Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Assegurança Protecció Salut Pimes

Una assegurança de salut a l’altura del seu negoci

Perquè no solament tenim cura de la seva salut financera. També tenim cura de la seva salut i la dels seus, i l’Assegurança Protecció Salut Pimes neix d’aquest compromís. Per fer-ho, comptem amb la col·laboració de Sanitas, entitat asseguradora de referència mèdica des de fa més de 60 anys.

Cobertures immillorables per a vostè i els seus empleats

Medicina primària i especialitats incloses, intervencions quirúrgiques, segona opinió mèdica internacional… i molt més.

Serveis assistencials únics

Com ara l’enviament de medicaments des de la farmàcia, fisioteràpia i atenció d’urgències a domicili.

I una pòlissa totalment a la seva mida

Pot escollir entre la modalitat sense copagament o, per exemple, obtenir un reemborsament del 80% per qualsevol consulta no inclosa en el quadre mèdic de Sanitas amb un límit de 200.000 euros per persona i any.

App

Tot, amb la comoditat de portar la seva assegurança a la butxaca amb l’app La Meva Sanitas:

sol·licitud de cites, proves mèdiques, resultats i fins i tot la targeta d’assegurat són solament a un clic de distància. Així de fàcil.

Promoció
Gaudeixi d’un 15% de descompte
Sobre el preu de la seva assegurança Protecció Salut Pimes si la contracta entre l’01/10/2020 i l’01/02/2021.
Contractar-ho ara
Amb cobertures addicionals que s’adapten al seu dia a dia:
sigui com sigui el seu negoci, Protecció Salut Pimes disposa de multitud d’opcions per seguir-li el ritme:

Sabadell Blua: afegeixi videoconsultes de totes les especialitats a la seva assegurança, analítiques a domicili i reemborsament de despeses farmacèutiques.
Clínica Universitat de Navarra (CUN): ampliï el quadre mèdic incorporant-hi els prestigiosos hospitals de la Clínica de Navarra en les seves dues seus.
Cobertura als EUA: cobertura d’assistència sanitària en una xarxa concertada de centres mèdics estatunidencs.

El millor? Encara n’hi ha més

Perquè té beneficis per a vostè...

L’import íntegre de la prima és una despesa deduïble en l’impost de societats.1

I avantatges per als seus empleats:

a més de qualitat de vida, guanyaran tranquil·litat amb una retribució més flexible i adaptada a les seves necessitats. I si la prima de l’assegurança de salut de no supera els 500 €, estarà exempt de tributar en l’IRPF.2

Asseguradores: Sanitas, S. A. de Seguros i BanSabadell Seguros Generales, S. A. de Seguros y Reaseguros en règim de coassegurança, amb la participació al 50% cada una d’elles en la coassegurança. Sanitas S.A. de Seguros, amb NIF A28037042 i domicili social al c/ Ribera del Loira, número 52, 28042 Madrid, Espanya, inscrita en el R.M. de Madrid i en el Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau C-320.

BanSabadell Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb NIF A64194590 i domicili social al c/ Isabel Colbrand, número 22, 28050 Madrid, Espanya, inscrita en el R.M. de Madrid i en el Registre d’Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau C-0767.

Mediador: Bansabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., NIF A-03424223, amb domicili social a l’avinguda Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R.M. d’Alacant i en el Registre Administratiu de Distribuïdors d’Assegurances i Reassegurances de la DGSFP amb la clau núm. OV-0004. Actua per a Sanitas, S. A. de Seguros i BanSabadell Seguros Generales, S. A. de Seguros y Reaseguros, i té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb la normativa de distribució d’assegurances i reassegurançes privades vigent en cada moment. Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en el web www.bancsabadell.com/bsmediacion.

1. Hi ha obligació de retenció sobre els excessos de prima respecte a 500 € / 1.500 € anuals per assegurat/any.
2. 1.500 € persona/any en cas de discapacitat. Aquesta exempció no s’aplica a Guipúscoa, Biscaia ni Àlaba.
 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic


Altres productes que poden ser del seu interès