Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 963 085 000
  • Atenció en línia - Xat
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Compte Expansió

El compte ideal per a joves d’entre 18 i 29 anys i pensionistes.

Indicador de risc aplicable a Compte Expansió.
1/6
Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 indicatiu de menys risc i 6/6 de més risc.
Banco de Sabadell, S.A. està adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 € per dipositant.
cuenta_expansion
Amb tots aquests avantatges:
Retirades d'efectiu a dèbit.
De franc en una àmplia xarxa de caixers.
Targetes de dèbit i crèdit de franc.
Sense comissió d'emissió ni manteniment.
Sense lligams.
No necessites domiciliar-hi la teva nòmina o ingressos si tens entre 18 i 29 anys.
Sense sorpreses.
T’avancem el pagament de la pensió1 el 25 de cada mes.
Aquest és el meu compte
I, a més a més, aprofita’t gratis d’aquests serveis digitals:
Descarrega la nostra app
Per veure els teus comptes, enviar diners, contractar productes... I fer-te la vida més fàcil.
Paga amb el teu mòbil amb les nostres targetes
Tant si tens iOS com Android, tens totes les opcions disponibles.
servicios_digitales
 
Amb el Compte Expansió també tens:
0 comissions
Ni per les transferències no immediates en euros que facis per Internet (tant nacionals com a països de l’EEE) ni per la negociació i la compensació de xecs en euros domiciliats en una entitat de crèdit financera espanyola.

Consultar document informatiu de les comissions
Retira diners de franc en gairebé 3.000 caixers de Banc Sabadell arreu d'Espanya
Fent servir la targeta de dèbit, sigui quin sigui l'import que retiris. També és de franc si retires una quantitat igual o superior a 60 € en caixers de Bankia i de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000.2.

Tindràs uns diners extra de fins a 5.000 €3
Perquè el Compte Expansió inclou una Línia Expansió, que podràs utilitzar totalment o parcialment, de manera immediata, sense paperam i sense comissions d'obertura ni estudi. Només hauràs d'activar-la a través de la nostra web o app.
Descompte del 2% en gasolina
Perquè el Compte Expansió inclou la targeta Repsol Màxima, amb la qual t'estalvies el 2% quan fas benzina en qualsevol gasolinera de la xarxa Repsol, Campsa i Petronor.
Què més has de saber?

El Compte Expansió té una comissió de manteniment de 30 € trimestrals, amb una rendibilitat TIN 0%, TAE: -4,714%, calculada per a un supòsit en què es mantingui de manera constant durant 1 any un saldo mitjà de 2.500 €. La comissió d’administració és de 0,80 € per apunt.
Les comissions es poden bonificar?

Sí. Sempre que el compte no presenti un saldo inferior a 0 € al final del dia durant el període liquidat, la comissió d’administració serà de 0 € i la de manteniment serà de 15 € trimestrals, amb una rendibilitat TIN 0%, TAE: -2,3785%, calculada per a un supòsit en què es mantingui de manera constant durant 1 any un saldo mitjà de 2.500 euros.
 
I si tens entre 18 i 29 anys o ets pensionista...

Tens unes condicions especials, perquè la comissió d’administració i de manteniment sempre serà 0 si el compte té saldo positiu. Rendibilitat: 0% TIN, 0% TAE.

Sol·licitud de canvi de domiciliació de la nòmina
Què necessites per tenir el Compte Expansió?

Domiciliar-hi la teva nòmina o un ingrés regular mensual d’un import mínim de 700 € si no tens entre 18 i 29 anys.

Se n’exclouen els ingressos procedents de comptes oberts en el grup Banc Sabadell a nom del mateix titular.

Oferta vàlida des del 24/01/2020 fins al 31/03/2020.

1. Pensió de jubilació de la Seguretat Social.

2. Abanca, Ibercaja, KutxaBank, Unicaja, Liberbank, Caja España-Duero, CajaSur, Caixa Ontinyent, Colonya Caixa Pollença.

3. El límit mensual va des de 2.000 euros fins a 5.000 euros i els terminis de devolució de la disposició poden ser de 3, 6, 9, 12, 18 i 24 mesos. La contractació de la Línia Expansió requereix que en coneguis prèviament les condicions contractuals, que pots consultar a www.bancsabadell.com/ liniaexpansio, i per poder activar-la, tots els titulars del compte (si són més d’un), les han d’acceptar, expressament o tàcitament. El límit de crèdit inicial és comú independentment del nombre de titulars del compte (els quals en poden disposar de manera indistinta i solidària), revisable mensualment i variable de conformitat amb les condicions específiques de la Línia Expansió. TIN: 17,88%. TAE del 19,42%. Comissió d’obertura del 0,00%. Comissió d’estudi del 0,00%. Comissió de cancel·lació anticipada del 0,00%. Exemple per a una Línia Expansió de 2.000 euros per tornar en 12 mesos: 11 quotes de 183,25 euros i una última quota de 183,19 euros. Import total carregat: 2.198,94 euros. TAE: 19,42%. Exemple per a una Línia Expansió de 5.000 euros per tornar en 24 mesos: 23 quotes de 249,34 euros i una última quota de 249,08 euros. Import total carregat: 5.983,90 euros. TAE: 19,42% Comissió per reclamació de pagaments no atesos de 39 euros. Banc Sabadell es reserva el dret de no fer efectiu aquest crèdit si durant el període de validesa d’aquesta oferta es coneix alguna circumstància del sol·licitant que pugui fer variar el criteri de concessió. Oferta vàlida fins al 30/06/2020.