Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...

L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Assegurança Protecció Decessos

Compta amb nosaltres per donar-te suport i gestionar els tràmits i la paperassa per defunció

Protección Decesos

En els moments més difícils, també som al teu costat. L'assegurança Protecció Decessos de DKV Seguros, a més de cobrir les despeses derivades d'una defunció, s'ocupa de fer totes les gestions necessàries. I també posa a disposició de la teva família un equip d’ajuda psicològica.

Com et pot ajudar aquesta assegurança?

Sabem que una defunció sempre és un moment difícil per a la família i altres éssers estimats. Per això, l'assegurança Protecció Decessos, a més de cobrir les despeses, s'encarrega de tots els tràmits i la paperassa que es deriven d'una defunció, perquè la família se'n despreocupi i no hi hagi de dedicar temps.

Aquests són els seus avantatges principals

 

Lliure elecció de localitat

Dins del territori nacional, pots triar a quina localitat vols fer l'enterrament o la incineració.

 

Disponibles les 24 h, els 365 dies de l'any

Amb només una trucada, s'ocuparan de tot allò necessari com, per exemple, trasllat a qualsevol punt del territori nacional, repatriació des de qualsevol lloc del món o al país d'origen.


 

Suport personal

Un psicòleg especialista oferirà l’ajuda necessària. Aquest servei inclou:

 • Fins a tres sessions presencials.
 • Atenció telefònica personalitzada.
 • Compromís professional, ja que l'equip de psicòlegs al teu servei està especialitzat en dol.

 

Servei telefònic d'assessoria jurídica

Per resoldre dubtes sobre fiscalitat, testament, herències, pensions, assegurances de vida... A més, tindràs disponible un gestor a prop del teu lloc de residència per obtenir documents com ara el certificat d'últimes voluntats, la baixa de la Seguretat Social, la sol·licitud de pensió, etc.


 

Servei d'esborrat digital

Inclou, per exemple, la cancel·lació de comptes de correu electrònic, la sol·licitud de baixa a xarxes socials, blocs o webs, l'eliminació o el traspàs d'arxius al núvol...

 

Servei de testament online

Perquè facis el teu testament a través d'internet, per evitar desplaçaments i de forma ràpida i segura. I si desitges modificar-lo posteriorment, podràs fer-ho un cop l'any sense cap cost.


 

Assistència mundial

Inclou el trasllat o la repatriació sanitària per malaltia o accident fora de la província de residència de l'assegurat, entre altres cobertures.

Com et pot ajudar aquesta assegurança?


Pots contractar l'assegurança Protecció Decessos a qualsevol de les nostres oficines. Si t’interessa, demana cita prèvia i contracta-la amb l'ajuda d'un gestor.
Protecció Decessos és una assegurança de DKV Seguros y Reaseguros, S.A.E., que es comercialitza amb la marca ERGO Protección Familiar, amb les especificacions pròpies i les notes tècniques del mateix producte, que consten a disposició pública al domicili social de l'asseguradora. Amb domicili social a Espanya. WTCZ - Edifici DKV - Avinguda María Zambrano 31, 50018, Saragossa, inscrita en el Registre Mercantil de Saragossa, al tom 1711, foli 214, full Z-15152, amb NIF A-50004209 i inscrita en el Registre Administratiu d'Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau C-0161.

Assegurances mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grup Banc Sabadell, S.A., amb NIF A-03424223 i domicili a l'av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R. M. d'Alacant i en el Registre Administratiu de Distribuïdors d'Assegurances i Reassegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. OV-0004 i que actua per a DKV Seguros y Reaseguros, Sociedad Anónima Española (Sociedad Unipersonal). Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d'acord amb el que disposa la normativa de distribució d'assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha formalitzat un contracte d'agència d'assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion.

Les cobertures i els serveis descrits estan subjectes a les condicions, els límits, l'abast i les exclusions establerts en el condicionat general del producte contractat.


  Altres productes que poden ser del seu interès