Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció online - xat
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Presencia internacional

Consulti les nostres oficines de representació, filials i sucursals en l'extranger.

Li pot interessar...

Compromís Empreses

Gestió del risc de canvi

Cobertures per a eliminar incerteses respecte a les quantitats que cal pagar o a cobrar en les seves operacions en moneda estrangera.

 • Resumen de productos
       

  Assegurança de canvi

  Compromís per mitjà del qual la seva empresa i el Banc s'obliguen mútuament a intercanviar una quantitat de divisa a un preu fixat en una data futura

  SeguroCambio

  Més informació

  Forward Plus

  Estratègia que permet establir un tipus fix de canvi, si bé li facilita el fet d'aprofitar les situacions de mercat que siguin més favorables que el tipus fixat, fins a un cert nivell establert.

  ForwardPlus

  Més informació

  Forward KO

  Estratègia que permet establir un tipus fix de canvi bonificat, a canvi de deixar sense cobertura els escenaris desfavorables per sobre d'un cert nivell establert.

  ForwardKO

  Més informació

  Opció

  Dret de comprar o vendre un determinat actiu (en aquest cas una divisa) a un preu determinat. L'adquisició d'aquest dret té un preu inicial.

  Opcion

  Més informació

  Túnel de divises

  Estratègia que permet establir uns límits de fluctuació al tipus de canvi i li permet beneficiar-se dels moviments favorables del canvi, limitant així les seves pèrdues en cas de moviments desfavorables

  Tunel

  Més informació

  Acumulador

  Estratègia que li permet establir un preu fix molt avantatjós per a les seves transaccions, a canvi d'introduir incertesa en el nominal, que finalment haurà de canviar al preu esmentat.

  Acumulador

  Més informació