Castellano
 
iPhone

Sabadell Wallet

Si portes mòbil, portes diners

L'app per pagar les compres amb el teu mòbil i enviar o sol·licitar diners als teus contactes.

Sabadell Wallet

Descarrega-la a:

Download on the App Store Get it on Google play Get it on Huawei
Oblida't de l'efectiu i passa't a Sabadell Wallet!
Descobreix els avantatges de Sabadell Wallet

 • icona pagar amb Sabadell WalletPaga amb Sabadell Wallet

  No necessitaràs portar diners al damunt.
  El teu mòbil és ara la teva cartera.


 • logo bizumEnvia o sol·licita
  diners amb Bizum

  Envia o sol·licita diners als teus contactes. De manera immediata i de mòbil a mòbil.


 • icona MòbilRetira efectiu
  sense targeta

  Retira efectiu sense fer servir la teva targeta gràcies a Instant Money.

icona pagament contactless

Paga sense necessitat d'obrir l'app
 

Només has de desbloquejar el teu dispositiu i apropar-lo a la pantalla del TPV Contactless, fins que rebis la confirmació de pagament. Compra feta!

Decideix en qualsevol moment amb quina targeta vols pagar
 

Si puntualment vols pagar una compra amb una targeta diferent de la predeterminada, selecciona-la des del carrusel de targetes de l'inici. A més, sempre podràs modificar la teva targeta predeterminada.
icona targetes
icona sticker

Amb sticker
 

Si tens un dispositiu no compatible amb Apple Pay o Android, sense NFC, necessitaràs un sticker. Funciona com qualsevol altra targeta Contactless. Només l'has d'apropar al TPV Contactless per efectuar el pagament. Per a més comoditat, adhereix l'sticker al revers del teu mòbil.
bizum
 

Bizum és el servei per enviar o sol·licitar diners als teus contactes de manera immediata entre usuaris Bizum. A partir d'ara, pagar un sopar a mitges o compartir les despeses dels vostres viatges és més fàcil gràcies a Bizum.

Com funciona Bizum per enviar o sol·licitar diners?
 
Compte Expansió
Selecciona el destinatari o destinataris a qui enviaràs o sol·licitaràs diners.
2
Transferir 80 euros
1
Accedeix a Bizum des de Sabadell Wallet i tria el compte des del qual enviaràs i rebràs diners.
Transferir diners amics
3
Escriu l'import que vols enviar. I diners transferits, a l'instant i sense comissions!
 
Bizum també serveix per pagar als e-commerce!
 
Ho podràs fer sempre que a la botiga online en la qual estiguis comprant aparegui el botó de Bizum com a opció de pagament. Només hauràs d’escriure el teu número de mòbil i la clau Bizum i... compra pagada!

Mira en aquest vídeo com saber-la!
  És especialment útil, perquè…

 • És més còmode. Si estàs fent una compra online, no necessitaràs tenir a mà la targeta per fer el pagament, només el mòbil.
   
 • És més ràpid que pagar amb targeta. Només hauràs d'escriure el teu número de mòbil i els 4 dígits de la clau Bizum, res més.
   
 • També pots aconseguir la teva clau Bizum a la nostra web. Entra amb les teves credencials i ves a l'apartat "Comptes". Fent clic a l'opció "Transferències" del menú vertical veuràs l'apartat "Bizum", on podràs consultar-la.
Quins consells de seguretat he de tenir en compte?
 

Bizum és un servei pràctic i segur; tanmateix, et recomanem que facis atenció a tips de seguretat bàsics per evitar possibles estafes de ciberdelinqüents:


1 La recepció de diners a través de Bizum és immediata en el compte bancari. Per això, si reps una transferència de diners i se't sol·licita una clau o validació addicional, desconfia. No cal fer cap altra gestió per part teva.


2 Revisa les sol·licituds d'enviament de diners a través de Bizum abans d'acceptar qualsevol pagament: el destinatari, l'import, el concepte… comprova que tots els detalls són correctes i, si és així, accepta la sol·licitud a través de la teva app Sabadell Wallet.


3El sentit comú, el millor aliat. Encara que sembli una obvietat, aplicar la lògica sol ser una eina infal·lible per combatre els enganys online: gangues, sol·licituds d'informació privada, trucades de desconeguts amb ofertes sorprenents… poden fer-nos sospitar si estem alerta.


Vols conèixer més consells útils per al teu dia a dia? Te'ls expliquem tots.

icona Mòbil
 

El servei Instant Money permet retirar efectiu en caixers de Banc Sabadell amb una clau, sense utilitzar la targeta física. Utilitza-la tu o una altra persona!

Com fer servir Instant Money?

icona targetes
Tria l'opció "Retirar efectiu sense targeta" de la pantalla principal.
 
Selecciona si seràs tu o un contacte qui recollirà els diners i l'import que s'ha d'enviar.
 
icona euros
icona clau Mòbil
El mòbil introduït rebrà la clau per retirar els diners. Només caldrà seleccionar l'opció d'Instant Money del caixer i escriure la clau, i rebrà l'efectiu. Així de fàcil!
 
Emprenta digital
 

Accedeix amb la teva empremta digital a Sabadell Wallet.

Com activar Sabadell Wallet?
 • Mòbil
  1

  Descarrega l'app

  Descarrega l'app, introdueix les teves claus d'accés de Banc Sabadell i segueix els passos d'activació.

 • Mòbil
  2

  Activa la teva Signatura Digital

  Si ja utilitzes l'app de Banc Sabadell, només has de vincular la Firma Digital des de Sabadell Wallet.
  En cas contrari, primer l'has d'activar des de l'app Banc Sabadell. Així podràs signar qualsevol operació des de Wallet.

 • Mòbil
  3

  Tria la targeta

  Tria la teva targeta preferida per efectuar els pagaments Contactless en comerços o sol·licita un sticker, si tens un iPhone o un dispositiu sense tecnologia NFC. I a punt per pagar!

Novetats

Aquestes són les últimes novetats de l'app

 • Donaciones a ONG

  Ja pots fer donacions a ONG a l'instant!
  Perquè amb Bizum els diners s'envien al moment.

 • Comparteix despeses amb Bizum

  Comparteix despeses amb Bizum
  Escull el pagament a dividir i els destinataris. La petició dels diners és instantània.

 • Apple Pay ha arribat a Banc Sabadell

  Apple Pay ha arribat a Banc Sabadell
  Gaudeix de la nova manera de pagar amb les teves targetes des del teu iPhone. Fàcil i segur.

 • Tria quant vols pagar cada mes

  Tria quant vols pagar cada mes
  Paga a terminis les teves compres de més de 100 euros i tria la quota mensual que vulguis, des de la vista detall dels teus moviments de targeta.

 • Enviament de diners immediat de mòbil a mòbil

  Enviament de diners immediat de mòbil a mòbil
  Ja pots enviar i demanar fins a 1.000 euros des del teu telèfon amb Bizum.

Necessito més informació!
Tens dubtes sobre l'ús de Sabadell Wallet? És possible que aquestes preguntes i respostes t'ajudin:

Tinc problemes per activar Sabadell Wallet.

 
Ja tinc Signatura Digital, però no aconsegueixo vincular-la a Sabadell Wallet
Si ja disposes de Signatura Digital, quan entris a Sabadell Wallet per primera vegada se't demanarà vincular-la. Per completar aquesta vinculació, hauràs d'introduir al final del procés una clau de signatura. Aconsegueix-la a la teva app Banc Sabadell i després introdueix-la a Sabadell Wallet.

No tinc Signatura Digital i no sé com activar-la
Si no tens Signatura Digital, primer hauràs d'obrir l'app Banc Sabadell i completar el procés d'activació en aquesta app, que és el teu vehicle de signatura. Una vegada acabat el procés amb èxit, podràs tornar a Wallet per vincular la teva signatura a aquesta app i continuar amb el procés d'activació.

No puc pagar amb Sabadell Wallet.

 
Apareix un missatge que m'indica que accedeixi a l'app
És possible que hagis esgotat el nombre de pagaments disponibles sense necessitat d'accedir a l'app. Per poder seguir pagant, accedeix a Sabadell Wallet per recarregar els tokens de pagament.

No apareix la meva targeta d'empresa per pagar
Per poder efectuar el pagament amb una targeta d'empresa, s'ha de complir la condició que el titular del compte sigui el mateix que el titular de la targeta.

El TPV no detecta el meu mòbil quan l'apropo per pagar
En alguns dispositius mòbils (p. ex., Xiaomi mi5) pot ser necessari fer una configuració de pagament NFC específica. Verifica que tens seleccionada l'opció següent: Ajustos >> Xarxa >> Més >> Moneder Predeterminat >> Seleccionar "Fer servir moneder HCE"

M'han robat el mòbil o l'he perdut.

 
Es poden desactivar les targetes de Sabadell Wallet sense que en quedi afectat l'ús de les targetes físiques des de l'app i web Banc Sabadell o trucant al 963 085 000. Podràs continuar utilitzant les teves targetes al caixer i als TPV de qualsevol comerç. Si recuperas el telèfon, hauràs de tornar a configurar les targetes des del carrusel de targetes de la home de Sabadell Wallet.

Si tenies un sticker adherit al mòbil, hauràs de demanar-ne el bloqueig de la mateixa manera.

No puc activar Bizum.

 
DNI caducat
Si no disposem d'una còpia actualitzada del teu DNI, no podràs completar l'activació de Bizum. Si és el teu cas, hauràs d'anar a una oficina per actualitzar les teves dades.

No trobo la clau per signar l'activació
Per motius de seguretat, per completar l'alta de Bizum a vegades pot ser necessari introduir, abans de lliscar per signar, una clau que rebràs per SMS. Verifica a la bústia del teu Smartphone que has rebut un missatge amb aquesta clau.

No m'apareix el compte que vull associar o m'indica error
Pots vincular a Bizum comptes que reuneixin les condicions següents: disponibilitat indistinta (una única signatura requerida) i finalitat particular.

Què és la clau Bizum?

 
És un codi de 4 xifres, que pots trobar a l’app Sabadell Wallet i a la nostra web, i serveix per pagar les teves compres online. D’aquesta manera, no necessites escriure les dades de la teva targeta ni tenir-la a mà.

A quin e-commerce puc pagar amb Bizum?

 
De moment podràs pagar amb la clau Bizum en comerços online com ara Alsa o Zallo. N’hi ha molts més que estan a punt d’unir-s’hi per poder tenir disponible aquesta funcionalitat. Els pots consultar aquí.
Si aquestes respostes no han resolt els teus dubtes o tens altres preguntes que no figuren en aquest llistat, consulta més preguntes freqüents aquí.
Descarrega-la ara