Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...

 
Personalitzi
la informació
que vol rebre


Tercer trimestre 2022. Perspectives per a les borses Veure més vídeos

  • Les borses acumulen caigudes des de començament d'any (Euro STOXX 50 -18 %, IBEX -6 %) llastades pel temor que les pujades de tipus d'interès dels bancs centrals per controlar la inflació acabin llastant el creixement. A més, a Europa també han afectat les restriccions aplicades a la Xina per controlar la COVID-19 i l'augment dels preus de l'energia arran de la guerra a Ucraïna.
  • La reobertura gradual de la Xina a partir de principis de juny seria un catalitzador per a les borses. Dades d'inflació que comencin a mostrar moderació també són clau.
  • En aquest sentit, de cara als propers mesos i més enllà de les pujades de tipus, seria esperable una bona evolució relativa de sectors i valors de qualitat amb una elevada rendibilitat per dividend sostenible. També en destacarien altres de més cíclics castigats en excés i/o amb capacitat de fixació de preus o beneficiats per la recuperació del turisme, la pujada dels preus de l'energia o els tipus d'interès a curt termini.