Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 323 000
  • Atenció en línia - Xat
  • @BancoSabadell


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

El seu mòbil ja pot pagar les seves compres.

Sabadell Wallet

A partir d’ara, ja pot tenir les seves targetes de Banc Sabadell en el seu telèfon mòbil i utilitzar-lo per pagar les seves compres de la manera més senzilla: només cal desbloquejar el mòbil i situar-lo damunt de la pantalla del TPV Contactless durant uns segons fins a rebre la confirmació. Així de fàcil.

Us presentem:
Activar Sabadell Wallet - BANC SABADELL

Vol compartir aquest vídeo?Pot disposar de Sabadell Wallet avui mateix. Només ha de:
1. Descarregar Sabadell Wallet des del seu market (AppStore, Google Play, etc.) i activar el servei seguint les indicacions de l’aplicació.

2. Podrà activar les seves targetes i decidir la targeta predeterminada per als pagaments. A partir d’aquest moment, ja podrà utilitzar el seu mòbil per pagar les compres en qualsevol comerç amb tecnologia Contactless.

3. En cas que el seu telèfon mòbil intel·ligent no disposi de tecnologia NFC, l’aplicació Sabadell Wallet li donarà les indicacions necessàries per aconseguir l’sticker que podrà integrar en el seu mòbil i utilitzar-lo per pagar.
Descarregui Sabadell Wallet des del seu market:Altres productes que poden ser del seu interès