Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 963 085 000
 • Atenció online - xat
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Compromís Empreses

Protecció Subsidi Autònom

Treballar tranquil, treballar millor.

Protección Salud Pymes

Banc Sabadell li presenta Protecció Subsidi Autònom: : una assegurança que el protegeix davant de les baixes per malaltia i accident d’una manera molt transparent i fàcil de gestionar.

Una assegurança transparent

Protecció Subsidi Autònom incorpora un innovador sistema de barems que garanteix la màxima claredat abans, durant i després de la baixa.

 • La seva indemnització, al moment i sense problemes. Tot està establert en el barem, de manera que vostè percep el subsidi sense més tràmits en presentar la baixa.
 • Transparència per a la seva confiança. Des del primer dia disposa de tota la informació pel que fa a la quantitat que rebrà.
 • Les cobertures ens diferencien. No només oferim els millors barems del mercat, sinó que aquelles patologies que no hi figuren estan igualment cobertes mitjançant analogia mèdica.

Amb totes les facilitats

 • Cobrament immediat
 • Verificacions mínimes o nul·les.
 • Amb el comunicat de baixa n’hi ha prou.

Cuant vol cobrar?

Vostè decideix: 30 o 50 euros diaris.

Què és el que li cobreix?

En cas de baixa per malaltia o accident, li abonem un subsidi en forma de pagament únic. A més a més, hi pot afegir la cobertura d’hospitalització per tal que, en cas de ser hospitalitzat més de 24 hores per malaltia o accident, pugui percebre un subsidi adicional d’acord amb els dies d’hospitalització.

Demanar una cita

Protecció Subsidi Autònom és una denominació comercial que es correspon amb el producte que l’entitat DKV Seguros y Reaseguros, S.A.E. comercialitza sota la marca DKV Renta, amb les especificacions pròpies i les notes tècniques del mateix producte que consten a disposició pública en el domicili social de l’asseguradora. El producte té com a intermediari Bansabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424233 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrita en el R. M. d’Alacant i en la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0004. Té concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposa de la capacitat financera d’acord amb la Llei de mediació d’assegurances i reassegurances privades. Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en el web www.bancosabadell.com/bsmediacion.

 •  

  Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic


Altres productes que poden ser del seu interès