Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Sol·licitud d'informació de viatges a destins religiosos i peregrinació

Exclusiu per a clients de Banco de Sabadell, S.A.

Banco Sabadell

Estic interessat a rebre informació sobre viatges a destins religiosos i peregrinació comercialitzats per Viajes el Corte Inglés, S.A. en les condicions exclusives per a clients del banc.

* Camps obligatoris
Dades personals

(ex:59308746c)

1.- Informació del servei

Banco de Sabadell, S.A. manté un acord de col·laboració amb VIAJES EL CORTE INGLÉS, S.A. per oferir condicions exclusives als clients del Banc en viatges a destins religiosos i de peregrinació.

La contractació i comercialització del viatge és directament amb VIAJES EL CORTE INGLÉS, S.A. de forma voluntària, sense cap participació ni responsabilitat per part del Banc, amb el preu final i condicions aplicables les que acordis amb VIAJES EL CORTE INGLÉS.

El servei de viatges és totalment independent sense que la contractació d'aquest afecti o estigui vinculada a la contractació o condicions de qualsevol producte o servei del Banc. En cap cas, la contractació del viatge implicarà la modificació, la variació o l'alteració de qualsevol relació contractual establerta o que s'estableixi amb Banco de Sabadell, S.A.

2. Règim de protecció de dades personals

  • Banco de Sabadell, S.A. comunicarà necessàriament les dades facilitades a la present sol·licitud a Viajes el Corte Inglés, S.A. amb domicili social al c/ Hermosilla, 112 Madrid, que com a responsable tractarà les dades per tal de contactar amb tu i facilitar-te la informació sol·licitada dels seus productes i serveis en les condicions exclusives per a clients de Banc Sabadell.
  • La base legitimadora del tractament i comunicació de dades, si el sol·licitant actua en nom propi, és la mateixa sol·licitud, i si el sol·licitant actua en nom d'una persona jurídica, basant-se en la sol·licitud i a l'interès legítim.
  • Pots exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió i altres drets de protecció de dades identificant-te degudament i dirigint la comunicació a la unitat Drets Protecció de Dades del Banc a través del seu domicili social a l'av. Óscar Esplá, núm. 37, 03007 Alacant o oficines o mitjançant l'adreça de correu electrònic següent: Ejercicioderechosprotecdatos@bancsabadell.com.
  • Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades: a) DataProtectionOfficer@bancsabadell.com.
  • Informació addicional: «Annex informació detallada sobre protecció de dades de caràcter personal» publicat a www.bancsabadell.com (apartat «Informació a clients») o a qualsevol oficina del Banc.

Revisa les teves dades, si us plau.
Si les dades introduïdes són correctes, fes clic al botó "Sol·licitar ara" per finalitzar la sol·licitud.

 


Comprovar sol·licitud


Aquestes són les dades que ens ha facilitat. Si veu qualsevol error pot modificar-ho aquí

Dades personals

Nom: *
Primer cognom: *
Segon cognom: *
Identificació: *
Institució a la que pertany: *
Telèfon mòbil: *
Horari de contacte:
Correu electrònic: *
Confirmació del correu electrònic: *
He llegit i accepto la Informació del servei
i el Règim de protecció de dades
personals. *