Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...

 
Personalitzi
la informació
que vol rebre


Sabadell Inversión Ética y Solidaria, F.I. Veure més vídeos

Què distingeix un Fons socialment responsable i solidari?

  • Banc Sabadell i Sabadell Asset Management van ser pioners en crear, l'any 2006, una solució d'inversió responsable i d'impacte social que es combina amb la solidaritat i que també s'alinea amb els principis de la Doctrina Social de l'Església Catòlica. El fons Sabadell Inversión Ética y Solidaria, FI destina una part important de la comissió de gestió del fons a projectes solidaris, i ha donat al voltant de 2,7 milions d'euros des de la seva creació. A més, cal sumar-hi prop d'un milió d’euros més provinent d'altres productes d'inversió que també han aportat ajudes en el passat.

  • És una solució d'inversió «responsable i d'impacte social» que destina un percentatge de la comissió de gestió a projectes solidaris. El vídeo explica en primera persona, amb els testimonis d'algunes associacions que han rebut ajudes atorgades pel fons Sabadell Inversión Ética y Solidaria, FI com contribueixen a causes solidàries en l'àrea de l'acció social a Espanya i ajuden a la cooperació per a persones a països en desenvolupament intentant transformar el món on vivim en un lloc millor per a tothom.  Els projectes beneficiats són seleccionats pel Comitè Ètic del Fons, presidit per María Benjumea, que identifica i estudia en cada exercici els projectes solidaris que poden aspirar a rebre ajudes, tant d'àmbit nacional com internacional.

  • El dimarts 18 d'octubre es va celebrar a l'Auditori Banc Sabadell de Madrid l'acte de lliurament de les ajudes als projectes seleccionats el 2021. Enguany, l'import de les donacions ha estat de 343.404 euros, que s'han destinat a 28 organitzacions, ONG, congregacions religioses i fundacions.

L'experiència de Sabadell Asset Management se suma al sòlid compromís amb la inversió responsable d'Amundi, que fa més de 30 anys que gestiona aquest tipus d'inversions, que n'és líder actualment, i que va ser un dels signataris fundadors dels Principis per a la Inversió Responsable. Amundi, des del seu origen, dona suport al compromís de les empreses i dels inversors en la creació d'una societat més sostenible.

 
Sabadell Inversió Ètica i Solidària, FI està registrat a la CNMV amb el número 2871. Consulti el prospecte, el Document de Dades Fonamentals (DFI) i els informes periòdics, que estan a la disposició del públic en les oficines comercialitzadores i en sabadellassetmanagement.com, abans de prendre qualsevol decisió d'inversió. És un producte MiFID NO COMPLEX. La societat gestora és Sabadell Asset Management, S. a., S.G.I.I.C. 
Sabadell Asset Management, S. a., S.G.I.I.C., Societat Unipersonal, amb domicili social al Passeig de la Castellana nº1, codi postal 28046 Madrid, Espanya, desenvolupa la seva activitat sota la supervisió de la C.N.M.V. al corresponent registre al qual es troba inscrita amb el número 58.
L'entitat dipositària és BNP Paribas S.A., Sucursal a Espanya, amb domicili social en carrer Emilio Vargas núm. 4, codi postal 28043 Madrid, Espanya, desenvolupa la seva activitat sota la supervisió de la C.N.M.V. al corresponent registre al qual es troba inscrita amb el número 240.