Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Compte Estalvi Sabadell

Compleix les teves metes sense adonar-te’n

Indicador de risc aplicable al Compte Estalvi Sabadell

1/6

Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.

Banco de Sabadell, S.A. es troba adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 euros per dipositant.

Cuenta Ahorro Sabadell

La nova solució d’estalvi pensada per a tu.

100% online, sense lligams i amb els avantatges que et mereixes

 

Sempre tindràs els teus diners disponibles.

Pots realitzar traspassos sense cost al teu compte vinculat quan vulguis.

 

Triaràs les regles d’estalvi que et convenen més.

Perquè estalvies al teu ritme, amb la possibilitat d’accelerar o desactivar les diferents rutines quan vulguis.

I, a més a més, començar és molt senzill.

Com a client de Banc Sabadell, hem triat per a tu el mode d’estalvi que s’adapta més al teu dia a dia. Evidentment, el podràs modificar quan vulguis.

1. La rendibilitat del compte és del 0% TAE, calculada per a un supòsit en què es mantingui de manera constant durant 1 any un saldo mitjà de 2.500 euros, aplicant una TIN del 0 % i la comissió d'administració i manteniment del compte de 0 euros/any. La liquidació del compte es realitza amb una periodicitat trimestral.

 

Apropa’t a les teves noves regles d’estalvi

Estalvia quan plogui a la teva ciutat:

Madrid, Gijón, Barcelona… La que prefereixis! Tria una ciutat i apropa’t als teus objectius sense adonar-te’n.

Arrodoneix els teus pagaments:

amb cada cafè, la quota del gimnàs o un sopar amb amics, per exemple.

O amb l’aportació setmanal que s’adapti més a tu.

Només ho hauràs de configurar i oblidar-te’n.

No esperis més. Tot el que havies planejat està a un clic. Comencem?

 

Com funciona?

Pots activar el teu Compte Estalvi Sabadell a l’app, al web o a l’oficina que tinguis més a prop. Només l’hauràs de vincular al teu compte corrent habitual, des del qual transferiràs els teus diners i al qual retiraràs els teus estalvis.
Si el contractes des de l’app o el web, t’assignarem un mode d’estalvi personalitzat perquè començar sigui més còmode. El pots canviar quan vulguis en 1 minut.
Cada dissabte podràs comprovar com creixen els teus estalvis gràcies a les rutines que tinguis activades o als traspassos puntuals que facis.
 

Preguntes freqüents

Com puc activar el meu Compte Estalvi Sabadell?
 
És tan fàcil com accedir a l’app o el web de Banc Sabadell i fer clic en "Estalvi Sabadell", dins del menú d’"Estalvi", o visitar l’oficina que tinguis més a prop.
Qui el pot contractar?
 
Qualsevol client major de 18 anys titular d’un compte.
En puc contractar més d’un?
 
No, el teu Estalvi Sabadell serà únic i centralitzarà tots els teus estalvis perquè accedir-hi i comprovar el teu progrés sigui molt més fàcil i còmode.
Vull compartir Estalvi Sabadell amb una altra persona. És possible?
 
Sí, al web o a l’oficina que tinguis més a prop. Tingueu en compte que cap dels dos podeu haver activat Estalvi Sabadell prèviament.
Soc autònom, Estalvi Sabadell és per a mi?
 
És clar! Estalvi Sabadell és una solució perfecta per a clients particulars i autònoms. Si tens una empresa, consulta quines altres solucions d’estalvi tenim per a tu.
Tindré targeta o hi podré domiciliar la nòmina o els rebuts?
 
Estalvi Sabadell és un compte d'estalvi totalment gratuït. Com que el seu objectiu és que assoleixis els teus propòsits, no podràs contractar cap producte o servei addicional.
Com activo els meus modes d’estalvi o rutines?
 
Si contractes Estalvi Sabadell des de l’app o el web, la rutina d’estalvi més adaptada al teu dia a dia s’activarà per defecte, encara que la pots canviar o desactivar des del menú de l’eina.

Si contractes Estalvi Sabadell a la teva oficina, només hauràs d’accedir al menú des de la teva app o el web per seleccionar el mode d’estalvi que prefereixis. Així de fàcil.
Com modifico o desactivo les meves rutines?
 
És igual de fàcil: només has d’obrir la teva app o el web i accedir al menú d’Estalvi Sabadell. Recorda que, a més de desactivar la teva rutina, també la pots modificar per continuar estalviant a un ritme diferent.
Com consulto el que he estalviat?
 
En qualsevol moment, des de l’app o el web. Cada dissabte actualitzarem el teu total estalviat i podràs comprovar quant t’has apropat a la teva meta. A un clic.
Quin és el compte associat a Estalvi Sabadell?
 
És el teu compte habitual de Banc Sabadell, des del qual es faran els traspassos de rutines automàtiques, i al qual podràs retirar els teus estalvis quan ho decideixis.

Amb la sol·licitud de contractació del producte que porta associat el càlcul d’imports d’estalvi, Banc Sabadell, com a responsable del tractament sobre la base de l’execució del contracte, pot tractar les seves dades personals i financeres que li constin en les operacions i les contractacions que mantingui en l’entitat, així com altra informació externa a aquesta que permeti conèixer el seu tram de renda. Pot exercir els seus drets en protecció de dades, així com accedir a la informació detallada sobre aquesta matèria, en l’enllaç següent: https://www.bancsabadell.com/cs/Satellite/SabAtl/Informacion-a-clientes/GBS_Generico_FA/1183016790073/1191332198208/ca/