Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Assegurança Protecció Salut

Perquè no solament tenim cura de la teva salut financera. També tenim cura de la teva salut i la dels teus, i l’Assegurança Protecció Salut neix d’aquest compromís. Per fer-ho, comptem amb la col·laboració de Sanitas, entitat asseguradora de referència mèdica des de fa més de 60 anys.

Descobreix unes cobertures immillorables

Sense esperes, medicina primària i especialitats incloses, intervencions quirúrgiques, segona opinió mèdica internacional… i molt més.

Serveis únics a domicili

Com ara l’enviament de medicaments des de la farmàcia, fisioteràpia i atenció d’urgències a casa teva.

I una pòlissa totalment a la teva mida

Escull entre les modalitats amb pagament o sense, o rep reemborsaments del 80% per qualsevol consulta no inclosa en el quadre mèdic de la teva pòlissa. Amb un límit de 200.000 euros per persona i any.

App

Tot, amb la comoditat de portar la teva assegurança a la butxaca amb l’app La Meva Sanitas:

sol·licitud de cites, proves mèdiques, resultats i fins i tot la teva targeta d’assegurat són solament a un clic de distància. Així de fàcil.

Cercar

Quadre mèdic Protecció Salut

Accedeix al cercador i consulta els centres mèdics, metges, dentistes i serveis d'urgències disponibles, on et pots fer les proves diagnòstiques prescrites.

I si ets autònom:

disposes, a més, d’avantatges fiscals: dedueix en el règim d’estimació directa de l’IRPF les primes de la teva assegurança i la de la teva família*.

Si busques fer un pas més, Protecció Salut està preparada per fer-lo amb tu.
Perquè pots contractar les cobertures addicionals que necessitis:

Salut Dental: un complement perfecte si busques incloure en la teva pòlissa serveis odontològics com ara ortodòncia, cirurgies i tractaments preventius.
Sabadell BluaU: suma videoconsultes de totes les especialitats a la teva assegurança, analítiques a domicili i reemborsament de despeses farmacèutiques.
Clínica Universitat de Navarra (CUN): amplia el quadre mèdic incorporant-hi els prestigiosos hospitals de la Clínica de Navarra en les seves dues seus.
Cobertura als EUA: afegeix la cobertura d’assistència sanitària en una xarxa concertada de centres mèdics estatunidencs.