Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció en línia - Xat
 • @BancoSabadell


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Pagar les compres al seu ritme

Targeta Shopping

Visa Shopping Oro

Compri el que necessiti i, amb la targeta  Shopping, fixi l'import que desitja pagar: sempre la mateixa quantitat o, si ho prefereix, sempre l'import mínim. Vostè tria.
Com un crèdit d'ús immediat sempre disponible a la seva butxaca i sense comissions per amortitzacions totals o parcials, o per no-utilització. A més, per a la seva tranquil·litat, la nostra targeta de crèdit ideal per a compres també incorpora el servei de Protecció Targetes de manera gratuïta 

Promoció

5 % de devolució en les seves compres

La seva VISA SHOPPING
li torna un

5

% de les seves
compres

Promoció 5 % de devolució en les seves compres

Li tornem el 5 % de les compres* que faci amb la seva targeta VISA Shopping de l’1 d’abril al 31 de maig de 2017, sempre que el seu saldo gastat durant el període de promoció sigui d’un mínim de 500 euros.

*Es requereix una despesa mínima en compres de 500 euros acumulats i feta amb la seva targeta Shopping entre l’1 d’abril i el 31 de maig de 2017. El 5% de devolució està subjecte a un import màxim de bonificació de 30 euros per targeta i titular durant el període de la campanya, sense amortització anticipada abans del 31 de maig de 2017. La devolució es farà mitjançant un abonament en compte el mes de juny de 2017. Incentiu subjecte a retenció segons la legislació vigent.
Exemple per a una compra ajornada de 1.500 euros. Tipus d’interès nominal anual: 24,00% (TAE: 26,82%). Per a una quota mensual de 72 euros durant 27 mesos i una última quota de 15,85 euros. Import total carregat: 1.959,85 euros.

Controli fàcilment les seves operacions

Amb la nostra xarxa de caixers, des dels quals també pot disposar de diners en efectiu amb la targeta Shopping, o mitjançant els nostres serveis de banca a distància per ordinador o dispositius mòbils,  vostè pot consultar els moviments de la seva targeta i gestionar fàcilment ingressos o traspassos, entre altres opcions a la seva disposició  
A més, pot controlar totes les despeses de la seva targeta mitjançant un extracte mensual de totes les operacions realitzades.  

Prestacions addicionals

 • Sol·licitar ara...
  • Per Internet
  • Visitant les nostres oficines

  Pagar les compres al seu ritme
  • Truqui al número
   902 323 000
   Tots els dies, les 24 h.
  • Enviar un
    correu electrònic
  • Visiti una de les nostres oficines


Altres productes que poden ser del seu interès