Xarxes socials i webs d’interès

Enredant

A FI D’EXEMPLIFICAR LA REPERCUSSIÓ DEL WEB 2.0 EN EL MÓN PROFESSIONAL I EMPRESARIAL, EXPOSEM ALGUNS DELS RECURSOS MÉS INTERESSANTS QUE EN AQUEST ÀMBIT PODEM TROBAR PER LA XARXA. ES TRACTA DE RECURSOS DE GRAN UTILITAT QUE ENS PODEN AJUDAR EN EL NOSTRE DIA A DIA O EN ELS QUALS PODEM TROBAR PUNTS COMUNS QUE ENS PODEN SERVIR DE GUIA I APORTAR-NOS IDEES.

Osoigo és una empresa emergent que ha desenvolupat una plataforma tecnològica que ofereix serveis de participació ciutadana a associacions i institucions. L’objectiu d’Osoigo és facilitar i fer possible un nexe, un diàleg constructiu des del respecte, entre els ciutadans i els polítics que els representen. Totes les normes busquen que aquest objectiu arribi a bon port.

Visitar web

Sngular és una empresa de tecnologies de la informació que cobreix tot el cicle d’èxit digital i que té l’objectiu d’ajudar els seus clients i socis a aconseguir el seu màxim potencial per aconseguir ser el número u en els camps respectius.

Visitar web

Miil és una empresa fundada el 2017 amb seu a Barcelona dedicada a la fabricació de guitarres. La seva particularitat és que fins que van fabricar la primera guitarra comercial han estudiat a fons els materials i la transmissió del so.

Visitar web

Wattio va ser fundada el 2010 per l’emprenedor Patxi Echeveste i està especialitzada en solucions que permeten controlar la llar des del telèfon mòbil aplicades al confort, la seguretat i l’estalvi energètic.

Visitar web

Agora Images és un mercat web (marketplace) de fotografia obert a tota mena d’usuaris que ja té dos milions d’usuaris registrats que han pujat a la plataforma més de 6 milions de fotos des de més de 190 països.

Visitar web
Departament d'Estudis de Planificación Jurídica