Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Assegurança Protecció Salut Pimes

Sabadell Protección Sanitas
L'assegurança de salut més completa en col·laboració amb Sanitas.
Amb les millors cobertures i més de 50.000 professionals.
Videoconsulta les 24 hores davant de qualsevol urgència o dubte.

Amb la garantia de Sanitas

Una companyia que està sempre al'avantguarda de la tecnologia amb el millor equipament mèdic per oferir-te l'assegurança de salut més completa.

Serveis digitals 24 h
 

Fes una videoconsulta amb el teu metge o un especialista des del sofà de casa,davant de qualsevol urgència o dubte quetinguis i sense cita prèvia.

Àmplies cobertures

Gaudeix d'assistència primària, intervencions quirúrgiques, provesdiagnòstiques i urgències al'estranger, entre d'altres. I si ho prefereixes, personalitza-la contractantcobertures opcionals.

Sabadell BluaU

Estigues més protegit contractant els serveis digitals i a domicili de Sabadell BluaU.

Fes videoconsultes amb més de 3.000 especialistes.
Fes les teves analítiques des de casa.
Rep el reemborsament de les despeses farmacèutiques.

Per només 6 €/mes

Cercar

Més de 50.000 experts en salut a la teva disposició

Un ampli quadre mèdic que sempre tindrà cura de tu.Cerca el teu especialista:

Per què Protecció Salut?
 
A Banc Sabadell no només cuidem dels teus interessos econòmics, sinó també de la teva salut i del teu benestar. I ho fem amb Sanitas, oferint-te Protecció Salut, l’assegurança de salut més completa amb les millors cobertures —tan digitals com a domicili—, i amb un quadre mèdic format per més de 50.000 professionals.
Què inclou?
 
Aquestes són les principals cobertures que inclou l’assegurança Protecció Salut:

 • Assistència primària. Medicina familiar i pediatria/puericultura (fins a 15 anys) al consultori i a domicili, durant els dies i les hores establerts a aquest efecte. Inclou infermeria.
 • Urgències. Assistència sanitària en casos d'urgència. Inclou ambulància.
 • Atenció especial a domicili. Cures especials a domicili quan la patologia no requereix l’ingrés hospitalari ni equipament especialitzat.
 • Assistència hospitalària. Hospitalització en clínica o hospital. Inclou ambulància.
 • Especialitats mèdiques, intervencions quirúrgiques, proves diagnòstiques i mètodes terapèutics.
  Cardiologia, dermatologia, endocrinologia, neurologia, ginecologia, traumatologia, oftalmologia, oncologia, psiquiatria, etc.
 • Altres serveis assistencials. Fisioteràpia, logofoniatria, nutrició, podologia, pròtesis, programa maternoinfantil, psicologia, teràpies respiratòries domiciliàries i odontoestomatologia.
 • Accident laboral i accident de trànsit. Assistència sanitària en cas d'accident de trànsit, laboral o malaltia professional. Es consideren com a tals les reconegudes per les autoritats administratives competents.
 • Atenció d'urgències en viatges a l'estranger. Assistència sanitària en cas de malaltia o accident. Inclou les despeses mèdiques, el trasllat de malalts, ferits i en cas de defunció, etc.
 • Medicina preventiva. Programes per al diagnòstic precoç de malalties. Inclou la consulta mèdica, l’exploració física i les proves diagnòstiques bàsiques.
 • Serveis digitals i a domicili. Videoconsulta (metge 24 h i programes de salut personalitzats), enviament de medicaments des de la farmàcia i fisioteràpia a domicili.
 • Sanitas 24 hores. Equip mèdic disponible mitjançant el telèfon les 24 hores i els 365 dies per a dubtes de caràcter mèdic, tractaments, medicació, lectura d'anàlisis, etc.
 • Segona opinió mèdica. Segona opinió sobre el diagnòstic o el tractament mèdic en el cas de malalties greus de caràcter crònic.
Cobertures opcionals
 
 • Protecció Dental 8 euros/mes - 23 euros/mes cobertura familiar (màxim 3 persones)
  Cobertura dental amb accés a totes les especialitats dentals en clíniques concertades i pròpies. Alguns serveis són gratuïts i la resta dels serveis tenen descompte.
 • Sabadell BluaU 7 euros/mes - 14 euros/mes cobertura familiar
  Videoconsulta amb especialistes, analítiques a domicili i reemborsament de les despeses de farmàcia.
 • Clínica Universitària de Navarra (CUN) 9,80 euros/mes per assegurat
  Ampliació del quadre mèdic amb la incorporació dels hospitals de la Clínica Universitària de Navarra a Navarra i a Madrid (preu vàlid per a tot Espanya excepte Madrid, Toledo, Segòvia, Guadalajara i Àvila).
 • Cobertura als Estats Units 1,50 euros/mes per assegurat
  Assistència sanitària a la xarxa concertada de centres mèdics dels Estats Units.
Modalitats de pagament
 
El rebut de l'assegurança es domiciliarà en el compte bancari que ens indiquis.

Modalitats de pagament:

 • SENSE copagament: perquè no t’hagis de preocupar de pagar cap cost addicional per l'ús de la teva assegurança de salut.
 • AMB copagament: 3,5 € per cada acte mèdic i 9 € per psicologia.
 • Amb reemborsament: pots acudir a qualsevol professional i/o centre mèdic fora del quadre mèdic de Sanitas, amb el mateix abast de cobertura assegurada que en el quadre mèdic concertat, i es reemborsarà fins al 80 % i fins a 200.000 € per persona i any (amb sublímits), a Espanya i l'estranger.
Com i quan he de pagar?

 • un sol pagament a l'any (4 % de descompte).
 • pagament semestral.
 • pagament trimestral.
 • pagament mensual.

Avantatges per a autònoms i estrangers

Si ets autònom, comptes amb avantatge fiscal per deducció de prima (fins a 500 € per assegurat). I si ets estranger, gestiód'alta en sol·licitud de residència, atenció telefònica en anglès i servei de repatriació (modalitat reemborsament).

App

Gestiona la teva salut des del teu mòbil amb l'app Mi Sanitas

Sol·licita les teves cites i proves mèdiques, consulta els resultats i accedeix a la teva targeta d'assegurat.
Tot a un sol clic de distància


Telèfon de Sanitel (Departament de Sanitas):

Realitza modificacions del producte o contracta nous serveis al 90 084 12 71.
Telèfons d’Atenció al Client Sanitas (Sanitas Welcome):

Fes qualsevol consulta o aclariment sobre el producte o sol·licita qualsevol mena d'informació als telèfons:

93 362 34 49 · 91 752 28 52

Life Care. Life Care Premium i Life Care Dona són assegurances de BanSabadell Vida, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb el NIF A-08371908 i domicili social al carrer Isabel Colbrand, 22, 28050, Madrid. Inscrita en el R. M. de Madrid i en la DGSiFP amb la clau núm. C-0557.

Les assegurances Life Care. Life Care Premium i Life Care Dona tenen com a intermediari BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell S.A., i són productes de l'entitat asseguradora BanSabadell Vida. S.A. de Seguros y Reaseguros, amb la qual BanSabadell Mediación ha signat un contracte d'agència d'assegurances. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha formalitzat un contracte d'agència d'assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion. Les dades societàries de BanSabadell Mediación són les següents: NIF A-03424223, domicili a l'av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R.M. d'Alacant i en el Registre Administratiu de Distribuïdors d'Assegurances i Reassegurances de la DGSiFP amb la clau núm. OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d'acord amb les disposicions de la normativa de distribució d'assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment.

Protecció Decessos és una denominació comercial que es correspon amb el producte que l'entitat DKV Seguros y Reaseguros, S.A.E. comercialitza amb la marca ERGO Protección Familiar, amb les especificacions pròpies i les notes tècniques del mateix producte, que consten a disposició pública en el domicili social de l'asseguradora.

L'assegurança Protecció Decessos té com a intermediari BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A. i és un producte de l'entitat asseguradora DKV Seguros y Reaseguros, S.A.E., amb la qual BanSabadell Mediación ha signat un contracte d'agència d'assegurances. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha formalitzat un contracte d'agència d'assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion. Les dades societàries de BanSabadell Mediación són les següents: NIF A-03424223, domicili a l'av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R.M. d'Alacant i en el Registre Administratiu de Distribuïdors d'Assegurances i Reassegurances de la DGSiFP amb la clau núm. OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d'acord amb les disposicions de la normativa de distribució d'assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment.

Les cobertures i els serveis descrits estan subjectes a les condicions, els límits, l'abast i les exclusions establerts en el condicionat general del producte contractat.

Asseguradores: Sanitas, S.A. de Seguros i BanSabadell Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros, en règim de coassegurança, amb la participació al 50 % de cadascuna en la coassegurança. Sanitas S.A. de Seguros, amb el NIF A-28037042 i domicili social al c/ Ribera de Loira, 52, 28042 Madrid, Espanya, inscrita en el R.M. de Madrid i en el Registre d'Entitats Asseguradores de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. C-320.

BanSabadell Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros amb el NIF A-64194590 i domicili social al c/ Isabel Colbrand, 22, 28050, Madrid, Espanya, inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre d'Entitats Asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. C-0767.

Mediador: BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb el NIF A-03424223, amb domicili social a l'av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R. M. d'Alacant i en el Registre Administratiu de Distribuïdors d’Assegurances i Reassegurances de la DGSiFP amb la clau núm. OV-0004. Actua per a Sanitas, S.A. de Seguros i BanSabadell Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros, i té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que disposa la normativa de distribució d’assegurances privades vigent en cada moment. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha formalitzat un contracte d'agència d'assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic


  Altres productes que poden ser del seu interès