Ajuda urgent Ajuda
 

La teva seguretat, el nostre compromís

banner compromiso

Ens prenem molt seriosament la seguretat dels teus comptes. El nostre compromís és que puguis operar i fer les teves gestions bancàries amb tota la tranquil·litat.

Per poder garantir la teva seguretat, prenem una sèrie de mesures efectives. Continua llegint!

Mesures per a la prevenció del frau
 
Banc Sabadell aplica diferents límits d’imports per operació com a mecanisme de prevenció del frau. Per exemple, sempre sol·licitarem el PIN de la teva targeta Contactless per als teus pagaments superiors a 50 €. En cas que detectem determinats patrons o operacions fora de la normalitat, ens posarem en contacte amb tu.

Màxima seguretat: T’avisem de les compres amb la targeta. I amb l’app la pots bloquejar, apagar o encendre i reclamar la devolució d’un ús fraudulent.

El control és teu: Pots modificar el límit de despesa en les teves compres, en les retirades d'efectiu a dèbit i en el seu ús a l'estranger o a internet des de l'app.
Mesures per fer les nostres pàgines web més segures
 
Els nostres certificats de seguretat autentiquen els llocs web pertanyents a Banc Sabadell, de manera que sempre et podràs assegurar que la pàgina web en què navegues és de Banc Sabadell i, per tant, 100% segura. Així, els nostres certificats converteixen els nostres webs en canals segurs per neutralitzar amenaces a la confidencialitat de les teves dades a través de la comunicació xifrada i impedeixen que un tercer accedeixi a aquest flux d’informació.

Com t’indiquem si els nostres webs són segurs?
Quan naveguis pel nostre web veuràs que sempre comença per "https://" i no només per "http://" (el que indica que pot no ser totalment segur). A més a més, en la nostra pàgina web sempre veuràs un cadenat, el que significa que la connexió és segura i que la teva informació és totalment privada quan hi navegues. En el cadenat també pots accedir a més informació del certificat de seguretat vigent. Per tant, si arribes a alguna pàgina web que aparenti ser de Banc Sabadell però no contingui ni l’https:// ni tingui el cadenat... Desconfia’n i no hi introdueixis les teves dades confidencials!
Mesures per fer l’operativa de la nostra banca online 100% segura
 
  • La informació sobre el teu últim accés en la nostra pàgina web et pot ajudar a saber si la teva identitat en el web ha estat suplantada. Per exemple, si veus que hi ha hagut un inici de sessió de matinada i no has estat tu, pot voler dir que la teva seguretat ha estat vulnerada i que algú aliè ha accedit als teus comptes.
  • La teva contrasenya d’accés a la teva banca online té un nombre màxim de 5 equivocacions, al tercer es demanarà una coordenada de verificació extra en cas d’indicar de manera correcta la contrasenya que t’arribarà per SMS/push depenent del teu tipus de signatura, si al cinquè intent la contrasenya és errònia, la banca a distància es bloqueja per complet i hauràs d’establir-ne una de nova a través del link "Té problemes per accedir-hi?" o a través de l'app Banc Sabadell.
  • La nostra app de Banc Sabadell utilitza el sistema de Signatura Digital, que inclou controls addicionals per ajudar a detectar si l’operació ha estat iniciada per tu o hi ha un altre usuari darrere de l’app.
Mesures per al correcte tractament de les teves dades
 
Banc Sabadell ha adoptat, des del 25 de maig de 2018, el nou reglament general europeu sobre protecció de dades personals (RGPD). Aquesta nova llei ens permet tractar i protegir les teves dades de la manera adequada i amb total confidencialitat, sempre amb el teu consentiment exprés. Bàsicament, aquest nou reglament busca que les empreses tractin les dades dels usuaris d’una manera més transparent, per poder fer valer els seus drets més fàcilment. Aquí en pots trobar més informació.

Una de les parts menys conegudes de l’RGPD és que la llei també preveu que, davant de hackings massius de dades o bretxes de seguretat, les empreses han d’informar en un termini de 72 hores que han patit un incident de seguretat aquells usuaris les dades dels quals s’hagin vist compromeses.