Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

BS Assegurança de Cotxe: Protecció Autos

Imprescindible per conduir segur

Protección Autos

Sens dubte, el teu cotxe està equipat amb tot el necessari per gaudir de la conducció. Però hi ha un equipament que no pot faltar en el teu vehicle si vols conduir amb la màxima seguretat: l’assegurança de cotxe Protecció Autos.

destacado Destacat
Sabadell Assegurança de Cotxe

Assegurança online

Assegurança de cotxe


  • Sense paperassa ni desplaçaments.
  • Amb la protecció que necessites.
 

Una assegurança de cotxe amb àmplies cobertures i avantatges diferencials

 

  • Indemnització del 100% del valor de nou del vehicle durant els tres primers anys de matriculació.
  • Assistència en carretera al vehicle des del km 0 a tot Europa, les 24 hores, els 365 dies de l’any (inclòs punxada i falta de bateria o de carburant). Inclou grua fins a 100 km.
  • Assistència en viatge a les persones en tot el món, encara que viatgin per separat i sense el vehicle.
  • En cas de pèrdua de tots els punts del permís de conduir, paguem fins a 500 euros del curs per recuperar-los.
  • I altres cobertures com: vehicle de substitució en cas d’accident o robatori (opcional), despeses mèdiques per hospitalització a l’estranger i servei d’informació i de gestió de multes de trànsit.

 

Cerca de tallers col·laboradors

Atenció preferent per als nostres clients

Amb només una trucada al nostre telèfon únic d’atenció (900 100 809), exclusiu per als clients de Banc Sabadell, podràs realitzar qualsevol gestió relacionada amb l’assegurança del teu automòbil.

A més, pots contractar l’assegurança del teu cotxe amb 6 mesos d’antelació a la data de la seva entrada en vigor i no hauràs de pagar fins a aquesta data.

Fins al 55% de bonificació

Bonificació de fins al 55%, en funció de la sinistralitat, a la qual no afecten els sinistres de vidres, robatoris, assistència o parts amb tercer culpable.

Demanar una cita

Protecció Autos és una assegurança de Zurich Insurance plc, Sucursal a Espanya, amb NIF W-0072130H i domicili al c. Agustín de Foxá, 27, 28036 Madrid, inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre Administratiu d’Entitats Asseguradores de la DGSiFP amb la clau E-0189.

L’assegurança Protecció Autos té com a intermediari BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S. A. i és un producte de l’entitat asseguradora Zurich Insurance plc. Sucursal a Espanya, amb la qual BanSabadell Mediación ha signat un contracte d'agència d'assegurances. Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion. Les dades societàries de BanSabadell Mediación són les següents: NIF A-03424223, domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrita en el R. M. d'Alacant i en el Registre administratiu de distribuïdors d’assegurances i reassegurances de la DGSiFP amb la clau OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que disposa la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment.    Altres productes que poden ser del seu interès