Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

SEPA

Si encara no ha fet el canvi a SEPA, l’ajudem a fer-lo

SEPA

Posem a disposició seva un servei gratuït de conversió de fitxers de transferències i rebuts domiciliats a fitxers SEPA.

Si la seva empresa no ha finalitzat els canvis necessaris per migrar a SEPA, el podem ajudar. Només ens ha d’enviar el fitxer de la manera habitual a través de BS Online i en el moment de fer-ne la validació o l’enviament li oferirem la possibilitat de convertir els seus actuals fitxers de transferències (N-34) i rebuts domiciliats (N-19) en fitxers de transferències i càrrecs directes SEPA (N-34.14 i N-19.15, respectivament), de manera fàcil, ràpida i segura.

A partir del fitxer de norma 34 o de norma 19 que ens faciliti el nostre client, Banc Sabadell generarà un fitxer nou SEPA amb el contingut del fitxer inicial però adaptant la informació i els camps a les especificacions dels nous fitxers 34.14 i 19.15 –seguint les regles de migració, que pot trobar en la pàgina www.sepaesp.es, l’informarem dels canvis fets i, amb la seva autorització, tramitarem el fitxer en format SEPA. Tot això, en qüestió de segons i sense cost addicional.

A Banc Sabadell estem preparats per a SEPA i disposats a ajudar aquelles empreses que encara no han adaptat els seus sistemes per a l’entrada en el món SEPA.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic