Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Protecció Salut

Tenim cura del que veritablement importa: la teva salut i la de la teva família.

Protección Salud
Gaudeix d’una assegurança mèdica privada:
Sense esperes i amb el millor tracte personalitzat.
Amb un ampli quadre mèdic amb més de 1.000 clíniques concertades i més de 2.000 metges a disposició teva.
Tria la modalitat de contractació: amb copagament o sense copagament.
Des de 49,45 euros al mes.
 

Més avantatges

 • Treballem amb els principals hospitals i clíniques privats de tot el territori nacional; tots, amb les tecnologies més avançades.
 • Tu tries el metge o el centre hospitalari de la nostra xarxa al qual vols acudir.

Quines modalitats de contractació puc triar?

Quines cobertures inclou Protecció Salut?Aquest document és de caràcter informatiu. La informació que s’hi recull està subjecta a les condicions i les limitacions descrites en el condicionat general del producte.

Protecció Salut és una assegurança de DKV Seguros y Reaseguros, Sociedad Anónima Española (Sociedad Unipersonal), amb domicili social a Espanya, WTCZ - Edif. DKV, av. María Zambrano, 31, 50018 Zaragoza, inscrita en el Registre Mercantil de Saragossa, tom 1711, foli 214, full Z-15152, amb NIF A50004209, i inscrita en el Registre administratiu d’entitats asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau C-0161. BAssegurança mitjançada per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424223 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGSFP amb la clau núm. OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que estableix la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en la web www.bancosabadell.com/bsmediacion.


Altres productes que poden ser del seu interès