Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Targeta de crèdit VIA T

Per als més viatgers

Tarjeta Via T

Si viatges habitualment per autopista, la targeta VIA T és per a tu: paga còmodament els peatges sense aturar-te, sense instal·lacions addicionals i sense complicacions.

Plena d'avantatges

  • Sense esperes. Oblida't d'aturar el vehicle circulant per les vies exclusives de VIA T.
  • Sense instal·lació. La targeta VIA T no requereix cap tipus d'instal·lació en el teu cotxe, moto o un altre vehicle. Tan sols situant el dispositiu a la part superior del parabrisa del vehicle, estarà a punt per circular per les autopistes.
  • Sense complicacions. Rebràs mensualment un detall de totes les operacions i trànsits registrats amb el teu VIA T. A més, funciona com una targeta de crèdit: pagaràs les despeses realitzades a finals de mes amb total comoditat.

I de beneficis extra per al teu dia a dia

La targeta VIA T també et permet fer pagaments en els aparcaments públics amb dispositiu VIA T.

A més, les empreses concessionàries de les autopistes també ofereixen descomptes i bonificacions per utilitzar-la. Com més la utilitzis, més descomptes podràs obtenir.

Condicions del producte

El servei de VIA T té una comissió d'emissió de 20 euros i una comissió de manteniment de 15 euros a partir del segon any.

Informació precontractual

  • Sol·licitar-lo ara...
    • Per Internet
    • Visita les nostres oficines    Altres productes que poden ser del seu interès