Continuar

Compte Expansió.
El teu compte nòmina sense comissions

Compte Expansió.
El teu compte nòmina sense comissions

Adéu, comissions!
Ni per les transferències,1
ni per l’administració i manteniment del compte.2
Targeta de dèbit i crèdit, gratuïtes
Sense comissió d’emissió ni de manteniment.

Fest-te client amb la Compte Expansió en només dos passos.

  • Dades personals

  • Tria la teva oficina

Si us plau, revisa els camps destacats en vermell.


1. En territori nacional, en els països de l'EEE (no immediates) i per la negociació i compensació de xecs en euros domiciliats en una entitat financera española.
2. Rendibilitat 0% TAE

Oferta vàlida per a nous comptes oberts des del 24/03/2019 fins al 31/12/2019 amb la domiciliació d'una nova nòmina, pensió o ingrés regular mensual. Les nòmines o ingressos regulars mensuals han de ser d’un import mínim de 700 euros. Se n'exclouen els ingressos procedents de comptes oberts en el grup Banc Sabadell a nom del mateix titular.

Informem que les dades personals facilitades mitjançant aquest formulari són necessàries per tramitar i gestionar la teva sol·licitud i per a la realització i la gestió de les operacions que se'n derivin, per la qual cosa Banco de Sabadell, S.A. queda autoritzat per al tractament i el registre d'aquestes dades en els fitxers respectius i per trametre comunicacions per telèfon, correu electrònic o qualsevol mitjà de comunicació equivalent amb les mateixes finalitats. En els termes de la normativa aplicable podràs revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament i la cessió de les dades personals, així com, en cas de persona física, exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-te per escrit a la unitat “Drets LOPD” del responsable de les dades, que és el banc, a través del seu domicili social (av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant) o a través de qualsevol de les seves oficines obertes al públic.