iPhone

Sabadell Wallet

Si portes mòbil, portes diners

L'app per pagar les compres amb el teu mòbil i enviar o sol·licitar diners als teus contactes.

Sabadell Wallet

Descarrega-la a:

Download on the App Store Get it on Google play
Oblida't de l'efectiu i passa't a Sabadell Wallet!
Descobreix els avantatges de Sabadell Wallet

 • icona pagar amb Sabadell WalletPaga amb Sabadell Wallet

  No necessitaràs portar diners al damunt.
  El teu mòbil és ara la teva cartera.


 • logo bizumEnvia o sol·licita
  diners amb Bizum

  Envia o sol·licita diners als teus contactes. De manera immediata i de mòbil a mòbil.


 • icona MòbilRetira efectiu
  sense targeta

  Retira efectiu sense fer servir la teva targeta gràcies a Instant Money.

icona pagament contactless

Paga sense necessitat d'obrir l'app

Només has de desbloquejar el teu dispositiu i apropar-lo a la pantalla del TPV Contactless, fins que rebis la confirmació de pagament. Compra feta!

Decideix en qualsevol moment amb quina targeta vols pagar

Si puntualment vols pagar una compra amb una targeta diferent de la predeterminada, selecciona-la des del carrusel de targetes de l'inici. A més, sempre podràs modificar la teva targeta predeterminada.
icona targetes
icona sticker

Amb sticker

Si tens un dispositiu iOS o sense NFC, necessitaràs un sticker. Funciona com qualsevol altra targeta Contactless. Només l'has d'apropar al TPV Contactless per efectuar el pagament. Per a més comoditat, adhereix l'sticker al revers del teu mòbil.
bizum

Bizum és el servei per enviar o sol·licitar diners als teus contactes de manera immediata entre usuaris Bizum. A partir d'ara, pagar un sopar a mitges o compartir les despeses dels vostres viatges és més fàcil gràcies a Bizum.

Instantani

Fàcil

Segur

Com funciona Bizum?
Compte Expansió
Selecciona el destinatari o destinataris a qui enviaràs o sol·licitaràs diners.
2
Transferir 80 euros
1
Accedeix a Bizum des de Sabadell Wallet i tria el compte des del qual enviaràs i rebràs diners.
Transferir diners amics
3
Escriu l'import que vols enviar. I diners transferits, a l'instant i sense comissions!
icona Mòbil

El servei Instant Money permet retirar efectiu en caixers de Banc Sabadell amb una clau, sense utilitzar la targeta física. Utilitza-la tu o una altra persona!

Com fer servir Instant Money?

icona targetes
Per a Android, utilitza Instant Money des de la pantalla principal en obrir l’app. Per a iOS, accedeix a l’apartat de targetes, tria la targeta amb la qual vols retirar els diners i accedeix a l’opció Instant Money.
Selecciona l'import i indica el número de mòbil del destinatari que recollirà els diners del caixer.
icona euros
icona clau Mòbil
El mòbil introduït rebrà la clau per retirar els diners. Només caldrà seleccionar l'opció d'Instant Money del caixer i escriure la clau, i rebrà l'efectiu. Així de fàcil!
Emprenta digital

Accedeix amb la teva empremta digital
a Sabadell Wallet

Com activar Sabadell Wallet?
 • Mòbil
  1

  Descarrega l'app

  Descarrega l’app, introdueix les teves claus d’accés de Banc Sabadell i segueix els passos d’activació.

 • Mòbil
  2

  Activa la teva Signatura Digital

  Si ja utilitzes l’app de Banc Sabadell, només has de vincular la Firma Digital des de Sabadell Wallet.
  En cas contrari, primer l’has d’activar des de l’app Banc Sabadell. Així podràs signar qualsevol operació des de Wallet.

 • Mòbil
  3

  Tria la targeta

  Tria la teva targeta preferida per efectuar els pagaments Contactless en comerços o sol·licita un sticker, si tens un iPhone o un dispositiu sense tecnologia NFC. I a punt per pagar!

Paga les compres amb el teu mòbil i guanya 1.000 euros
5 €* de regalo

Sortegem 10 targetes regal amb un valor de 1.000 euros

Obtén una participació per cada 30 euros acumulats en compres amb la teva targeta de crèdit pagant amb Sabadell Wallet fins al 31 d’agost.
El sorteig es farà davant de notari el 14 de setembre de 2017.
La targeta regal constitueix un rendiment en espècie a l’efecte de l’IRPF, subjecte a la legislació vigent. Bases del sorteig.
Novetats

Aquestes són les últimes novetats de l'app

 • Emprenta digital

  Hem implementat l'accés mitjançant empremta per a Samsung. Seguim treballant per incorporar aquest tipus d'accés per a altres fabricants.

 • sol·licituds múltiples

  Necessites recollir diners per a un regal o una barbacoa? Ara ja pots fer sol·licituds múltiples des de Sabadell Wallet en una única operació.

 • Targeta

  Visualitza els teus tiquets de compra i personalitza el pagament en quotes. Per rebre’ls, activa les alertes de targeta en l’app Banc Sabadell.

 • Emprenta digital

  Hem implementat l'accés mitjançant empremta per a Samsung. Seguim treballant per incorporar aquest tipus d'accés per a altres fabricants.

 • Emprenta digital

  Nova pantalla principal per Android. Estrenem nou disseny, que inclou el servei Instant Money per a retirades d’efectiu.

Necessito més informació!
Tens dubtes sobre l'ús de Sabadell Wallet? És possible que aquestes preguntes i respostes t'ajudin:

Tinc problemes per activar Sabadell Wallet.

Ja tinc Signatura Digital, però no aconsegueixo vincular-la a Sabadell Wallet
Si ja disposes de Signatura Digital, quan entris a Sabadell Wallet per primera vegada se't demanarà vincular-la. Per completar aquesta vinculació, hauràs d'introduir al final del procés una clau de signatura. Aconsegueix-la a la teva app Banc Sabadell i després introdueix-la a Sabadell Wallet.

No tinc Signatura Digital i no sé com activar-la
Si no tens Signatura Digital, primer hauràs d'obrir l'app Banc Sabadell i completar el procés d'activació en aquesta app, que és el teu vehicle de signatura. Una vegada acabat el procés amb èxit, podràs tornar a Wallet per vincular la teva signatura a aquesta app i continuar amb el procés d'activació.

No puc pagar amb Sabadell Wallet.

Apareix un missatge que m'indica que accedeixi a l'app
És possible que hagis esgotat el nombre de pagaments disponibles sense necessitat d'accedir a l'app. Per poder seguir pagant, accedeix a Sabadell Wallet per recarregar els tokens de pagament.

No apareix la meva targeta d'empresa per pagar
Per poder efectuar el pagament amb una targeta d'empresa, s'ha de complir la condició que el titular del compte sigui el mateix que el titular de la targeta.

El TPV no detecta el meu mòbil quan l'apropo per pagar
En alguns dispositius mòbils (p. ex., Xiaomi mi5) pot ser necessari fer una configuració de pagament NFC específica. Verifica que tens seleccionada l'opció següent: Ajustos >> Xarxa >> Més >> Moneder Predeterminat >> Seleccionar "Fer servir moneder HCE"

M'han robat el mòbil o l'he perdut.

Es poden desactivar les targetes de Sabadell Wallet sense que en quedi afectat l'ús de les targetes físiques des de l'app i web Banc Sabadell o trucant al 902 323 000. Podràs continuar utilitzant les teves targetes al caixer i als TPV de qualsevol comerç. Si recuperas el telèfon, hauràs de tornar a configurar les targetes des del carrusel de targetes de la home de Sabadell Wallet.

Si tenies un sticker adherit al mòbil, hauràs de demanar-ne el bloqueig de la mateixa manera.

No puc activar Bizum.

DNI caducat
Si no disposem d'una còpia actualitzada del teu DNI, no podràs completar l'activació de Bizum. Si és el teu cas, hauràs d'anar a una oficina per actualitzar les teves dades.

No trobo la clau per signar l'activació
Per motius de seguretat, per completar l'alta de Bizum a vegades pot ser necessari introduir, abans de lliscar per signar, una clau que rebràs per SMS. Verifica a la bústia del teu Smartphone que has rebut un missatge amb aquesta clau.

No m'apareix el compte que vull associar o m'indica error
Pots vincular a Bizum comptes que reuneixin les condicions següents: disponibilitat indistinta (una única signatura requerida) i finalitat particular.
Si aquestes respostes no han resolt els teus dubtes o tens altres preguntes que no figuren en aquest llistat, consulta més FAQ aquí.
Descarrega-la ara