Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Assegurança Protecció Subsidi Autònom

Treballar amb tranquil·litat és millor

Seguro Subsidio Autónomos
El teu negoci és important per a tu, però la teva salut ho és més. Protecció Subsidi Autònom, de la companyia asseguradora DKV, et protegeix davant diferents baixes laborals per malaltia i accident de manera transparent, àgil i efectiva.

Com funciona?

1. 

Davant d’una baixa laboral per accident o malaltia, és suficient el comunicat de baixa per iniciar la tramitació del sinistre. L'única cosa que necessites és comprovar l'inici de la baixa i quina és la patologia. Per fer-ho, n'hi haurà prou amb el comunicat mèdic.1

2. 

La quantia a percebre és transparent gràcies a un sistema de barems preestablerts a la pòlissa. Cobra una indemnització diària, segons l’opció que hagis triat, pel nombre de dies de baixa laboral que correspongui segons la patologia que provoqui aquesta baixa.

3. 

Les verificacions són mínimes. Comprovada la cobertura, no cal esperar al comunicat de l'alta per cobrar.

Quins avantatges té?

Check

La seva transparència: des del primer dia disposes de tota la informació sobre el nombre de dies que t’indemnitzaran segons la patologia que provoqui la baixa.

Protecció

Cobertures àmplies: amb cobertura tant dins com fora del teu horari laboral i sense necessitat de tenir l'alta mèdica per rebre la indemnització.


Data

Facilitat de pagament: tria si vols pagar-la amb una quota anual, semestral, trimestral o mensual.

Euro

Pots optar per una indemnització de 30 €, 50 €, 75 € o 100 € diaris. A més, tens l'opció de contractar la cobertura opcional d'hospitalització que duplica la indemnització rebuda durant els dies que romanguis hospitalitzat.3

Consulta les condicions de la promoció

 •  

  Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic


  Altres productes que poden ser del seu interès