Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Assegurança de Decessos

En els moments més difícils, ens encarreguem de tots els tràmits

Protección Decesos

La nostra asseguraça de decesos es fa càrrec de tots els tràmits necessaris perquè les despeses i les gestions que deriven d'una defunció no siguin una càrrega afegida.

Allà on siguis i sempre que ens necessitis

 • Disponibles per a tu les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.
 • Assessoria jurídica telefònica en diferents gestions: testament, herències, pensions, assegurances de vida…
 • El teu gestor personal, disponible per a tu si necessites obtenir documents oficials com ara el certificat d’últimes voluntats, la baixa en la Seguretat Social…
 • Pots fer el testament en línia o modificar-lo una vegada a l’any.
 • Trasllat.
 • Repatriació.1
 • Et donem suport personal a través de tres sessions presencials amb un psicòleg.

Demanar una cita

1. Aplicable només a la modalitat de prima periòdica.

Protecció Decessos és una denominació comercial que es correspon amb el producte que l'entitat DKV Seguros y Reaseguros, S.A.E. comercialitza sota la marca ERGO Protección Familiar, amb les especificacions pròpies i les notes tècniques del mateix producte, que consten a disposició pública al domicili social de l'asseguradora.

L'assegurança Protecció Decessos té com a intermediari BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A. i és un producte de l'entitat asseguradora DKV Seguros y Reaseguros, S.A.E., amb la qual BanSabadell Mediación ha signat un contracte d'agència d'assegurances. Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion. Les dades societàries de BanSabadell Mediación són les següents: NIF A-03424223, domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrita en el R. M. d'Alacant i en el Registre administratiu de distribuïdors d’assegurances i reassegurances de la DGSiFP amb la clau OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que disposa la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment.

Les cobertures i els serveis descrits estan subjectes a les condicions, els límits, l'abast i les exclusions establerts en el condicionat general del producte contractat.Altres productes que poden ser del seu interès