matricula-
Coneix els nostres productes per a Particulars
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting Cotxes
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
Tornar
La teva casa, el teu cotxe i altres
Els avantatges del “rènting” de cotxes per a particulars
Carlos S.Ponz  - Wed Aug 23 11:49:38 CEST 2023
Compartir

El rènting és un contracte de lloguer de béns a canvi del pagament de quotes periòdiques prefixades.

A través d’un contracte de rènting, una persona pot llogar a mitjà i llarg termini un vehicle sense haver de fer front a l’important desemborsament que suposa i les despeses derivades del seu ús. Aquesta fórmula està especialment indicada per a aquells conductors que no tenen intenció d’adquirir un automòbil, sinó que prefereixen estrenar-ne un cada cert temps per evitar que estigui desactualitzat.

Claus del “rènting”

Un contracte de rènting recull les cobertures, la durada o les possibles indemnitzacions per resolució anticipada de l’acord, però no incorpora l’opció de compra. Això és així perquè el rènting està pensat per a béns amb un deteriorament ràpid amb el transcurs del temps, com és el cas d’un vehicle.

El rènting s’instrumentalitza a través del pagament de quotes periòdiques fixes que abonarem al banc durant tota la vida del contracte, que sol ser d’entre dos i cinc anys. Sobre aquestes quotes cal tenir present que s’aplica l’impost sobre el valor afegit (IVA). En cas que volguéssim cancel·lar de manera anticipada el contracte de rènting, hauríem d’abonar una indemnització coneguda per endavant.

Què inclou el “rènting” de vehicles de Banc Sabadell

Banc Sabadell ofereix als particulars a través del seu Rènting de cotxes1 una sèrie de serveis, com ara l’assegurança amb reparació de danys propis (amb franquícia de 150 euros), l’assistència en carretera 24 hores des del quilòmetre 0, el manteniment, les avaries i les reparacions a tallers de la xarxa de tallers ALD Premier; l’entrega i recollida del vehicle; pneumàtics il·limitats per desgast, punxades i rebentades; i els impostos de matriculació, municipals i inspecció tècnica de vehicles (ITV).

A més, si contractes la modalitat AutoRenting Premium, comptaràs amb assegurança amb reparació de danys propis sense franquícia i amb vehicle de substitució per immobilització superior a 24 hores.

Diferència entre “rènting” de cotxes i “lísing”

El rènting de cotxes per a particulars és la millor manera de poder gaudir d’un cotxe nou sense haver de preocupar-te per tot el que implica mantenir-lo. Funciona com a un contracte de lloguer d’un vehicle a llarg termini, habitualment entre dos i cinc anys, que inclou una quota mensual amb gran part de les despeses incloses. 

En canvi, el lísing és un contracte financer en què el client assumeix tots els riscos i beneficis derivats de la propietat del vehicle.

Si desitges que un expert t’aconselli sense cap mena de compromís sobre el rènting de vehicles sol·licita cita amb un dels nostres gestors.

1 Banco de Sabadell, S.A. actua com a comercialitzador del rènting ofert per Soluciones de Renting y Movilidad, S.L.U. (CIF B60854932, Ctra. Pozuelo núm. 32, 28220 Majadahonda), que és l'empresa amb què es formalitzarà el contracte i que en portarà tota la gestió.

Compartir


Link
matricula-

Protegeix el que més vols

Descobreix les nostres ssegurances de salut, llar, cotxe, vida i accidents i decessos.

Saber més Saber més