Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Targeta de crèdit Platinum

Gaudeix d'avantatges exclusius

 
 Més cobertures i assistència mèdica internacional
 Promocions exclusives per als titulars
  Global Customer Assistance Service
  Pagament segur i cobertura antifrau
Targeta de crèdit Platinum
 
la nostra targeta de crèdit més exclusiva

Platinum és la nostra targeta de crèdit més exclusiva, dissenyada per a aquells clients que necessiten les majors cobertures i que volen gaudir d'ofertes i d'avantatges especials.

Inclou de manera gratuïta el servei Global Customer Assistance i assistència mèdica internacional per oferir-te un plus de tranquil·litat en viatges a l'estranger.

 

Avantatges exclusius siguis on siguis

Viatjar és millor amb la targeta de crèdit Platinum. Coneix els serveis i els descomptes exclusius que t'ofereix arreu del món:

 • Global Customer Assistance Service: Reposició de targeta en 48 hores i desemborsament d'efectiu d'urgència, a l'estranger
 • Servei especial de lloguer de cotxes amb importants descomptes
 • Beneficia’t d’ofertes i descomptes exclusius: el programa Mastercard Travel Rewards t’ofereix la possibilitat de gaudir d’una gran selecció d’ofertes i rebre reemborsaments automàtics per les teves compres a comerços de tot el món, tant si es tracta d’establiments físics a l’estranger com de botigues online fora d’Espanya.
Avantatges exclusius siguis on siguis
 

Un plus de protecció per a tu

Amb la targeta de crèdit Platinum et sents doblement protegit. Perquè disposes de cobertura antifrau, de més protecció dels teus pagaments i d'una completa gamma d'assegurances sense cost addicional:

 • Assegurança d'assistència en viatge (condicions detallades a la pòlissa de l'assegurança)
   Despeses mèdiques
   Prolongació d'estada en hotel per malaltia o accident
    Trasllat sanitari de malalts i de ferits
    Remolc del vehicle en cas d'avaria o d'accident
    Trasllat dels assegurats en cas d'immobilització de vehicle.
 • Assegurança d'accidents de viatge en transport públic fins a 1.200.000 € (condicions detallades a la pòlissa de l'assegurança)
 • Assegurança d'accidents quotidians fins a 6.000 € (condicions detallades a la pòlissa de l'assegurança)
Un plus de protecció per a tu
 

Més segur que pagar en efectiu

Totes les nostres targetes disposen dels sistemes de protecció contra robatori o pèrdua més avançats perquè puguis fer les teves compres online i en botigues físiques amb tota tranquil·litat.

A més, amb el doble factor d'autenticació només tu podràs fer servir la teva targeta. I, sempre que ho necessitis, pots apagar i encendre la teva targeta des del mòbil, fins i tot apagar totes les compres online i a l'estranger!

Més segur que pagar en efectiu
 

Controla les teves despeses en un simple gest

Consulta en qualsevol moment tots els moviments de la targeta de crèdit Platinum des del mòbil. I tria quant vols gastar,tan sols modificant el límit de les teves compres o de retirada d'efectiu en caixers.

Controla les teves despeses en un simple gest
 

La teva targeta al mòbil

T'has deixat la targeta a casa? Cap problema, perquè amb la teva targeta de crèdit Platinum pots:

 • Retirar diners de qualsevol caixer de Banc Sabadell des del teu mòbil mitjançant el servei Instant Money, disponible a la nostra app.
 • Pagar i enviar diners amb el teu mòbil
 • Consultar d'un cop d'ull i de manera segura totes les dades de la teva targeta al mòbil per fer compres online..
La teva targeta al mòbil
 

Més còmoda i sostenible

El seu disseny vertical s'adapta millor al teu mòbil i incorpora PVC degradable que aconsegueix disminuir la petjada ecològica.

Més còmoda i sostenible
 

T’informem que podem tractar les dades personals que tinguem, així com les que hagis incorporat durant el procés, per contactar amb tu en el cas que, per qualsevol motiu, s'abandoni el procés, amb la finalitat de saber-ne els motius i intentar recuperar-lo. Pots exercir els teus drets en matèria de protecció de dades de conformitat amb la informació que ja t’ha estat proporcionada (veure).