MARÇ 2013
 
Professsional BS

Actualitat Econòmica & Profesional
Importants canvis fiscals per al 2013

Amb el començament de l'any 2013, no hi ha dubte que l'actualitat econòmica i tributària torna a saltar a l'escenari. Aquest any ve marcat per importants i nombroses novetats fiscals, com per exemple en l'IRPF, en què se suprimeix la deducció per inversió en residència habitual a partir de l'1 de gener de 2013 (s'estableix un règim transitori per a adquisicions anteriors), s'introdueix un gravamen especial (...)

» Llegir més
Com afecten els autònoms i pensionistes les novetats laborals per a l'exercici 2013?

L'exercici 2013 ve marcat per importants i nombroses novetats en l'àmbit de la gestió laboral i de la Seguretat Social. Entre altres mesures aprovades, destaquem l'actualització en la Llei de pressupostos generals de l'Estat per a 2013 de les bases i els tipus de cotització a la Seguretat Social, desocupació, protecció per cessament d'activitat, Fons de Garantia Salarial (...)

» Llegir més

Els experts opinen.

S'endureix el Codi penal contra el frau fiscal i a la Seguretat Social

Víctor Jerónimo Martín
magistrat jutge en substitució als jutjats de Barcelona


» Llegir més

Guies i ajudes
El que hem de saber sobre la nova regulació de les factures

El nou Reglament sobre obligacions de facturació (aprovat pel Reial decret 1619/2012), que va entrar en vigor l'1 de gener de 2013, estableix un sistema de facturació basat en dos tipus de factures: (...)

» Llegir més
Ajudes, subvencions i finançament

1. Enisa joves emprenedors
Té com a objectiu estimular la creació d'empreses promogudes per joves empresaris, i facilitar l'accés a un finançament preferent amb l'única garantia del seu projecte empresarial (...)


» Llegir més

Col•lectius professionals
Sr. Francesc Pla. Vicepresident del Col•legi de Farmacèutics de Barcelona

Entrevistem Francesc Pla, vicepresident del Col•legi de Farmacèutics de Barcelona, per conèixer aquest col•lectiu.

» Llegir més

Idees i consells per actuar De professió
La diferenciació de clients és inevitable

Per començar, els presentem algunes afirmacions que estem convençuts que els seran familiars: “Cal reconèixer i premiar els millors clients”; “La firma ha de cercar la fidelitat dels clients rendibles i acomiadar els ruïnosos“ (...)

» Llegir més
Un exemple de professionalitat. Josep Castillo.

Josep Castillo.
Psicòleg clínic.


» Llegir més

Respostes segures Agenda
1. IAE. Tarifes. Reparació d'equips informàtics i d'oficina. Es vol saber l'epígraf de les tarifes de l'impost sobre activitats econòmiques en què s'haurà de donar d'alta per dur a terme l'activitat de reparació d'equips informàtics i d'oficina (destructores, plegadores de documents, segelladores, impressores, etc.).(...)

» Llegir més


2. IRPF. Renda vitalícia. Guanys o pèrdues patrimonials. El consultant adquirirà la nua propietat d'un habitatge de què és titular una dona de 73 anys a canvi d'una renda vitalícia. La transmitent es reservarà l'usdefruit de l'habitatge fins a la seva mort, moment en què es consolidarà el ple domini en el consultant (...)

» Llegir més


3. IVA. Factures. Subministraments. Activitat professional. El consultant i el seu cònjuge duen a terme cada un una activitat professional diferent (ell la d'economista i ella la de pintora artística), en un immoble la propietat del qual correspon al cònjuge i a la seva germana. Els subministraments de gas i d'energia elèctrica estan contractats per la germana del cònjuge (...)

» Llegir més
MARÇ

01 – 03 Fira de busseig Madrid 2013: DIVE TRAVEL SHOW 2013

01 – 03 Fira de El Ángel 2013, Fuentepelayo (Segòvia)

05 – 07 Infarma 2013 Barcelona: Congrés Europeu de Farmàcia, Medicaments i Parafarmàcia

06 – 08 FORINVEST 2013 València: Fòrum de productes i serveis financers

06 – 08 Congrés Nacional d'Infermeria Quirúrgica Còrdova 2013

08 – 10 Sobre dos ruedas 2013 Alacant: Fira de la motocicleta i bicicleta

11 – 14 eSHOW Barcelona 2013

12 – 15 HOMSEC 2013 Madrid: Saló Internacional de Tecnologies per a la Seguretat i Defensa

12 – 15 Ferroforma 2013 Bilbao (Fira Internacional de Ferreteria) i Bricoforma 2013 Bilbao (Fira de Bricolatge)

13 – 16 Fira Motortec Automechanika Iberica 2013 Madrid

13 – 17 Saló de l'Ensenyament 2013 Barcelona: Fira d'orientació acadèmica i professional

17 – 19 Saló Equipament Hostaleria i Turisme Màlaga 2013: Fira H&T Costa del Sol

» Llegir més

Editorial
Distingit/ida senyor/ra,

Amb el començament de l'any 2013, no hi ha dubte que l'actualitat econòmica i tributària torna a saltar a l'escenari. Aquest any ve marcat per importants i nombroses novetats fiscals, a més d'altres d'àmbit laboral, el coneixement de les quals ens pot oferir oportunitats de planificació en alguns casos.


» Llegir més

Enredant
Xarxes socials i webs d'interès

» Llegir més



Per a desconectar
Lectura recomanada

El éxito de la empresa familiar. La relación entre negocio y familia

Els estudis sobre empresa familiar continuen cercant diverses vies per explicar com i per què aquestes empreses es distingeixen d'altres formes d'organització. En aquesta línia se circumscriu (...)

» Llegir més

Lo que ahora importa

Lo que ahora importa és un apassionat discurs escrit per ajudar a reinventar la gestió empresarial tal com avui la coneixem, reflexionar (...)

» Llegir més

Ahora te toca a ti

Estàs cansat de buscar feina sense obtenir resultats? Llavors, és el moment ideal per fer un gir complet a la teva vida. El mercat laboral ha canviat per sempre: (...)

» Llegir més


Resum de pel•lícula

Lincoln

Està basada en la biografia d'Abraham Lincoln The Uniter: The Genius of Abraham Lincoln, escrita per Doris Kearns Goodwin. Daniel Day-Lewis dóna vida a Abraham Lincoln en aquesta pel•lícula (...)

» Llegir més

Les Misérables

Adaptació musical de la novel•la de Victor Hugo, que narra la vida de l'exconvicte Jean Valjean (Hugh Jackman). (...)

» Llegir més

Trobi la seva oficina Accedeixi a BS Online Accedeixi a
BS Móvil
Truqui'ns al
902 383 666
També a:
Banco de Sabadell, S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d′aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d′aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d′inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l′usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d′Estudis de Planificació Jurídica www.planificacion-juridica.com © Banco de Sabadell, S.A. Tots els drets reservats.


La seva adreça de correu electrònic està incorporada, juntament amb les seves dades personals, a un fitxer titularitat de Banco de Sabadell, S.A. (avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante) per prestar-li el servei gratuït a què vostè està subscrit. Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l′adreça de correu electrònic on vol rebre aquest tipus d′informació pot enviar una carta per correu postal o passar per qualsevol de les oficines de Banco de Sabadell, S.A. o enviar un missatge a l′adreça de la newsletter newscolectivos@bancsabadell.com.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.

Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com