OCTUBRE 2015
 
Professsional BS

Actualitat Econòmica & Profesional
La rebaixa fiscal com afecta contribuents autònoms i treballadors?

En el BOE d' 11 de juliol de 2015 s'ha publicat el Reial decret llei 9/2015, de 10 de juliol, de mesures urgents per reduir la càrrega tributària, la novetat fonamental de les quals és l'avançament al 2015 de la segona fase de la rebaixa dels tipus de gravamen de l'IRPF inicialment prevista per al 2016, acompanyat de la reducció dels corresponents tipus de retenció a partir del 12 de juliol de 2015. També a partir d'aquesta data s'ha reduït el tipus de gravamen de l'impost sobre la renda de no residents previst per a determinades rendes i el de retenció de l'impost sobre societats. (...)

» Llegir més
Novetats en matèria d'autoocupació, foment i promoció del treball autònom

S'ha publicat la Llei 31/2015, de 9 de setembre, per la qual es modifica i actualitza la normativa en matèria d'autoocupació i s'adopten mesures de foment i promoció del treball autònom i de l'Economia Social. La llei sistematitza el marc vigent d'incentius al treball autònom i a l'Economia Social, reunint en un sol text les mesures i incentius establerts a favor d'aquests col•lectius, millorant, harmonitzant i ampliant els ja existents, i implementant-ne altres de nous. Així, entre altres novetats, s'amplia la tarifa plana (...)

» Llegir més

Els experts opinen.

Nous comunicats mèdics d'incapacitat temporal a partir de l' 1 de desembre de 2015

Francisco Javier Sánchez Icart
Magistrat Social


» Llegir més

Guies i ajudes
Guia de contractes laborals 2015

Mitjançant aquest Guia Laboral 2015 podrà conèixer les diferents modalitats de contractes laborals actualment vigents i actualitzats amb les últimes modificacions derivades de la Llei 25/2015, de 28 de juliol, de mecanisme de segona oportunitat, reducció de càrrega financera i altres mesures d'ordre social. S'estructura de manera que resulti (...)

» Llegir més
Ajudes, subvencions i finançament

1. Línia ICO ICAA Producció Cinematogràfica 2015

DESCRIPCIÓ: Ajudes instrumentades per l'ICAA a les empreses privades de producció cinematogràfica per al finançament de projectes d'inversió en producció cinematogràfica de llargmetratges i pel•lícules d'animació. (...)


» Llegir més

Col•lectius professionals
Sr. Diego Galiano Bellón

Entrevistem a Diego Galiano Bellón, president del Consell General de Col•legis Oficials d'API d'Espanya.


» Llegir més

Idees i consells per actuar De professió
La fidelització de clients sempre és rendible

Explicava Luis María Huete, un dels millors consultors i coneixedor del món dels serveis, que, des d'un punt de vista pràctic, el principal motiu per voler la fidelització de clients està en l'existència de “sis cables d'alta tensió” que connecten la fidelització dels clients amb la rendibilitat de les empreses. Aquests cables tenen la capacitat de carregar d'“energia positiva” l'empresa i fer del client una “joia” per treballar i explotar.

» Llegir més
Un exemple de professionalitat. María Botey Galindo.

María Botey Galindo.
Dissenyadora i creadora de Tusitala


» Llegir més

Respostes segures Agenda
1. IAE. Tributació dels socis professionals. Societat l'activitat principal de la qual és l'enginyeria, incloent-hi serveis tècnics d'enginyeria, i assessoraments tècnics sobre la construcció. Soci treballador i conseller que percep una nòmina de la societat pels seus serveis com a enginyer de projectes i assessoraments tècnics de la construcció. (...)

» Llegir més


2. IRPF/IS. Paneres de Nadal com a despesa deduïble. En finalitzar l'any, la societat compra productes que integra en paneres de Nadal per regalar als treballadors i a determinats clients. (...)

» Llegir més


3. IRPF. Rescat d'assegurança de vida de les anomenades "unit linked”. El consultant va rescatar el febrer de 2015 una assegurança de vida de les denominades "unit linked" que va contractar el 2001 amb una entitat asseguradora espanyola i de la qual és prenedor i assegurat. (...)

» Llegir més
NOVEMBRE

WTM 2015 London, World Travel Market 2015: Fira de Turisme Londres

MetalMadrid 2015 Fira Industrial de la Comunitat de Madrid

NATURIVA 2015 Madrid Fira d'Esquí i Muntanya

Smart City Expo 2015 Barcelona: Smart Society for Innovative and Sustainable Cities, fira de tecnologies mediambientals

MEDICA 2015 Düsseldorf: Fira internacional de medicina, Alemanya

Ser Emprendedor 2015 Málaga: Fòrum d'autoocupació

DESEMBRE

Auto Retro 2015 Barcelona: Fira del cotxe retro

Fira de l'Automòbil 2015 València

Motor Show 2015 Bologna: Saló internacional de l'automòbil de Bolonya

Festival de la Infància Barcelona 2015


» Llegir més
Editorial
Benvolgut senyor, Benvolguda senyora,

En la News d'aquest mes d'octubre, última de l'any, en el que fa referència a l'àmbit fiscal, volem informar-los de la rebaixa fiscal del Govern aprovada a l'estiu, que afectarà els professionals i treballadors així com els estalviadors, la novetat fonamental de la qual és l'avançament al 2015 de la segona fase de la rebaixa dels tipus de gravamen de l'IRPF inicialment prevista per al 2016, acompanyat de la reducció dels corresponents tipus de (...)


» Llegir més

Enredant
Xarxes socials i webs d'interès

» Llegir més



Per a desconectar
Lectura recomanada

DIRIGIR CON ÉXITO ¡ES FÁCIL!

Guia que mostra la millor manera per: avaluar el rendiment, pensar de manera estratègica, dirigir grans reunions (...)

» Llegir més

VENTAJA COMPETITIVA

Ventaja competitiva, publicada en anglès el 1985 amb més de trenta reimpressions (...)

» Llegir més

NEGOCIACIÓN EN LA EMPRESA

Un dels trets essencials de la reforma laboral de 2012 va ser la potenciació de la negociació (...)

» Llegir més


Resum de pel•lícula

EVEREST

Inspirada en els increïbles esdeveniments que van tenir lloc durant un intent d'assolir (...)

» Llegir més

EL CASO HEINEKEN

Basada en el cas real del segrest d'Alfred Henry Heineken, magnat holandès de la cervesa, (...)

» Llegir més

FRANCISCO: EL PADRE JORGE

A través d'una periodista (Silvia Abascal) que està escrivint un llibre sobre el Papa Francesc (Darío Grandinetti), (...)

» Llegir més

Trobi la seva oficina Accedeixi a BS Online Accedeixi a
BS Móvil
Truqui'ns al
902 383 666
També a:
Banco de Sabadell, S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d′aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d′aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d′inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l′usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d′Estudis de Planificació Jurídica www.planificacion-juridica.com © Banco de Sabadell, S.A. Tots els drets reservats.


La seva adreça de correu electrònic està incorporada, juntament amb les seves dades personals, a un fitxer titularitat de Banco de Sabadell, S.A. (avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante) per prestar-li el servei gratuït a què vostè està subscrit. Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l′adreça de correu electrònic on vol rebre aquest tipus d′informació pot enviar una carta per correu postal o passar per qualsevol de les oficines de Banco de Sabadell, S.A. o enviar un missatge a l′adreça de la newsletter newscolectivos@bancsabadell.com.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.

Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com