Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Indicador de risc aplicable a tots els comptes corrents.

L'ajudem?
  • Consulti el nostre assistent virtual.
  • Truqui al número
    902 107 548

  • Atenció en línia - Xat

Què és Banca Personal?

Banca Personal de SabadellAtlántico es fonamenta en quatre pilars enfocats únicament i exclusivament a satisfer les necessitats del nostre client: eficaç gestió de clients, tracte personal, productes exclusius i la més alta qualitat que vostè es mereix.

Sabem que el més important per a vostè és el tracte exclusiu i personalitzat, i per això disposa d'un gerent de banca personal en tot moment que l'aconsella en temes financers i fiscals i li dóna informació actualitzada sobre la situació dels mercats. A més a més, rebrà recomanacions d'inversió a través del nostre butlletí d'informació, entre molts altres serveis i productes distintius.

 

Gestió de clients

 

"No només som experts financers, sinó també bons comunicadors per entendre les necessitats i preferències del nostre client, i oferim només allò que millor encaixa amb la seva personalitat financera"

A Banca Personal de SabadellAtlántico el guiem perquè prengui la millor decisió d'inversió i finançament.

Un gerent de banca personal, altament qualificat i expert en inversions, l´orientarà i li recomanarà, a través d´una Proposta Personalitzada d´Inversió, les millors opcions segons el seu perfil inversor per tal que pugui aprofitar oportunitats d'inversió en funció de les tendències i comportament del mercat.

 

Qualitat

 

"La qualitat no és una casualitat, sinó el resultat de l'esforç i l'eficiència"

Sabem que les necessitats financeres actuals són cada vegada més sofisticades i exigents. No només oferim els productes i serveis que millor s'adapten a les necessitats dels nostres clients, sinó també la màxima qualitat per a vostè.

Ens movem a la mateixa velocitat que vostè, som una entitat àgil que s'adapta al mercat i al moment de les seves exigències. A més a més, sempre obtindrà el nostre més ferm compromís en les decisions que acordi amb nosaltres.

 

Productes i serveis especials

 

"L'objectiu és que el nostre client obtingui el millor rendiment del seu diner amb els nostres experts"

Treballem cada dia per poder oferir als nostres clients un producte diferenciat adaptat a les seves necessitats. El nostre objectiu és oferir aquells productes i serveis que major rendiment li brindin, tant en el terreny de la inversió com en el del finançament, i ens adaptem a les seves preferències i perfil de risc.

 

Tracte personal

 

"Una gestió àgil, transparent i sincera és la clau del treball eficient i durador amb els nostres clients..."

A Banca Personal de SabadellAtlántico sabem que cadascun dels nostres clients és diferent, raó per la qual els nostres pilars bàsics són la gestió personalitzada, la capacitat de comunicació amb el nostre client i l'empatia cap a les seves necessitats.
A més a més, disposa d'un servei personal les 24 hores del dia per a qualsevol consulta a través del telèfon d'atenció al client de Banca Personal: 902.107.548.

El nostre tracte personal i professional li garanteix la millor discreció i confiança.