Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció en línia - Xat
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Què fem per la seva seguretat?

Mesures de seguretat de Banc Sabadell

A Banc Sabadell adoptem una sèrie de mesures de seguretat per protegir els seus comptes.

Com tractem les seves dades de manera segura

 • Des de Banc Sabadell mai li demanarem dades confidencials, com ara contrasenyes o números secrets, ni per correu electrònic ni a través de formularis.
   
 • En cas que Banc Sabadell detecti operacions potencialment fraudulentes, l’entitat es posarà en contacte amb vostè per determinar la legitimitat de l’operació i establir els pròxims passos que caldrà seguir, sempre amb l’objectiu d’ajudar-lo i protegir-lo davant d’activitats il·lícites.
   
 • Amb aquesta finalitat, actualitzem periòdicament aquest apartat del web en què vostè es troba per prevenir-lo d’intents de frau i d’estafes.

Limitar l’import de les operacions

Signar digitalment els correus electrònics

Disposar d’un certificat digital

Les mesures de seguretat a BS Online

La banca a distància de Banc Sabadell compta amb unes mesures de seguretat que ha de conèixer per tal que pugui operar a través de BS Online amb la màxima seguretat posible.

 • Data i hora de l’última connexió

En el moment del seu accés a BS Online, sempre pot veure el dia i l’hora de la seva connexió anterior per tal que verifiqui que realment va ser vostè qui va accedir als seus comptes i que ningú més coneix les seves claus.

 • Controlar els codis d’accés

A Banc Sabadell controlem els codis d’accés a BS Online per tal que pugui operar a través de la seva banca a distància amb tota seguretat. La seva clau d’accés té un nombre màxim d’equivocacions per dia, o acumulat de diversos dies. En cas de superar aquest límit, la contrasenya es cancel·la automàticament i només es reactiva si ho sol·licita per escrit o es desplaça a la seva oficina de Banc Sabadell.

Les operacions que requereixen més seguretat, com ara transferències o ordres de borsa, sol·liciten un segon codi, que trobarà en la seva targeta de claus o que rebrà en el seu telèfon mòbil si ja té activada la Firma Digital. La targeta de claus és diferent i personalitzada per a cada client i cada operació bancària requereix una clau diferent de manera aleatòria. 
 
 • Implementar el sistema de Firma Digital

Actualment, Banc Sabadell implanta la Firma Digital, un nou sistema de control d’accés a la seva banca a distància que substituirà la targeta de coordenades actual. Amb l’activació de la Firma Digital, rebrà les claus per finalitzar la seva operativa en línia (transferències, compres per Internet, etc.) en el seu mòbil. Així, deixarà d’utilitzar la targeta de claus i l’haurà de destruir.

Aquest sistema dóna resposta als requeriments de seguretat indicats per l’European Banking Authority, que enumerem a continuació:
 • No-replicabilitat: amb la finalitat d’evitar còpies o sostraccions, cada clau generada per la Firma Digital és única i aleatòria i té una durada determinada.
   
 • No-reutilització: a diferència d’altres mitjans físics com pot ser la targeta de coordenades, les claus generades amb la Firma Digital són aleatòries, per la qual cosa no es poden reutilitzar per a diferents operatives, el que aporta més seguretat.
   
 • Factor addicional d’autenticació per incrementar encara més la protecció de les seves transaccions. Li recomanem, així, que protegeixi l’accés al seu mòbil amb una contrasenya.
   
Consulti aquí la Política de Seguretat