JUNY 2014
 
Professsional BS

Actualitat Econòmica & Profesional
Una cita obligada per a professionals i empresaris: la declaració de la Renda, Patrimoni i Societats de l'exercici 2013

Com cada any per aquestes dates, Hisenda obre les portes perquè tots els contribuents aclareixin els seus comptes i presentin, si escau, les declaracions de renda, patrimoni i societats de l'exercici 2013. Aquest any, la declaració de renda porta, a més, algunes novetats que convé destacar, com que ja no es permetrà lliurar declaracions fetes a mà o que s'ha eliminat la deducció per residència habitual per a qui va comprar a partir del 2013, i que els guanys i pèrdues patrimonials (...)

» Llegir més
Claus de la tarifa plana en la cotització dels nous contractes indefinits

Des del passat 25 de febrer de 2014, les empreses i els autònoms (independentment del volum o plantilla que tinguin) que contractin treballadors amb un contracte indefinit només cotitzaran a la Seguretat Social 100 euros al mes per contingències comunes durant els primers 24 mesos (la resta de contingències es manté com fins ara). En el cas d'empreses que tinguin menys de 10 treballadors, es podran beneficiar d'un tercer any addicional d'una reducció equivalent al 50% de l'aportació empresarial a la cotització per contingències comunes. (...)

» Llegir més

Els experts opinen.

Reflexions al voltant de la propera reforma fiscal

Agustín Manzano
Director general de Tributs i Finançament Autonòmic de la Junta de Castella i Lleó


» Llegir més

Guies i ajudes
Guia de la reforma de la llei de consumidors i usuaris

La reforma serà aplicable als contractes amb els consumidors i usuaris formalitzats a partir de 13 juny de 2014, i entre altres novetats destaquen l'ampliació del termini legal perquè el consumidor pugui desistir del contracte a un mínim de 14 dies naturals (en cas de no haver rebut la informació necessària, s'amplia fins a 12 mesos), o l'obligació de les empreses de mostrar el preu final abans que es (...)

» Llegir més
Ajudes, subvencions i finançament

1. Suport financer a la inversió industrial en el marc de la política pública de reindustrialització i foment de la competitivitat industrial.
Programes finançables: a) Programa de reindustrialització: finançarà les actuacions de creació, ampliació i/o trasllat d'establiments industrials. (...)


» Llegir més

Col•lectius professionals
Sr. Roberto San Antonio-Abad. President de l'Associació de Professionals de les Teràpies Naturals (APTN_COFENAT)

Entrevistem a Roberto San Antonio-Abad, president de l'Associació de Professionals de les Teràpies Naturals (APTN_COFENAT).


» Llegir més

Idees i consells per actuar De professió
La nova Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Una oportunitat per a les firmes i gabinets professionals que volen ser “diferents”

Tot i que ja fa uns quants anys que comencem a sentir parlar de la responsabilitat social corporativa, sense que el món empresarial amb prou feines li fes gaire cas a aquest nou concepte empresarial, actualment, (...)

» Llegir més
Un exemple de professionalitat. Núria Millás.

Núria Millás.
Dissenyadora gràfica i fotògrafa.


» Llegir més

Respostes segures Agenda
1. IVA. Subjecció. Base imposable. Costes judicials. Advocat. El consultant és un advocat en exercici, que ha obtingut una sentència favorable per al seu client. S'ha determinat una taxació en costes que cobreix la base de l'impost sobre el valor afegit (IVA) dels serveis prestats pel consultant, (...)

» Llegir més


2. IMPOST SOBRE SUCCESSIONS I DONACIONS. Adquisició per heretament de participació indivisa en una oficina de farmàcia. Reduccions. Adquisició per causa de mort d'una participació indivisa en una oficina de farmàcia, per la qual s'aplicarà la reducció prevista a la Llei de l'impost sobre successions i donacions. (...)

» Llegir més


3. IRPF. Préstec hipotecari. Dació en pagament de l'habitatge. Els consultants, casats en règim de beneficiaris, eren propietaris d'un habitatge que van lliurar a una entitat bancària, en dació en pagament de deutes. La dació en pagament es va formalitzar en escriptura pública de data 29 d'octubre de 2012. L'habitatge lliurat va ser adquirit pels cònjuges en escriptura pública de data 28 d'abril de 2006 i aquests tenien amb l'esmentada entitat bancària els deutes següents: 1) préstec amb garantia hipotecària per un principal de 144.900 €, (...)

» Llegir més
JULIOL

ICHEP 2014 València: Conferència Internacional Física d'Altes Energies

Fatex 2014 París

International Biometric Conference 2014: IBC Florència

India Transport and Logistics 2014 New Delhi, India

PROPACK China 2014 Shanghai: Fira processament i envasament productes

Abilities Expo 2014 Houston: Fira de Serveis per a Persones amb Discapacitat

World Transplant Congress San Francisco 2014


AGOST

Congrés Internacional sobre Economia i Gestió de les Organitzacions 2014 Oxford, Anglaterra

Meditech 2014 Bogotá: Fira de medicina, Colòmbia

Congrés Mundial sobre Seguretat i Salut en el Treball 2014

» Llegir més

Editorial
Benvolgut senyor, Benvolguda senyora,

Durant aquest mes de juny i el juliol, tots els contribuents, professionals i empresaris, tenim una cita important amb Hisenda: ens referim a la presentació de les declaracions de renda, patrimoni i societats de l'exercici del 2013. Per aquest motiu, a l'apartat d'actualitat econòmica i professional d'aquesta publicació, (...)


» Llegir més

Enredant
Xarxes socials i webs d'interès

» Llegir més



Per a desconectar
Lectura recomanada

Com puc ajudar

Maurici Blancafort, voluntari i president d'Amics de la Gent Gran, presenta el llibre “Com puc ajudar”, (...)

» Llegir més

Los principios exitosos de la dirección de empresas

Basant-se en l'anàlisi d'empreses que han aconseguit superar dificultats i sobreviure durant molt de temps, el llibre explica (...)

» Llegir més

Èxit s'escriu amb “A”

A través del DAFO Personal, aquest llibre provoca el canvi que necessites per convertir-te en la millor versió (...)

» Llegir més

El client no sempre té la raó

Si no ets el líder del teu sector, però vols arribar a ser-ho, aquest és el teu llibre! Els teus clients han canviat els hàbits, (...)

» Llegir més


Resum de pel•lícula

Un castell a Itàlia

Quan la Louise coneix en Nathan, comença de nou a somiar. De forma paral·lela explica la història del seu germà, un (...)

» Llegir més

La vida inesperada

En Juanito és un actor que va anar a Nova York a triomfar. Els anys han passat, no ha aconseguit el que esperava i es (...)

» Llegir més

La partícula de Déu

D'acord amb la teoria cosmològica més acceptada, el Big Bang va ser el succés que va originar la formació de l'univers. (...)

» Llegir més

Trobi la seva oficina Accedeixi a BS Online Accedeixi a
BS Móvil
Truqui'ns al
902 383 666
També a:
Banco de Sabadell, S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d′aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d′aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d′inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l′usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d′Estudis de Planificació Jurídica www.planificacion-juridica.com © Banco de Sabadell, S.A. Tots els drets reservats.


La seva adreça de correu electrònic està incorporada, juntament amb les seves dades personals, a un fitxer titularitat de Banco de Sabadell, S.A. (avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante) per prestar-li el servei gratuït a què vostè està subscrit. Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l′adreça de correu electrònic on vol rebre aquest tipus d′informació pot enviar una carta per correu postal o passar per qualsevol de les oficines de Banco de Sabadell, S.A. o enviar un missatge a l′adreça de la newsletter newscolectivos@bancsabadell.com.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.

Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com