Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Saló Internacional de la Franquícia de València (SIF)

Banc Sabadell serà present a la 25a edició del Saló Internacional de la Franquícia de València

SIF - Salón Internacional de la Franquicia de Valencia

Banc Sabadell, en la seva línia habitual de compromís amb el sector de la franquícia, serà present a la 25a edició del SIF - Saló Internacional de la Franquícia, que se celebrarà a València del 16 al 18 d’octubre.

SIF - Saló Internacional de la Franquícia

És la fira més antiga del sector a Espanya. En aquesta edició celebra el 25è aniversari, i el seu objectiu és tornar a ser el punt de trobada de referència per a tots els emprenedors i empresaris que veuen la franquícia com el sistema òptim per desenvolupar els seus negocis.

Segons dades del SIF, 268 marques expositores i gairebé 9.000 visitants van assistir a la darrera edició; per a aquesta propera, l’organització preveu millorar aquestes xifres de manera significativa.

Per a això, el SIF presenta diferents propostes i iniciatives per a expositors i visitants, com la celebració de Homenajepyme durant el primer dia de la fira, la posada en marxa d’una plataforma virtual que ofereix una fira de 365 dies i la creació d’una emissora de ràdio en línia oficial del SIF –Radio Emprende–, entre d’altres. Així mateix, tindrà un marcat caràcter internacional amb l’objectiu d’ajudar aquelles marques interessades a exportar els seus conceptes de negoci a països principalment europeus, de Sud-amèrica i d’Àsia. En aquest sentit, s’ha previst una agenda tancada de reunions per als expositors amb representants del sector de diferents països, fet que facilitarà les negociacions.

A més de les iniciatives esmentades, per celebrar aquests 25 anys del SIF, l’organització ofereix finançar la participació al saló a través de Banc Sabadell.

Amb aquesta finalitat, el SIF - Saló Internacional de la Franquícia i Banc Sabadell han subscrit un acord de col·laboració pel qual l’entitat financera posa a disposició dels potencials expositors una línia específica de finançament de la seva participació mitjançant un préstec en condicions preferents.

Per a més informació sobre els detalls i les condicions específiques d’aquest finançament, així com dels productes i del servei especialitzat que l’entitat presta al sector, poden contactar directament amb la Direcció de Franquícies del banc.

Pere Casas, director de Franquícies de Banc Sabadell, forma part del comitè organitzador.

Els clients de Banc Sabadell poden accedir al SIF de manera gratuïta a través d'aquest enllaç.

Banc Sabadell i la franquícia

La participació de Banc Sabadell al SIF - Saló Internacional de la Franquícia de Valencia s’emmarca en el conjunt d’accions que des de fa temps duu a terme la Direcció de Franquícies en suport i compromís amb el sector de la franquícia.

Amb una dilatada trajectòria, des de fa quinze anys disposa d’una Direcció de Franquícies específica per a la gestió d’aquest tipus de negoci. El profund coneixement del món de la franquícia, adquirit durant aquests anys a través de la relació fluïda i freqüent amb empreses franquiciadores i altres agents que operen en el sector, ha fet que tingui un reconeixement important de marca en aquest àmbit.

Té una àmplia experiència a facilitar la posada en marxa de qualsevol tipus d’iniciativa empresarial en el món de la franquícia i aporta solucions adaptades a les característiques de cada model de negoci, tant per al finançament del nou projecte d’expansió de la xarxa com per a la gestió diària del negoci.

Per fer-ho, té acords de col·laboració amb franquiciadors, i els proporciona un tracte diferenciat i especialitzat, així com productes i serveis financers que necessitarà el futur franquiciat per obrir i desenvolupar el seu negoci en les millors condicions, negociades en l’àmbit de la xarxa. Així mateix, els facilita un interlocutor únic per a la tramitació de les operacions de finançament dels nous franquiciats i per al seguiment de les operacions, de manera centralitzada, amb respostes ràpides i amb un reconeixement de la marca que permet homogeneïtzar criteris a l’hora d’avaluar-les.

Banc Sabadell presentarà al SIF - Saló Internacional de la Franquícia de Valencia les diferents solucions (rènting, lísing, préstecs i pòlissa de crèdit) que aporta per finançar els projectes d’expansió d’aquestes empreses.

Per a més informació, es pot adreçar a qualsevol de les nostres oficines o bé directament a:

Banc Sabadell
Direcció de Franquícies
C/ Sena, 12
Polígon Can Sant Joan
08174 Sant Cugat del Vallès
Adreça electrònica: franquicia@bancsabadell.com

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic