JUNY 2013
 
Professsional BS

Actualitat Econòmica & Profesional
Principals alertes de les declaracions de renda, patrimoni i societats 2012

En aquest article, resumim les principals alertes i novetats que s'han tenir en compte a l'hora de confeccionar les declaracions de l'IRPF, patrimoni i societats de l'exercici 2012, sens perjudici de les particularitats fiscals pròpies de cada comunitat autònoma. Entre altres novetats per a la declaració de renda de l'exercici 2012, podem destacar una tributació més elevada a causa de l'aplicació de les tarifes complementàries, tant sobre la base liquidable general com sobre la base de l'estalvi, o la supressió de la compensació per adquisició d'habitatge que es va efectuar abans del 20-01-06 (...)

» Llegir més
Mesures de suport a l'emprenedor i creació de llocs de treball

El Reial decret llei 4/2013 conté diferents mesures fiscals, laborals, mercantils i administratives que tractarem de resumir en aquest article, com per exemple la creació d'un nou contracte temporal de primera ocupació jove i l'establiment de diferents supòsits de reduccions i bonificacions a les quotes de la Seguretat Social, o una sèrie d'incentius fiscals en l'IRPF i en l'impost sobre societats per donar suport als projectes emprenedors i per fomentar l'autoocupació en règim d'autònom durant els dos primers anys d'exercici d'una activitat. (...)

» Llegir més

Els experts opinen.

Canvis en matèria de jubilació anticipada

Andrés Pérez
Professor de Seguretat Social a ESADE. Soci de Despatx Casares Advocats Associats


» Llegir més

Guies i ajudes
Resolent dubtes sobre la limitació de pagaments en efectiu

La prohibició d'efectuar pagaments en efectiu per més de 2.500 euros continua generant dubtes en el dia a dia dels professionals i empresaris, per la qual cosa Hisenda ha establert alguns criteris que tractarem de resumir en aquest article. (...)

» Llegir més
Ajudes, subvencions i finançament

1. Enisa Tecnologia
Dirigida a finançar projectes el resultat dels quals comporti: avenços tecnològics, obtenció de nous productes, processos o serveis o una millora substancial dels ja existents, en sectors com biotecnologia, TIC, nous materials (...)


» Llegir més

Col•lectius professionals
Sr. José Luís Jorrín Casas. Degà del Col•legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València

Entrevistem José Luís Jorrín Casas, Degà del Col•legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València, per conèixer aquest col•lectiu.

» Llegir més
Desenvolupament professional continu

El sistema d'acreditació DPC (desenvolupament professional continu) promourà la mobilitat, l'ocupabilitat i la competitivitat dels enginyers i les empreses.

» Llegir més

Idees i consells per actuar De professió
Per què és rendible la fidelització de clients?

Luis María Huete,(*) un dels millors consultors i coneixedor del món dels serveis, explicava que des d'un punt de vista pràctic, el principal motiu per voler la fidelització de clients rau en l'existència de “sis cables d'alta tensió” que connecten la fidelització dels clients amb la rendibilitat de les empreses. Aquests cables tenen la capacitat de carregar d'“energia positiva” l'empresa i de fer del client una “joia” per tallar i explotar (...)

» Llegir més
Un exemple de professionalitat. Sílvia Aranda.

Sílvia Aranda.
Actriu i escultora.


» Llegir més

Respostes segures Agenda
1. IVA. La deducció per l'adquisició de combustible es desvincula de l'adquisició del vehicle. És un requisit obligatori que en la factura de subministraments de carburant aparegui la matrícula dels vehicles afectes a l'activitat? Als efectes de la deducció de les quotes de l'IVA suportat per aquests subministraments, han d'aparèixer en les factures les matrícules dels vehicles?(...)

» Llegir més


2. IRPF/IVA/IRNR. Retencions sobre serveis prestats per professionals per a un projecte dut a terme en un altre país. IVA: Si les factures pels serveis prestats pel consultant a l'empresa no resident a Espanya han de portar IVA. Si les factures emeses per l'empresa espanyola col•laboradora del consultant a aquest han de portar IVA. Si podrà deduir l'impost peruà que li repercuteixin. IRPF: Subjecció a retenció dels rendiments que percebi el consultant de l'empresa no resident a Espanya pels serveis prestats a aquesta. IRNR: Obligació de retenir per part del consultant pels honoraris que satisfaci pels serveis que li presti l'arquitecte col•laborador peruà. (...)

» Llegir més


3. IAE/IRPF. Professional. Cessió d'ús d'estances del local per hores o per dies solts durant el mes. Matriculació en l'impost sobre activitats, tant per la seva activitat com per les cessions d'estances i submissió a retenció de les rendes derivades d'aquestes cessions. (...)

» Llegir més
JUNY

SIL 2013 Barcelona: Saló internacional de la logística i manutenció

Intersolar 2013 Munic: Fira d'energia solar

JULIOL

Evento Days Madrid 2013

CIEYE 2013 Madrid: Congrés Internacional d'Etnografia i Educació

Congrés Multidisciplinari D'investigació Educativa Tarragona 2013

HOBBY CON La Corunya 2013

BAC2013 Sevilla, Congrés de Biotecnòlegs

AGOST

FIDMA 2013 Gijón: Saló Internacional de Mostres d'Astúries

Fira Outlet Marbella 2013

Suisse Emex 2013 Zurich: Fira de Màrqueting, Comunicació, Esdeveniments i Promocions de Suïssa

Marb Art 2013 Marbella: Fira Internacional d'Art Contemporani de Marbella

Fira Ecostyle 2013 Frankfurt: Productes estil de vida sostenible

Moscow International Motor Show 2013: Salón automóvil Moscú 2013

» Llegir més

Editorial
Distingit/ida senyor/ra,

Durant aquest mes de juny i juliol, tots els contribuents tenim una cita important amb Hisenda: ens referim a la presentació de les declaracions de renda, patrimoni i societats de l'exercici de 2012. Per aquest motiu, en l'apartat d'actualitat econòmica i professional d'aquesta News, tractarem d'informar-lo de les principals alertes i novetats que s'han de tenir en compte a l'hora de confeccionar aquestes declaracions, sens perjudici de les particularitats fiscals pròpies de cada comunitat autònoma. (...)


» Llegir més

Enredant
Xarxes socials i webs d'interès

» Llegir més



Per a desconectar
Lectura recomanada

¡Que vienen los lobbies!

S'ha preguntat alguna vegada com es fan realment les lleis a Espanya? Què passa des que un tècnic d'un ministeri (...)

» Llegir més

Prepárate: el futuro del trabajo ya está aquí

El treball consumeix la major part de les nostres vides. I la velocitat a què el treball està canviant té un gran impacte en les nostres vides. (...)

» Llegir més

Gestión del tiempo

El temps és un recurs imprescindible per a qualsevol activitat. Administrar-lo d'una manera eficaç permet optimitzar el rendiment i assolir millors resultats (...)

» Llegir més


Resumen de película

El Atlas de las Nubes

Adaptació de Clouds Atles (El Atlas de las Nubes) de David Mitchell, que consisteix en sis històries que ens van portant des del segle XIX fins a un llunyà futur postapocalíptic (...)

» Llegir més

La banda Picasso

Ceret, 1911. Pablo (Picasso) i Georges (Braque) estan pintant braç a braç en una casa pairal en companyia de Manolo (Hugué) i Fernande (Olivier), l'amant de Pablo. La notícia que (...)

» Llegir més

El Ejercicio del Poder

El ministre de Transport, Bertrand Saint-Jean, és despertat en plena nit pel seu secretari personal. Un autobús ha caigut per un barranc. S'adreça cap (...)

» Llegir més

Trobi la seva oficina Accedeixi a BS Online Accedeixi a
BS Móvil
Truqui'ns al
902 383 666
També a:
Banco de Sabadell, S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d′aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d′aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d′inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l′usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d′Estudis de Planificació Jurídica www.planificacion-juridica.com © Banco de Sabadell, S.A. Tots els drets reservats.


La seva adreça de correu electrònic està incorporada, juntament amb les seves dades personals, a un fitxer titularitat de Banco de Sabadell, S.A. (avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante) per prestar-li el servei gratuït a què vostè està subscrit. Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l′adreça de correu electrònic on vol rebre aquest tipus d′informació pot enviar una carta per correu postal o passar per qualsevol de les oficines de Banco de Sabadell, S.A. o enviar un missatge a l′adreça de la newsletter newscolectivos@bancsabadell.com.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.

Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com