Començar

Obre el teu Compte Online Sabadell des del mòbil

Et presentem el compte bancari sense comissions de Banc Sabadell pensat per als que prefereixen no anar a l'oficina! Si ets un client nou del Banc i busques obrir un compte bancari 100 % online sense paperassa ni desplaçaments, has arribat al lloc correcte.

Aquests són els avantatges d'obrir un compte online a Banc Sabadell:

I això no és tot!

Vols obrir ja el teu compte online?

El procés per aconseguir el teu Compte Online Sabadell sense comissions és molt senzill.

Tria una de les 2 opcions per vincular el teu mòbil de forma automàtica al procés d'alta online:

Començar Recuperar l'alta online

FAQ

És molt fàcil, només necessites el mòbil, el teu document d'identitat en vigor (DNI/TIE amb foto) i bona connexió a internet. Entra al navegador des del mòbil, accedeix al web de Banc Sabadell i fes clic al botó verd "Fes-te client".

Només necessites uns minuts. Es tracta d’un procés fàcil, segur i 100 % online que pots completar en 6 senzills passos: crear un usuari, registrar les teves dades personals, identificar-te per mitjà d’un sistema de videoidentificació, indicar la teva professió, confirmar l'adreça d'enviament de la targeta i signar el contracte.

És molt fàcil, només necessites el mòbil, el teu document d'identitat en vigor (DNI/TIE amb foto) i bona connexió a internet. Entra al navegador des del mòbil, accedeix al web de Banc Sabadell i fes clic al botó verd "Fes-te client".

En el procés d'alta online com a nou client de Banc Sabadell, es contracta el Compte Online Sabadell i el Compte Estalvi Online Sabadell (aquest últim es tracta d'un compte amb la finalitat d'estalvi-inversió).

El Compte Online Sabadell és exclusiu per a nous clients, sense comissions d'obertura ni manteniment, disposaràs d'una targeta de dèbit gratuïta i tindràs accés als serveis de banca online i d'avisos i alertes.

El Compte Online Sabadell és per a ús personal i és exclusiu per a nous clients. Han de ser majors d'edat, residir i pagar impostos a Espanya, no tenir nacionalitat estatunidenca i no haver exercit càrrecs de responsabilitat pública en els darrers 2 anys.

A través del mòbil, utilitzant el navegador, accedint a l'URL https://www.bancsabadell.com/abrir-cuenta-online/

Una hora després d'haver finalitzat el procés d'alta correctament, podràs accedir a la teva nova Banca a distància i començar a utilitzar el teu Compte Online Sabadell. A més, en un màxim de 7 dies, rebràs la targeta de dèbit amb la qual podràs pagar totes les teves compres, fins i tot des del mòbil!

Per obrir el Compte Online Sabadell cal tenir el DNI o TIE amb foto i en vigor.

El Compte Online Sabadell no té comissions d'obertura ni de manteniment i podràs realitzar l'operativa habitual del dia a dia de forma gratuïta des dels canals digitals i caixers. Les operacions realitzades des d'una oficina podran tenir alguna comissió de les que s'informa en la documentació del compte

El Compte Online Sabadell és per a ús personal i durant l'obertura només admet un titular. La vinculació d'un segon titular s'ha de fer a loficina. Pots sol licitar cita prèvia fent clic aquí. A més, aquest compte no permet l'emissió de xecs personals/talonaris.

No, aquest compte és una exclusiva per a nous clients. Si vols conèixer les condicions del teu compte actual, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Confirma que no hi hagi reflexos ni brillantors i que la imatge no estigui borrosa.

Assegura't que tens bona connexió a internet. Et recomanem connectar-te a una xarxa wifi de confiança per continuar amb el procés.

Espera un moment, en algunes ocasions la clau per signar el contracte pot trigar uns minuts. També pots fer les següents comprovacions en aquest ordre: Verifica que no tens bloquejat el nostre remitent per als telèfons nacionals: +34215675 o 215675. En el cas dels internacionals, comprova que no està bloquejada la recepció d’SMS estrangers. Així mateix, comprova que el terminal no està en mode “no molesteu” o similar actiu. Si s’ha fet una portabilitat fa poc, comprova amb l’operadora que l’encaminament per rebre SMS d’aplicacions està configurat correctament. Si disposes de MultiSIM, indica a la teva operadora que no reps SMS d’aplicacions a la SIM que tens en el telèfon i demana-li la configuració perquè arribin correctament. Si tens SIM dual, indica a la teva operadora que no reps SMS d’aplicacions en el telèfon que ens consta en els nostres sistemes. Si la teva operadora és virtual, comenta-li si hi ha problemes en el lliurament dels SMS amb l’operadora xarxa i si la cobertura és correcta. Si tot i així continues sense rebre’ls, fes les comprovacions addicionals següents: Comprova que hi ha espai per rebre SMS i esborra SMS antics. Corrobora que tens bona cobertura i no tens activat el Roaming, ja que les mateixes operadores no asseguren el lliurament d’SMS en aquestes condicions. Hi ha terminals que permeten marcar com a no desitjats certs números o aplicacions que bloquegen trucades o SMS perquè els consideren publicitat o missatges no segurs. En cas de tenir els nostres SMS bloquejats, desbloqueja’ls. Si el terminal té espai per tenir dues targetes SIM, prova de canviar la SIM de ranura. Prova d’apagar el terminal, esperar 30 segons i tornar-lo a encendre. Prova de treure la SIM del dispositiu i introduir-la en un altre terminal.

Totes les comunicacions i gestions requerides del teu Compte Online Sabadell les realitzarem a través de canals digitals, bé sigui per email, SMS o notificacions push.

Un cop finalitzat correctament el procés d'alta de client nou, has d'esperar una hora per poder accedir a la teva banca distància i utilitzar el teu Compte Online Sabadell, estem acabant de validar la teva informació i configurar tots els teus serveis perquè puguis treure el màxim profit del teu compte. A més, en un màxim de 7 dies, rebràs la targeta de dèbit amb la qual podràs pagar totes les teves compres, fins i tot des del mòbil!

Si durant el procés de contractació del Compte Online Sabadell apareix un missatge indicant que s'ha aturat l'alta online et recomanem que ho tornis a intentar passats uns minuts i que revisis que la informació que ens indiques està escrita correctament. Si el problema persisteix, demana cita prèvia amb un gestor fent clic aquí, estarem encantats de rebre t a loficina per ajudar-te a donar d'alta un compte amb Banc Sabadell.

Assegura't que has escrit bé el teu mòbil, torna-ho a provar i espera uns minuts, ja que en algunes ocasions el missatge pot trigar.

Durant el procés d'alta del teu Compte Online Sabadell se t'assignarà un usuari, que serà la identificació amb la qual t'has registrat, i una contrasenya que pots canviar després des de l'app o el web de Banc Sabadell, amb la qual tindràs accés a la banca distància un cop s'hagi validat la teva informació.

No, només pots tenir un Compte Online Sabadell.

En el procés d'alta online es facilita la informació precontractual, que podràs descarregar-te i que a més s'enviarà al teu correu electrònic perquè la puguis revisar amb tota tranquil·litat. La informació precontractual conté:
● Document informatiu de comissions.
● Fullet d'informació general prèvia a la subscripció d'un contracte Marc de Serveis de Pagament.
● Informació precontractual segons normativa bancària.
● Annex de Tarifes de Comissions i Despeses aplicables a les transferències i xecs a través del compte.

El Banc posa a més a la teva disposició a les oficines i a l'apartat “Informació a clients” del nostre web la documentació següent: (i) Informació trimestral sobre comissions i tipus practicats o oferts de manera més habitual en les operacions més freqüents amb els perfils de clients més comuns que siguin persones físiques (ii) Llista de serveis més representatius associats a un compte de pagament. Si ho necessites, tens un telèfon de consulta gratuït 900 700 010 al qual pots trucar adreçar per resoldre qualsevol dubte o consulta.

El contracte és l’últim pas en el procés d’alta. Mitjançant la intervenció d'un prestador de serveis electrònics de confiança, t’arribarà un SMS al mòbil que hagis registrat amb la clau que hauràs d'introduir a les pantalles. Aquest tercer prestador de serveis t'enviarà una còpia certificada del contracte. A més, tindràs disponible una còpia del contracte signat a l'apartat “El meu Perfil” > “Els meus documents” de la teva banca a distància.

La signatura del contracte no és suficient, ja que quan completis aquest pas, quedarà pendent de validació. Quan estigui validada, rebràs una comunicació conforme l'alta s'ha fet correctament i el contracte és vigent.

Sí, pots desistir i cancel·lar el contracte gratuïtament durant els 14 dies següents a la seva entrada en vigor sense necessitat d'indicar-ne els motius i sense penalització.

Emporta’t ara 50€ i fins a un 1 % TAE* el primer any T’abonem 50€ si et fas client
abans del 31 d’agost. I a més et remunerem el
saldo del teu compte
fins a 30.000 €.
Fes-te client Veure les condicions