més

Els experts opinen.

Pros i contres de la reforma del codi penal. Què en podem destacar?

Víctor Jerónimo Martín Aguilera
Responsable de l'Àrea de Dret Penal de l'Empresa i Criminal Compliance d'Aequo Advocats


» Llegir més

Guies i ajudes
Guia per no perdre's: la nova tributació dels plans i fons de pensions en l'IRPF 2015

La Llei 26/2014, de reforma fiscal de l'IRPF, incorpora novetats importants en relació amb les aportacions dels plans de pensions i amb la seva possible liquiditat o rescat a partir de l´1/1/2015. Així, s'estableix una reducció de les aportacions màximes a plans de previsió social dels imports (10.000 o 12.500 €/any, segons l'edat) a un màxim (...)

» Llegir més
Ajudes, subvencions i finançament

1. Programa d'Incentius al Vehicle Eficient (Pive-8)

DESCRIPCIÓ: Vehicles subvencionables: a) Turismes de la categoria M1: 1r. Convencionals, híbrids, híbrids endollables i elèctrics d'autonomia ampliada (propulsats totalment o parcialment mitjanççant motors de combustió interna de gasolina o gasoil i elèctrics) que, (...)


» Llegir més

Col•lectius professionals
Sr. Ángel Monroy García

Entrevistem a Ángel Monroy García, president de l'Asociación Independiente de Jóvenes Empresarios de Madrid (AJE Madrid).


» Llegir més

Idees i consells per actuar De professió
Com utilitzar Twitter per captar clients potencials?

Amélie Lafore.
Professional de Màrqueting i Comunicació


» Llegir més
Un exemple de professionalitat. Victoria Garriga.

Victoria Garriga.
Arquitecta ETSA


» Llegir més

Respostes segures Agenda
1. IRPF. Aplicació del tipus reduït de retenció d'inici d'activitat professional. El consultant va estar exercint durant uns quants anys l'activitat professional d'arquitecte tècnic i es va donar de baixa en el seu exercici el març de 2013. Actualment, a febrer de 2015, pretén reiniciar l'exercici de l'activitat. (...)

» Llegir més


2. IVA. Serveis mèdics o sanitaris prestats amb una finalitat que no sigui el diagnòstic, la prevenció ni tractament de malalties de les persones. Exempcions. Un metge vol obrir un centre de reconeixements mèdics per a la renovació i l'obtenció del carnet de conduir, el permís d'armes i la tinença d'animals perillosos. (...)

» Llegir més


3. Impost sobre successions i donacions. Acceptació per part d'un resident a Espanya d'una herència o un llegat d'un causant resident a Alemanya. Reduccions en la base imposable. El consultant, resident a Espanya, té previst acceptar l'herència d'un familiar de nacionalitat alemanya, resident a Alemanya i mort a Alemanya. El causant tenia tots els seus béns i drets a Alemanya. No obstant això, l'acceptació dependrà dels impostos que calgui pagar a Espanya i a Alemanya. (...)

» Llegir més
JULIOL

CANCER CONGRESS Barcelona 2015

Bizbarcelona 2015

XXII Congrés Internacional d'Educació i Aprenentatge 2015 Madrid

Donostiartean 2015: Fira d'Art Contemporani Sant Sebastià

AGOST

FIDMA 2015 Gijón: Saló Internacional de Mostres d'Astúries

CIBTM 2015 Pequín: Fira de turisme de negocis, Xina

Destination Health Canadà 2015: Esdeveniment Internacional de Turisme Mèdic a Canadà

Moscow International Motor Show 2015: Saló de l'automòbil de Moscou

SETEMBRE

Fira Hospitalmed 2015 Recife, Brasil

Congrés Iberoamericà d'Epidemiologia i Salut Pública 2015 Santiago

V Congrés Internacional de Salut, Benestar i Societat 2015 Madrid

FACHDENTAL Leipzig 2015: Fira de medicina dental

IBC Amsterdam 2015: Fira de la indústria electrònica Holanda

Dmexco 2015 Colònia: Fira i conferència de màrqueting digital, Alemanya

SMART MOBILITY WORLD Torí 2015

ECOC 2015 València: Fira de productes òptics, Espanya

SIL 2015 Lisboa: Saló Immobiliari de Lisboa

» Llegir més
Editorial
Benvolgut senyor, Benvolguda senyora,

En la News d'aquest mes de juny, pel que fa a l'àmbit fiscal, hem tractat d'analitzar una problemàtica actual que afecta molts professionals socis de societats. En concret, amb efectes des de l´1/1/2015 i després de la reforma fiscal de l'IRPF, els rendiments procedents d'una societat en el capital de la qual participi el contribuent derivats de la realització d'activitats incloses a la secció segona de les (...)


» Llegir més

Enredant
Xarxes socials i webs d'interès

» Llegir més



Per a desconectar
Lectura recomanada

VISIÓN CLIENTE

En els últims anys s'han produït uns canvis revolucionaris entre el mercat i els clients, sobretot en la manera en (...)

» Llegir més

EL ABOGADO Y LOS HONORARIOS PROFESIONALES: UNA VISIÓN PRÁCTICA

L'obra està dedicada a l'examen dels honoraris professionals dels advocats des d'una perspectiva (...)

» Llegir més

CAMBIO Y CRECIMIENTO ECONÓMICO

La nostra societat està immersa en les activitats que desenvolupem les persones, allò que en economia es denomina (...)

» Llegir més


Resum de pel•lícula

LA PROFESORA DE HISTORIA

Anne és una professora d'institut que aquest any s'enfronta a una classe difícil. Frustrada per la seva falta (...)

» Llegir més

LA DEUDA

Oliver Campbell (Stephen Dorff), un ambiciós home de negocis americà, juntament amb el seu vell amic peruà Ricardo (...)

» Llegir més

QUE EXTRAÑO LLAMARSE FEDERICO

Amb motiu dels vint anys de la seva desaparició, Qué extraño llamarse Federico retrata l'increïble recorregut del fantàstic (...)

» Llegir més

Trobi la seva oficina Accedeixi a BS Online Accedeixi a
BS Móvil
Truqui'ns al
902 383 666
També a:
Banco de Sabadell, S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d′aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d′aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d′inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l′usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d′Estudis de Planificació Jurídica www.planificacion-juridica.com © Banco de Sabadell, S.A. Tots els drets reservats.


La seva adreça de correu electrònic està incorporada, juntament amb les seves dades personals, a un fitxer titularitat de Banco de Sabadell, S.A. (avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante) per prestar-li el servei gratuït a què vostè està subscrit. Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l′adreça de correu electrònic on vol rebre aquest tipus d′informació pot enviar una carta per correu postal o passar per qualsevol de les oficines de Banco de Sabadell, S.A. o enviar un missatge a l′adreça de la newsletter newscolectivos@bancsabadell.com.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.

Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com