Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


L'ajudem?
  • Truqui al número
    902 400 780
    De dilluns a divendres (8:00 a 20:00h.)

  • Visiti una de les nostres oficines

Rènting Eficiència Energètica per a l'Administració Pública

Renting Eficiencia Energética

L'administració pública té unes necessitats financeres generades per les normatives actuals i les retallades pressupostàries que obliguen a reduir al 50 % les despeses vinculades a l'enllumenat públic i al consum de combustibles.

Per poder assumir aquestes reduccions cal renovar els sistemes d'il·luminació i de generació de fred i calor actuals amb l'objectiu d'aconseguir la màxima eficiència energètica i reduir les despeses de manteniment.

Per tal de poder afrontar aquesta renovació, calen respostes efectives i immediates. SabadellRenting li ofereix, en col·laboració amb els millors proveïdors del sector, el Projecte d'Eficiència Energètica, que amb un lloguer fins a un termini de 10 anys li permetrà renovar aquest tipus d'instal·lacions.

Característiques de Rènting Eficiència Energètica

  • Quota mensual fixa.
  • S'amortitza amb els estalvis energètics i de manteniment.
  • Lloguer de fins a 10 anys.

Vull que m'ho expliquin tot en persona

Rebrà una orientació personalitzada amb un gestor que l'ajudarà a trobar la millor solució per a vostè amb les millors condicions.

  • Resumen de productos