Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Assegurança de la llar: Protecció Llar

L'assegurança de llar que protegeix el teu habitatge amb la millor qualitat i atenció.

Protección Hogar

Qualitat, les millors cobertures i l'atenció al client que et mereixes. Protecció Llar està a l'altura de les teves expectatives amb avantatges immillorables per a tu i per als teus.

No m’ho perdo

Per què escollir Protecció Llar? Descobreix tres dels molts motius que et faran triar una assegurança amb la garantia de Banc Sabadell:

La seva disponibilitat

 

  • Estem preparats per atendre't durant les 24 h al telèfon exclusiu 934 165 075. I t'ajudem en un temps rècord.
  • Primera cita amb el professional a la trucada d'obertura.
  • Primera intervenció entre 24 i 48 h des de la sol·licitud.

 

Els seus professionals

Amb una àmplia gamma d'especialistes per assistir-te quan ho necessitis, serralleria i electricitat d'emergència i molt més…

I la seva flexibilitat

Perquè et protegeix en viatges amb una gran assistència en viatge per a la teva total tranquil·litat: la pèrdua de l'equipatge, la prolongació de la teva estada o el retorn anticipat, entre altres.

A més, pots contractar Protecció Llar en la modalitat que més s'adapti a les teves necessitats    Protecció Llar   Protecció
Llar Bàsic
Incendi    
Danys per aigua    
Danys elèctrics    
Robatori    
Robatori de diners a dins   600 €   300 €
Fenòmens atmosfèrics    
Vidres    
Restauració estètica   6.000 €   3.000 €
Extensió de garanties    
Responsabilitat civil   300.000 €   150.000 €
Assistència a la llar    
Protecció jurídica    
Joies*     Opcional (2 k - 6 k €)
Furt     -
Béns refrigerats   600 €   -
Espoliació fora
de l’habitatge
  600 €   -
Reconstrucció
de jardins
  Opcional   Opcional

Què esperes? Avui és un bon dia per començar a viure amb més tranquil·litat

Demanar cita

*La modalitat d’Assegurança Protecció Llar Basic permet afegir la cobertura de joies de manera opcional fins a 6.000 €, sempre que s'hagi contractat contingut. No disponible per a arrendadors.

Protecció Llar i Protecció Llar Basic: assegurances subjectes a les condicions, les cobertures, els capitals, els límits i les exclusions que estableixen les Condicions Generals i Particulars de la pòlissa.

Protecció Llar i Protecció Llar Basic són assegurances de BanSabadell Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb NIF A-64194590 i domicili al carrer Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid, inscrita en el R. M. de Madrid i en el R. d'Entitats Asseguradores de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. C-0767.

Assegurances mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., NIF A-03424223, amb domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R. M. d'Alacant i en el Registre administratiu de distribuïdors d’assegurances i reassegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0004. Actua per a BanSabadell Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros i té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que disposa la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment.

Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha formalitzat un contracte d'agència d'assegurances al www.bancosabadell.com/bsmediacion.    Altres productes que poden ser del seu interès