Indicador de risc aplicable a tots els comptes corrents
1/6
Aquest número és indicatiu del risc del producte; 1/6 és indicatiu de menor risc i 6/6 ho és de més risc.
Banco de Sabadell, S.A. està adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida és de 100.000 € per dipositant.

Compte Online Sabadell

Dona-li la volta al setembre amb el compte amb tot

Obre el teu Compte Online Sabadell

Queda’t amb el compte amb tot.

Tot des del teu mòbil

Dona d’alta el teu compte accedint amb el mòbil des d’aquest QR.

Fes totes les operacions i gestions des de l'app.

Tu tries: un o dos titulars

Podràs triar entre donar d’alta el compte només per a tu o amb una altra persona.

I només en 10 minuts

Amb un procés fàcil, segur i 100 % online en 4 senzills passos.

Si duus el teu mòbil, duus el teu banc

Personalitza la teva experiència

Configura les teves targetes al mòbil i activa les notificacions que vulguis per estar al dia de tots els teus moviments.

Opera de forma segura

Envia i rep diners amb Bizum, fes les teves gestions i les teves compres... Tot amb total seguretat.

Paga amb el teu mòbil

Oblida’t de la targeta, opera i treu diners directament des de l’app.

Estalvia sense adonar-te'n

Crea les teves rutines d'estalvi amb el Compte Estalvi associat totalment gratuït(5).

Logo de Apple PayLogo de Samsung PayLogo de Google PayLogo de Bizum

Obre el Compte Online Sabadell només amb el teu mòbil

1

Tria un o dos titulars.

Tria si vols obrir el compte per a tu o compartir-lo amb un altre titular.

2

Completa les teves dades.

Crea el teu usuari per fer totes les teves gestions amb seguretat.

3

Identifica't.

Fes una foto i grava un vídeo breu des del mòbil.

4

Signatura online.

Signa el teu contracte digital. Ja tens el Compte Online Sabadell!

Escanejant amb la càmera del teu mòbil

Si no pots accedir mitjançant el QR, copia l’enllaç per seguir el procés d’alta al mòbil: https://sab.to/cuenta-online

Resolem els teus dubtes

Només necessites uns minuts. Es tracta d’un procés fàcil, segur i 100 % online que pots completar en 6 senzills passos: crear un usuari, registrar les teves dades personals, identificar-te per mitjà d’un sistema de videoidentificació, indicar la teva professió, confirmar l’adreça d’enviament de la targeta i signar el contracte.

És molt fàcil. Només necessites el mòbil, el teu document d’identitat en vigor (DNI/TIE amb foto) i bona connexió a internet. Entra al navegador des del mòbil, accedeix al web de Banc Sabadell i fes clic al botó verd "Fes-te client". En aquest enllaç pots donar d’alta el teu Compte Online Sabadell totalment online des del teu mòbil.

En el procés d’alta s’obre el Compte Online Sabadell (que inclou el Compte d’Estalvi Sabadell, que és un compte amb la finalitat d’estalvi-inversió) i el Compte Online Sabadell de Valors.

El Compte Online Sabadell és un compte sense comissions d’obertura ni de manteniment, 100 % digital, amb què disposaràs de manera gratuïta d’una targeta de dèbit sense comissió d’emissió ni de manteniment i del servei de transferències nacionals i a l’EEE en euros realitzades per autoservei, a més de l’accés als serveis de banca online.

El Compte Online Sabadell és per a ús personal i els nous clients de Banc Sabadell l’obren online. Han de ser majors d’edat, residir i pagar impostos a Espanya, no tenir nacionalitat estatunidenca i no haver exercit càrrecs de responsabilitat pública en els darrers 2 anys.

És important que tinguis en compte que, si l’adreça fiscal que apareix al teu DNI o TIE no coincideix amb la que introdueixes durant el procés d’alta del Compte Online Sabadell, hi ha casos en què no serà possible finalitzar l’alta per criteris de prevenció legal o fiscal.

A través del mòbil, utilitzant el navegador, accedint a l’URL https://www.bancsabadell.com/cuenta-online/.

Una hora després d’haver finalitzat correctament el procés d’alta, podràs accedir a la teva nova banca a distància i començar a utilitzar el teu Compte Online Sabadell. A més, podràs pagar totes les teves compres des del mòbil des del primer dia.

Per obrir el Compte Online Sabadell, s’haurà de tenir DNI o TIE amb foto i en vigor, llevat que el Banc, per motius legals, necessiti sol·licitar altres documents, com seria en cas que el domicili actual de residència no coincidís amb el que figura al document d’identificació.

El Compte Online Sabadell no té comissions d’obertura ni de manteniment i podràs realitzar l’operativa habitual del dia a dia des dels canals digitals i caixers.

L’operativa no indicada com a gratuïta pot tenir alguna comissió informada a la documentació precontractual. Per a més informació, consulta el “Document informatiu de comissions”.

El Compte Online Sabadell és per a ús personal i admet un màxim de dos titulars. Aquest compte no permet el lliurament de talonari de xecs personals/talonaris.

No. L’obertura del Compte Online només es permet a clients nous. Si vols conèixer les condicions del teu compte actual, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Confirma que no hi hagi reflexos ni brillantors i que la imatge no estigui borrosa.

Assegura’t que tens bona connexió a internet. Et recomanem connectar-te a una xarxa wifi de confiança per continuar amb el procés.

Espera un moment, en algunes ocasions la clau per signar el contracte pot trigar uns minuts.

També pots fer les següents comprovacions en aquest ordre:

Verifica que no tinguis bloquejat el nostre remitent per als telèfons nacionals: +34215675 o 215675. En el cas dels internacionals, comprova que la recepció d’SMS estrangers no estigui bloquejada.

Així mateix, comprova que el terminal no tingui el mode “no molestar” o similar actiu.

Si recentment s’ha fet una portabilitat, comprova amb l’operadora que l’encaminament per rebre SMS d’aplicacions estigui correctament configurat.

Si disposes de multi-SIM, indica a la teva operadora que no reps SMS d’aplicacions a la SIM que tens al telèfon i sol·licita’n la configuració perquè arribin correctament.

Si tens SIM dual, indica a la teva operadora que no reps SMS d’aplicacions al telèfon que ens consta als nostres sistemes.

Si la teva operadora és virtual, comenta amb aquesta si hi ha problemes en el lliurament dels SMS amb l’operadora xarxa i si la cobertura és correcta.

Si, així i tot, continues sense rebre’ls, fes les comprovacions addicionals següents:

Comprova que hi hagi espai per rebre SMS i esborra SMS antics.

Corrobora que tens bona cobertura i que no tens el roaming activat, ja que les mateixes operadores no asseguren el lliurament d’SMS en aquestes condicions.

Hi ha terminals que permeten marcar com a no desitjats alguns números o algunes aplicacions que bloquegen trucades o SMS perquè els consideren publicitat o missatges no segurs. En cas de tenir els nostres SMS bloquejats, procedeix a desbloquejar-los.

Si el terminal té espai per tenir dues targetes SIM, prova de canviar la SIM de ranura.

Intenta apagar el terminal, esperar 30 segons i tornar-lo a engegar.

Intenta treure la SIM del dispositiu i introduir-la en un altre terminal.

Si has fet totes les comprovacions i continues sense rebre l’SMS, posa’t de nou en contacte amb nosaltres mitjançant el xat o mitjançant el número de telèfon indicat.

Totes les comunicacions i gestions requerides del teu Compte Online Sabadell les realitzarem a través de canals digitals, bé sigui per email, SMS o notificacions push.

Una hora després d’haver finalitzat correctament el procés d’alta, podràs accedir a la teva nova banca a distància i començar a utilitzar el teu Compte Online Sabadell. A més, podràs pagar totes les teves compres des del mòbil des del primer dia.

Si durant el procés de contractació del Compte Online Sabadell apareix un missatge indicant que s’ha aturat l’alta online, et recomanem que ho tornis a intentar passats uns minuts i que revisis que la informació que ens indiques està escrita correctament. Si el problema persisteix, demana una cita prèvia amb un gestor fent clic aquí. Estarem encantats de rebre’t a l’oficina per ajudar-te a donar d’alta un compte amb Banc Sabadell.

Assegura’t que has escrit bé el teu mòbil, torna-ho a provar i espera uns minuts, ja que en algunes ocasions el missatge pot trigar.

Durant el procés d’alta del teu Compte Online Sabadell se t’assignarà un usuari, que serà la identificació amb la qual t’has registrat, i una contrasenya, que pots canviar després des de l’app o el web de Banc Sabadell, amb la qual tindràs accés a la Banca a distància un cop s’hagi validat la teva informació.

No. Només podràs tenir un Compte Online Sabadell.

En el procés d’alta online, es facilita la informació precontractual que podràs descarregar-te i que, a més, s’enviarà al teu correu electrònic perquè la puguis revisar amb tota tranquil·litat. La informació precontractual conté:

● Document informatiu de comissions.

● Fullet d’informació general prèvia a la subscripció d’un contracte Marc de Serveis de Pagament.

● Informació precontractual segons normativa bancària.

● Annex de Tarifes de Comissions i Despeses aplicables a les transferències i xecs a través del compte.

A més, el Banc posa a la teva disposició, a les oficines i a l’apartat d’“Informació a clients/Informació sobre comissions i interessos” del web del Banc, la documentació següent:

(i) Informació trimestral sobre comissions i tipus practicats i oferts de manera més habitual en les operacions més freqüents amb els perfils de clients més comuns que siguin persones físiques.

(ii) Llista de serveis més representatius associats a un compte de pagament.

(iii) Tarifes de comissions aplicables als serveis de pagament.

Si ho necessites, tens un telèfon de consulta gratuït (900 700 010) al qual pots trucar per resoldre qualsevol dubte o consulta.

El contracte és l’últim pas en el procés d’alta. Mitjançant la intervenció d’un prestador de serveis electrònics de confiança, t’arribarà un SMS al mòbil que hagis registrat amb la clau que hauràs d’introduir a les pantalles.

Aquest tercer prestador de serveis t’enviarà una còpia certificada del contracte.

La signatura del contracte no és suficient, ja que quan completis aquest pas, quedarà pendent de validació per part del Banc. Quan estigui validada, rebràs una comunicació conforme l’alta s’hagi fet correctament i el contracte sigui vigent.

Sí. Pots desistir i cancel·lar el contracte gratuïtament durant els 14 dies següents a la seva entrada en vigor sense necessitat d’indicar-ne els motius i sense penalització. Ho has de comunicar dins el termini indicat mitjançant el servei de Banca a distància del Banc, domicili social o centres corporatius o oficines o mitjançant el telèfon gratuït 900 700 010.

Sí. L’obertura del Compte Online Sabadell permet tenir un o dos titulars, sempre que cap d’ells ja sigui client de Banc Sabadell. El procés és molt senzill i, a més, no cal que els dos titulars facin l’alta al mateix moment ni des del mateix dispositiu.

• Un dels titulars inicia l’alta del Compte Online i escull l’opció de compte amb “dos titulars”.

• Quan finalitzi el procés, el segon titular rebrà un e-mail per unir-se a aquest compte i ja podrà iniciar el seu procés d’alta online.

• Quan tots dos titulars han finalitzat el procés d’alta, poden operar amb el compte compartit.

Sí. Un cop obert el compte i quan tinguis accés a la teva Banca a distància, pots accedir a l’apartat de trasllat de compte, dins del menú de Comptes, on trobaràs els passos que s’han de seguir, segons la normativa vigent, i el Formulari per lliurar emplenat perquè puguem iniciar els tràmits per fer el trasllat de compte a la nostra entitat. Resol tots els teus dubtes fent clic aquí