Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Rènting

Rènting: la millor manera de gestionar la seva flota de vehicles

AutoRenting

Sens dubte, en els últims temps s’ha posat en relleu el valor afegit que genera l’opció de rènting per finançar els vehicles d’empresa.

Utilitzat tradicionalment per les grans flotes, el rènting ha adquirit transversalitat i ha penetrat en el segment de les pimes i dels professionals gràcies als nombrosos beneficis que els reporta. Quan els temps posen els ulls en la contenció de la despesa, resulta raonable valorar modalitats com el rènting, que transforma costos incerts en costos fixos i permet eliminar les ineficients provisions de despeses del “per si de cas”. Aquesta característica, combinada amb el fet que el rènting permet millorar les ràtios de deute del balanç (atès que es comptabilitza com a despesa i, per tant, redunda en un benefici fiscal), genera un marc atractiu per sumar adeptes a aquesta modalitat.

Des de Sabadell Rènting apostem fermament per complementar aquests beneficis inherents del finançament a través de rènting amb un servei de qualitat que permeti que qualsevol empresa dediqui tots els seus recursos a la seva activitat principal, en externalitzar la gestió de la seva flota en la nostra companyia.

Apostem per efectuar tots els manteniments i les reparacions en serveis oficials, de manera que els nostres clients disposen de tota la xarxa a disposició seva i es garanteix que totes les actuacions es porten a terme sota els estàndards de qualitat de marca i amb peces o recanvis originals, que també contribueixen directament a la seguretat dels conductors.

En la quota mensual també incloem altres serveis que configuren la nostra proposta: el canvi de pneumàtics, com a mínim sempre de la mateixa qualitat que els originals i amb reposició cada 40.000 quilòmetres; la cobertura d’assegurança a tot risc sense franquícia, sense distinció de conductor i amb assistència en carretera 24 hores al dia; per a aquells imprevistos en què el vehicle hagi de romandre immobilitzat per un sinistre, vehicle de substitució 20 dies a l’any, sense cost addicional, i la notificació de possibles multes i el pagament d’impostos municipals.

Disposem d’un ampli ventall d’ofertes que recullen tots els segments del mercat (vehicle urbà, compacte, berlina, tot camí, furgoneta industrial…) i que poden trobar en l’adreça www.sabadellatlantico.com/renting. En aquest sentit, cal destacar la promoció que oferim fins al final de l’any en el segment directiu amb l’Audi A4 en les seves modalitats berlina i Avant (familiar), tant manual com automàtica, del qual poden gaudir amb tots els serveis descrits anteriorment des de 435 euros + l’IVA al mes (505 euros de quota bruta) i amb la nostra exclusiva “garantia de satisfacció”, amb la qual els assegurem que durant el primer mes d’ús, si no queden satisfets amb el vehicle, en podran sol·licitar el canvi per un altre de nou, que articularem amb un contracte nou.

Per tot això, com comentàvem d’entrada, el rènting és la millor manera de gestionar la seva flota de vehicles i a Sabadell Rènting estem convençuts d’estar a l’altura de la seva companyia, perquè per alguna cosa som el banc de les millors empreses.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic