Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Sector Agrari

Assegurança agrària – Agroassegurança

Sector agrari

El benefici principal d’estar assegurat: tranquil·litat i seguretat.

La unitat de Negoci Agrari, creada recentment a Banc Sabadell, té com a objectiu fonamental aportar les solucions específiques per a les necessitats que demana el sector agrari..

Les assegurances agràries combinades d’Agroassegurança ens aporten solucions eficaces als danys econòmics provocats per factors que les explotacions agràries no poden controlar.

La finalitat d’aquestes assegurances és compensar les pèrdues derivades de factors meteorològics en explotacions agrícoles, i accidents, malalties o despeses de destrucció de cadàvers en explotacions ramaderes.

Una de les preocupacions més importants del sector és protegir les produccions de les condicions meteorològiques adverses com poden ser la pedra, la glaçada i la sequera. A Banc Sabadell un equip de professionals l’assessorarà sobre la modalitat d’assegurança que més li convé per a la seva explotació.

De les línies d’Agroassegurança que inicien la seva contractació durant l’últim trimestre de l’any destaquem:

 • Línia 309 - Assegurança creixent per a les explotacions de cultius herbacis extensius (produccions de secà i regadiu de cereals d’hivern, lleguminoses, oleaginoses, cereals de primavera i arròs)
 • Línia 312 - Assegurança creixent per a les explotacions vitícoles (raïm de vinificació)
 • Línia 300 - Assegurança creixent per a explotacions fructícole

Segons el cultiu, la modalitat contractada i la ubicació de les parcel·les, la contractació de les línies s’ha de fer durant els primers mesos de l’any. Analitzarem la seva explotació i li oferirem la millor solució.

En les explotacions en què el cost de l’assegurança agrària és important, li oferim la possibilitat de finançar-la durant uns mesos, així com anticipar-li l’import de la indemnització.

Per obtenir més informació, es pot adreçar a qualsevol de les nostres oficines o al seu interlocutor habitual a Banc Sabadell.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic