Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Instant Money

Enviament de diners al mòbil

Instant Money és un nou servei que permet enviar diners a qualsevol mòbil per mitjà d’un SMS. El codi inclòs en el missatge permet recollir els diners, sense targeta, en qualsevol dels nostres caixers.

Aquest servei, sense cost, és molt útil per resoldre situacions d’urgència en què nosaltres mateixos o algun familiar o amic es troben sense diners i sense targeta. Si es té accés a Sabadell Mòbil des d’un telèfon mòbil, pot emetre un Instant Money i recollir efectiu en un caixer automàtic del banc.

 

Com et pot ajudar

Tots ens hem trobat, en algun moment de les nostres vides, que l’accés als nostres diners no és possible. Ens han pres la cartera, hem oblidat la targeta o està deteriorada i no l’accepten a la botiga o al caixer. Per a aquests casos: Instant Money.
Demana a algú a qui li tinguis confiança que t’enviï un Instant Money o ajuda un familiar o un amic a solucionar un problema. Ho pots fer  des de l’aplicació Sabadell Mòbil del teu telèfon o tauleta.

Condicions del servei

Aquest és un servei que permet enviar diners. El codi inclòs en el missatge permet recollir els diners en les 24 h següents i està condicionat a la vigència de la targeta i dels límits de disposició en el moment de la retirada. Asseguri’s que el telèfon destinatari dels diners és correcte abans de donar la seva autorització a l' operació perquè l’ordre equival a una entrega de diners en efectiu.


Descarregar

Sabadell Mòbil s'ha personalitzat per a les característiques dels principals models de terminals que hi ha al mercat. Seleccioni el seu terminal i consulti les diferents formes d'activació del servei que li oferim:

1.- Descàrrega de Sabadell Mòbil des de la botiga d’aplicacions:

Apple Play BlackBerry Windows Phone

2.- Descarregui Sabadell Mòbil en el seu Smartphone ara mateix capturant el codi QR:
Capturi el codi per descarregar-se
l'aplicació al seu mòbil
Código Bidi
3.- Si ho prefereix, escrigui el seu número mòbil i li enviarem l’accés directe a l’aplicació: